ריסים...

• פותח הנושא st1
  • פורסם בתאריך

st1

New member
../images/Emo2.gif ריסים...

היי בנות, זה שוב אני. יש לי כמה שאלות בקשר לריסים: 1- יש לי ריסים ארוכות בהירות, ואניצובעת אותם במסקרה שחורה, רציתי לדעת איך שמים את המסקרה בצורה הכי טובה? 2- איך מעגלים את הריסים למעלה? 3- מדוע, אבל תמיד שהייתי אצל מאפרת, הם מזלזלות בקטע של הריסים, צובעות איך שבא להם ומלא מסקרה, שהריסים ניראים כאילו שמו עליהם כמה שכבות?

Springy

New member
מסקרה

כדי שלא יווצרו גושים על הריסים, כדי לנגב את המברשת בטישו לפי המריחה. אני מורחת שתי שכבות על החלק העליון של הריסים ועוד שכבה אחת או שתיים על החלק התחתון (רק של הריסים העליונים, אני לא אוהבת מסקרה על הריסים התחתונים). לא כדאי לשים יותר מדי שכבות, זה סתם יוצר מראה לא טבעי. אם יש לך ריסים ארוכים, יכול להיות שתנועה מעגלית בזמן המריחה כלפי מעלה תגרום להתעגלות הריסים. יש מכשיר שמעגל ריסים - ניתן לרכוש את הגרסה הפשוטה ברשתות הפארם בפחות מ20 ש"ח, ויש גרסאות ממש יקרות של החברות הטובות. נדמה לי שלשו אומורה יש, אבל אני לא בטוחה...

תראי....

בקשר למאפרות אין לי מושג כל אחת ושיטה שלה.. אבל בשביל לעגל את הריסים כלפי מעלה ובלי גושים תקחי את המברשת משורש הריס ועד לקצה בתנועות מעגליות... רעות

LARAS

New member
ל-SPRINGY... ../images/Emo54.gif

את יכולה לתת אולי קצת יותר פרטים לגבי מעגל הריסים הפשוט יותר שציינת שאפשר להשיג אותו בסופר פארם ?

Y A E LY

New member
קניתי מעגל ריסים

בחנטות כזו של הכל בשני שקל.... זה נראה כמו מאין מספריים שהקצה שלם הוא קשת שכזה מפלסטיק ואז את בוגרת אותו על הריסים והוא מעגל את זה כאילו לפי הצורה של הקשת (זה אפילו עבד- מה שמפליא ביחס לחנות של הכל בשני שקל, אבל אם שמים את הקשת הפוך זה מעגל לכיוון השני) זה די מפחיג לסגור פלבטיק דמוי מספריים על הריסים..

Springy

New member
ככה...

מעגל הריסים נראה קצת כמו מספריים (החבר שלי אומר שזה נראה כמו הספקולום של הרופאי נשים אבל עזבו...)... צריך להצמיד אותם לריס בזהירות וללחוץ לכמה שניות, ואז למרוח מיד את המסקרה, כדי שהצורה המעגלית לא תאבד. ניתן למצוא את המעגלים באותו סטנד שבו מחזיקים מברשות וספוגיות לאיפור... אם את רוצה לדעת עוד משהו תשאלי (קצת קשה להסביר איך זה עובד...)

LARAS

New member
אה...

אני יודעת איך זה עובד אבל
בכל אופן...
רציתי רק לדעת מה המחיר של זה..

למעלה