מי יירצח בפרק הבא

Dont call us

New member
../images/Emo2.gifמי יירצח בפרק הבא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם ויקטור מארק ירצח את מיכל
או שמא את אלביס
אולי בכלל האקס של עלמה ירצח אותה
ואולי בכלל מהמרים בקזינו ירצחו את דינה
אז מה ההימור שלכם

Princess E

New member
סביר להניח שמיכל...

כי נועם הודיע לויקטור מארק שמיכל יודעת על כל זה... חוצמזה שאין סיבה שיירצח מישהו אחר

תגידו,

תמיד זה ככה שאין כמעט אף אחד בפורום? (בלי להעליב...) או שפשוט רק עכשיו התחיל הפורום אז אין כמעט הודעות וכו' נ.ב מי שנעלב, ממש לא התכוונתי פשוט הייתי חייבת לשאול את השאלה הזאת...

LeAnNe

New member
תמיד זה ככה../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

אני מאוד מקווה שזאת לא מיכל שהולכת להירצח..אולי בתקווה נעם..

אני דווקא חושבת ש....

יהרגו את נצח (סתם השערה מופרכת...) אני חושבת שאולי ייתכוונו לרצוח את מיכל אבל נצח יהי איתה אזס יהרגו אותו בטעות...

LeAnNe

New member
אני דווקא חושבת שאת../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

נעם..

אור007

New member
2 דברים....../images/Emo24.gif

1. אני חדש בפורום! מאוד מאוד אוהב אסתי המכוערת ומקווה להשתלב יפה. 2. אני חושב שהכי הגיוני שירצחו את מיכל אבל אני ממש ממש מקווה שאני טועה כי אני ממש ממש אוהב את מיכל.

ברור שאת מיכל!

כי היא הולכת "לפתוח את הפה" אצל אלוויס והם כמובן המשפחה המאפיונרית רוצים למנוע את זה אחרי שנודע להם ברור שהיא תרצח כה חבל

Buba Te Amo

New member
אני ממש לא יודעת...

אבל נראה לי שזה לא מיכל ולא אלביס, בגלל שהם חשובים מדי להמשך העלילה, אולי ויקטור מארק יפגע כאילו באנשים הכי קרובים אליהם, ז'תומרת, אולי איקה או נצח ימותו... אבל אולי זה בכלל לא קשור לסיפור של ויקטור מארק, אולי זה משהו אחר?!?!...

shifo

New member
ברור שזאת מיכל..

אבל מאיפה אתם יודעים שהשבי הולכת להתפוצץ?? ושאלה שנייה: כמה פרקים נשארו עד סוף הסדרה?

קראתי בתקצירים../images/Emo185.gif

ובאמת,ישר שראיתי שמישהו הולך להרצח,ידעתי שזה מיכל..אני מניח שכולם חושבים כך,אבל,עכשיו לא נראה לי כ"כ.

מיכל כי...

היא לא ממש חשובה ואין לה תפקיד ממש גדול בתכנית אז ירצחו אותה.... הסיכוי היחידי שזה יהיה מישהו אחר זה אם המישהו הזה התפטר במציאות וככה הוא יעזוב את הסידרה... אחרת זו תהיה מיכל...מקסימום נצח

אולי היא לא חשובה אבל אחרי שהיא

תפתח את הפה שלה אז הסידרה לא תוכל להימשך בלעדיה ולא נראה לי שזאת מיכל אולי ינסו להרוג אתאלויס ובטעות יפגעו ברגל של היקה

driftwoodstav

New member
אני דווקא לא חושבת שאת מיכל...

זה יותר מידי שקוף... מה שכן- אני מקווה שאת נעם! הוא כזה מעצבן!!

גם אני רוצה שיהרגו את נעם הוא קרציה

מהלכת על 3 הוא כזה מעצבן אני לא סובלת את זה שהוא מנסה לקנות את האמונה של בן של אלמה

driftwoodstav

New member
אני מהמרת על איקה...

כאיום על אלוויס.. את אלוויס לא ירצחו כי הוא שחקן טוב מידי בשביל שיוציאו אותו מהסדרה.

למעלה