שלום אלישע ניסית לשנות את הכתובית בלוח מה חדש , פעם אחת בלבד הצלחתי וזהו . אני מנסה לשנות שוב , לוחצת על הוספה , וכל הזמן מופיע לי אין חדש תחת השמש . זה נכון , אבל אולי נצליח לחדש . תודה מראש גליה
היי אלישע נכנסתי לעדכון לוח חדש , הסרתי את הכיתובית שלך , הוספתי טקסט קצר בחלון מה חדש. ליד חלון הןספה כתבתי עוד משהו ולחצתי על הוספה. שום דבר לא קרה , אכן אין חדש מתחת לשמש . מה עושים ?
כדי להוסיף את הכיתובית עם החיכן אני נכנסת לעדכון לוח מה חדש , אבל שם אין שדה " שם השןלח " . ניסית להיכנס גם ללוח מודעות דינמי , הקלדתי בשדות הדרושים , ועדיין אין חדש תחת השמש . זה עד כדי כך מסובך ?!
בניהול לוח מה חדש ישנם שלושה חלונות - חלון גדול לכתיבת ההודעה, חלון קטן לידו להוספת קישור להודעה וחלון שלישי לציון שם כותב ההודעה. חלון ראשון ושלישי הם חלונות חובה, אם את לא כותבת נתון בתוכם, ההודעה לא מתקבלת. לאחר הכנסת הנתונים יש ללחוץ על לחצן ההוספה - וזהו. נסי שוב אלישע
היי גליה- "אן חדש תחת השמש" היא ברירת מחדל אם אן הודעות בלוח. ברגע שאת מוסיפה הודעה ראשונה זה יעלם. אלישע נ.ב - אל תשתמשי ב ´ (גרש) בהודעה שלך. זה יוצר לפעמים בעיה.