קלינאית תקשורת

מאיה 229

New member
../images/Emo2.gifקלינאית תקשורת

אני מתעניינת במידע אודות לימודים כקלינאית תקשורת. רציתי לדעת האם נוכח העובדה שאני לומדת בבית ברל במסלול לליקוי שמיעה האם זה פוטר אותי מקורסים. מה דעתכם? האם להמשיך ללימודי קלינאית תקשורת?

שלום מאיה

כדאי לך להרים טלפון לבית הספר בהפרעות בתקשורת ולשאול.(יש בתל השומר, באוניברסיטת חיפה, ובהדסה בירושלים) אם תלכי בכיוון זה, אני סבורה כי תרכשי מקצוע מעניין, מגוון ומספק. את מוזמנת לשאול ולהתעניין.
בהצלחה.

מאיה 229

New member
תודה!

מאיה בוקר טוב! שמחתי לקבל את תגובתך להודעה. רציתי לדעת האם את קשורה לתחום? ואם כן מה הקשר? תודה רבה ויום טוב!

rotem1980

New member
למיטב ידיעתי...

שלום מאיה, אני גם לומדת במכללה להוראה, במסלול לחינוך מיוחד ומעוניינת מאוד מאוד להמשיך לימודים להפרעות בתקשורת. לכן, אני יכולה להציג בפנייך את החסרונות והיתרונות כראות עיניי. ובכן, כידוע לי, לא ממש נחשבים הקורסים במכללות באוניברסיטת ת"א, כך שיהיה הצורך להתחיל את התואר ממש מחדש, וגם אין אפשרות כיום למורי חינוך מיוחד להמשיך ישירות לתואר שני בהפרעות בתקשורת. בנוסף, מהלך הלימודים הוא 3 שנים, והסבירות להתקבל תלויה בציון התואר שלך, ובמקומות הפנויים שהם ממש מעטים לרוב. אני יודעת שבאופן אישי, אני מתעניינת בתחום עד מאוד, כך שאמשיך בתחום, למרות שזה ממש אומר להתחיל מחדש, לצערי. בנוסף, רק שתדעי, מכללת הדסה בירושלים, עד כמה שידוע לי, לא נותנים תעודה של משרד הבריאות! אז זה לא יהיה ממש שווה. תוודאי זאת ! שיהיה בהצלחה !!!!

תגובה

שלום רותם.... שמחתי לקבל את תגובתך. אני מקווה שאוכל להתקבל לאוניברסיטת חיפה. מתוך שבדקתי גיליתי כי לא ניתן ללמוד זאת לתואר שני אלא רק כהסבה לתואר ראשון. מקווה שאני טועה. שיהיה חג חנוכה שמח ובהצלחה ממני מאיה היכן את לומדת היום? האם את לוקחת התמחות בתחום? אשמח לשמוע ממך.... יום טוב!!

rotem1980

New member
חג חנוכה שמח !!!

ובכן, לצערי, (וגם לצערך) אין אפשרות ללמוד הפרעות בתקשורת לתואר שני, אלא רק לתואר ראשון בכל אחת מהאוניברסיטאות ובכלל. אני בתהליך של בירורים אם יותר משתלם לי לנסות לעבור עכשיו (כשאני באמצע השנה השניה ללימודי חינ"מ) או לחכות לסיום התואר, שהרי ממילא כבר עברתי כברת דרך. אז לפחות שיהיה לי את התואר הנוסף של חינ"מ. בכל אופן, כיום אני לומדת במכללת לוינסקי בשנה השניה, כפי שציינתי, כאשר אני עושה במקביל תואר נוסף בהוראת ספרות. בכל אופן, בתחום החינ"מ, אין אצלנו התמחות מסוימת, אלא מתמחים בהכל ולומדים את הכל. לכן, הלימודים אצלנו מאוד קשים, בהשוואה לסטודנטים ממכללות אחרות (שיצא לי לחלוק את המידע איתם). אשמח להישאר בקשר, והמון הצלחה !!! רתם.

למעלה