וואי וואי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif
איזה סוף...
קודם כל, הבחור הזה זבל של בן אדם... חרמן שלא מתאפק... ואני אומר תודה רבה לעידית שהתקשרה לדניאל(!)... מזל שהוא היה שם, כי אז שרון הייתה נופלת קורבן לאחד שרק רוצה לנצל אותה למרות שמהרושם הראשוני שהוא נתן, הוא נראה אחלה של בחור, בחור תמים שנדלק על שרון...
וזו עוד נקודה לזכותו של דניאל- אחלה של חבר יש לה זאתי... אני לא מבין למה מלכתחילה היא יצאה עם הבחורצ'יק הזה... אבל נו, מילא
מהצד השני אני לא מאמין שהבחור הזה רוצה לנצל לרעה את שרון... כי אז למה הוא רצה להזמין גם את דניאל למסיבה
מייק הזה...
אוף... הוא מסתבך ומסתבך... זה לא ייגמר טוב בכלל(!), אם זה ייגמר מתישהו. עידית אמורה להיות מודעת לבעיה יותר מאשר סתם להגיד "בעלי מהמר" וזהו... אולי היא צ'כה להתחיל לעזור לו, או לחילופין הבנות שלו... עכשיו ראינו שהוא חייב כסף לאיזה אחד שהלווה לו כסף להמר... הסרט הקבוע- בסוף הוא יחטוף אותה וזה לא ייגמר טוב. אולי מצד שני- ההשלכות של זה יהיו טובות. אני חושב שאם הוא יקבל את הנפילה הגדולה הוא ייפול לידיה של עידית שתדאג לו, כי בכל זאת היא עדיין אוהבת אותו למרות שהיא בודקת כיוונים אחרים כמו יוני... מה עוד היה היום
שמתם לב שהוציאו את קארין מהפתיח?!?!
או שזה רק אני?!
הכניסו במקומה את החדשה הזאתי שתעבוד עם עידית. מצד אחד היא נראית נחמדה, אבל מצד שני היא התאהבה בגיא וקרובה לעידית- נדמה לי שתצמח לנו פה נחש...
מה קרה לבני פתאום?! עד אתמול הוא היה מוכן לשמור בסוד את האמת על ההירון הזה... הייתי בטוח שבשיחה עם גיא הוא יספר לו שטלי בהיריון ממנו
ואז היינו רואים פצצות...
דפנה
כמעט כל הפרק לא הראו אותה
ועוד עם מי הראו אותה?! עם גיא
היה אחלה של פרק
וואו מעניין איך הכל ייגמר עם הבחור הזה ועם שרון... אני מאמין שהוא ימשיך להטריד אותה
אוף לחכות עד יום ראשון
שיהיה סוף שבוע נעים