מייקל חוזר לעונה הרביעית?

rifkin1

New member
../images/Emo2.gifמייקל חוזר לעונה הרביעית?

מצאתי את המאמר השזה באחד הפורומים. במאמר מייקל אומר שהוא לא יודע עם הוא חוזר לעונה הרביעית... יכול להיות שלא הבנתי נכון???? שהוא בעצם צחק?? ענו לי על זה אנשים!!! As for Alias, Vartan hints that his character's life will be left hanging in the show's May season finale, which shoots next week. "I don't know if I'm coming back for the fourth season. I don't know if my character will make it." But that just got Garner's eyes rolling. "Oh puh-leeze," she said. "What drama."

קרלוצה

New member
הכי הגיוני לא?../images/Emo58.gif

אבל עם הטוויסטים של JJ סיד עלולה עוד להיות זאת שתהיה בהריון ואז אני אהיה בשוווווווק

מווותק

New member
הוא יהיה ב...

הירווהן... ואני לללללללללאאאאאאאאאא פפפפפפפפפפפההההההההה

Moreiro

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

rifkin1

New member
אני ממש מפחדתתתתתתת...

אנשים אני לא יודעת...ברגע שקראתי את מה שמייקל אמר בקשר לדמות שלו בעונה העונה הרביעית התאבנתי. אני עדיין לא הבנתי אם הוא צחק או לא! אני מסרבת להמשיך לראות הסידרה אם הוא לא יחזור...כן גואי אלפא שמעת אותי!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifחחח אל תדאגי.......

עינו אותנו כל כך עם היחסים של סיד ווהן שלא יעשו לנו את זה עוד (ככה אני חושבת לפחות) מה שבטוח שמווהן נקבל עוד הרבה
הוא סתם צחק....

joyalfa

New member
את רוצה להגיד לי......

שאת רואה את הסידרה רק בגללו וחוץ מזה זה די ברור שכל סדרת טלוויזיה תתחיל למצות את עצמה בעונה הרביעית או החמישית אין לי מושג

varty

New member
אני יודעת שאם הוא לא יהיה

הסידרה תשעמם אותי. אני די רואה בגללו...

joyalfa

New member
חבל מאוד

ככה היה גם ב"באפי ציידת הערפדים" כל הבנות ראו את הסידרה רק בגלל אנג'ל (דוויד בוריאנז) ושהוא פרש אז כמות הצופים ירדה. חבל שזה קורה- באמת- מה ? לא מעניין אותכם איך הסידרה תגמר אם ראיתם עד עכשיו חבל לפרוש

קרלוצה

New member
תארי לך יקרה אותו דבר......

עם ווהן, ואז יפתחו תוכנית רק על הדמות הזאת כמו אנג'ל
אבל גם לי יהיה קשה בלי ווהן באליאס, לדעתי אין סיכוי שזה יקרה כי אי אפשר בלעדיו....

rifkin1

New member
זה יהיה מגעיל!

חוץ מיזה מייקל תמיד אמר שהסידרה הזו היא כמו ברכה בשבילו ועד כמה הוא נהנה לשחק שם יחד עם כל שאר הקאסט ועם ג'ניפר ודבר שני הוא חתום שם לשש שנים אז כניראה הוא סתם צחק ואני לא הבנתי אותו נכון.

למעלה