עזרה מאלישע

../images/Emo2.gifעזרה מאלישע

שלום אלישע ניסית לשנות את הכתובית בלוח מה חדש , פעם אחת בלבד הצלחתי וזהו . אני מנסה לשנות שוב , לוחצת על הוספה , וכל הזמן מופיע לי אין חדש תחת השמש . זה נכון , אבל אולי נצליח לחדש . תודה מראש גליה

Elishabb

New member
היי גליה

בדקתי וזה עובד !!! כדי לראות את השינוי יש לחזור לפורום. אלישע

כמה זריז , ושוב לא מצליח

היי אלישע נכנסתי לעדכון לוח חדש , הסרתי את הכיתובית שלך , הוספתי טקסט קצר בחלון מה חדש. ליד חלון הןספה כתבתי עוד משהו ולחצתי על הוספה. שום דבר לא קרה , אכן אין חדש מתחת לשמש . מה עושים ?

אני עדיין לא מצליחה

כדי להוסיף את הכיתובית עם החיכן אני נכנסת לעדכון לוח מה חדש , אבל שם אין שדה " שם השןלח " . ניסית להיכנס גם ללוח מודעות דינמי , הקלדתי בשדות הדרושים , ועדיין אין חדש תחת השמש . זה עד כדי כך מסובך ?!

Elishabb

New member
אני ממש לא מבין מה הבעיה

בניהול לוח מה חדש ישנם שלושה חלונות - חלון גדול לכתיבת ההודעה, חלון קטן לידו להוספת קישור להודעה וחלון שלישי לציון שם כותב ההודעה. חלון ראשון ושלישי הם חלונות חובה, אם את לא כותבת נתון בתוכם, ההודעה לא מתקבלת. לאחר הכנסת הנתונים יש ללחוץ על לחצן ההוספה - וזהו. נסי שוב אלישע

התייאשתי

פעלתי עפ"י ההוראות שלך , מילאתי את כל השדות. איך מורידים את מה שכבר מופיע במלבן "אין חדש תחת השמש " . אין לחצן הסרה ?

Elishabb

New member
אל יאוש

היי גליה- "אן חדש תחת השמש" היא ברירת מחדל אם אן הודעות בלוח. ברגע שאת מוסיפה הודעה ראשונה זה יעלם. אלישע נ.ב - אל תשתמשי ב ´ (גרש) בהודעה שלך. זה יוצר לפעמים בעיה.

../images/Emo45.gifהצליח לי

סוף סוף , נראה שהבעיה היתה בגרש. תודה על העזרה העקבית.

למעלה