מרוב עיסוקים שוכחים

../images/Emo2.gif מרוב עיסוקים שוכחים

היי היי לא שמתם לב שחבר של כולם חזר ?????? קודם בשם חיים מוכר דגים (זה ההומור שלו) ואח"כ בשמו המלא והנכון... אז היכן אתם חבר´ה ????? מירי, דבל´ה, יום טוב, בעיה1, עוז, עדה, אביגל... שימו לב הפורום הוא לא רק למילים של שירים עם מחבר ומלחין אלא גם להתייחסות לחברים שלו. שיהיה יום טוב לכולכם. אצלנו יש עננים בשמים זה נראה מבטיח (אגב הסימנים והסמיילים של החורף לא עובדים).

הודיעו כעת במבזק החדשות

כי מופז הסכים להיות שר בטחון. את הידיעה כי חבר של כולם חזר ארצה, נבך, השמיטו מהמבזק. אלו ברדיו לו ידעים להבדיל בין עיקר לטפל...... מירי.

פלורנס1

New member
לעולם לא מאוחר - לחבר של כולם

ברוך שובך , חסרונך בפורום הורגש , אתה יכול לדפדף ולראות כמה שחסרת !

ברוך שובך ארצה, חבר של כלם.

שלום לך חבר. רציתי מזמן לברך אותך, אלא שחשבתי שמישהו, חומד לצון והתחזה, כמוכר דגים בשמך, עכשיו אני משוכנע שזה אכן אתה, ולכן אברכך, בברוך שובך ארצה ולפורומינו, אני אישית התגעגעתי בהעדריך, מקווה שנסיעתך צלחה, והייתה למועילה. אז שנס מותניים חבר,וחזור לפורום ולכתיבתך השנונה. יום יפה שיהיה לך. יום טוב.

והנה המילים...

חברים מילים-דודו ברק לחן-יוני רועה ביצוע-שייקה לוי חבר אחד לימד אותי לשיר חבר אחר לימד אותי לשמוח גם חברתי הציעה לי לקחת קצת אויר ואת הרע מהר מאוד לשכוח היה מי שלימד אותי לבכות היה מי שעזר לי גם לסלוח מכל הנזיפות העלבונות והמכות נשאר לי רק אל תוך עצמי לברוח מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב. ברוך שובך חבר...

שוגי חביבה - תודה

תודה על דאגתך לבריאותי הנפשית. אני עסוק מאוד בעיניני, אחרי הנסיעה. אצטרף למקהלה יותר מאוחר. רשמתי בפנקסי את לעגה של מירי ,היא חיפשה את הידיעה על שובי , בערוץ הקניות ושכחה , שהידיעה פורסמה - ב - CNN פרצתי לפורום כמוכר דגים, אחרי עיון מעמיק במאמרים ובמסות,שכתבו חברים. הרגשתי, שכמה חברים מיעטו לכתוב ולהגיב על השאלות הקשות והבעיות החמורות ,שהועלו בפורום. יום טוב החביב - נדם. את - שכתבת יום יום - קפאת עוז - עסוק עם בלונדיניות בועז - מחפש שם לתינוק שלא נולד דוברת של אורן שמואל - שמרה על כבודו כל השאר שאלו - ענו . ענו - שאלו. רציתי לשאול: מה השעה ? פחדתי - אולי השאלה קשה מדי, ואף אחד לא יוכל לענות. כמה הגיבו בשמחה, שירון כבר,לא שומר על הכספת. השוד היה לאור היום. היה נעים לקרוא את דברי יום טוב השפוי. פתח את החלון- צעק , די , לא יפה. וזהו. אני אוהב את הפורום כמו שהוא. אין לי טענות. מחכה כמו כולם, בכיליון עיניים לחידה של מירי. הפעם אפנה זמן. ואשתדל לפתור. בידידות חבר

למעלה