רק אני לא התלהבתי מזה?

spelling

New member
../images/Emo2.gifרק אני לא התלהבתי מזה?../images/Emo2.gif

משחק חדש(קרדיט לפורום בריטני) אליסה עשתה המון דברים בחיים שלה... היו דברים שכולנו אמרנו ""ואווווווווווווווווווווווווווווווווו ענקקקקקקקקקקקקקק" והיו דברים שאמרנו "ממתי אליסה עושה דברים כאלה?!" אבל תכלס חברים..לפעמים אנחנו לא כאלה מתלהבים\נגעלים כמו השאר מדברים שקשורים באליסה... זה הזמן להוציא את מה שעל לבכם בכל הקשור לאליסה שדעתכם אולי קצת שונה מאחרים! (שיהיה דיון ידידותי!)

spelling

New member
מתחיל..

גל אולי תהרוג אותי על זה! אבל לא התלהבתי מפרק 4.20 במכושפות! לא התלהבתי אני מודההההההההההה! לדעתי היא לא היתה יותר מעבר לחתיכה בטירוף!(רק סוף הפרק היה טוב)

always be me mc

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אתה בטוח שהקשבת לכל הפרק טוב טוב? שלא נרדמת באמצע? כי זה ממש ממש מוזר לי אבל ממש
סופסוף פיבי מקבלת עוד פרק חשוב ועם משפטים וקטעים חבל על הזמן
ואתה לא אוהב? אוקי
זכותך לדעה כזאת, אומנם אני לא מבינה אותה אבל זכותך

CharmedRulez

New member
כן וואי אתה פשוט מטורף.

אליסה נתנה שם הופעה מדהימה. הצעקות, הקונפליקט שלה בין קול לאחיות (או בין הטוב לרע), הדמעות, הפחד. זה אחד הפרקים היותר טובים שלה כשחקנית. וזה בלי קשר אפילו לסצינה האחרונה שכמה שהיא יפה כסצינה, היא לא המייצגת את המשחק של בצורה הטובה ביותר. אליסה משחקת שם ספץ לכל אורך הפרק. כאילו בהתחלה היא רעה לגמרי ולאט לאט הגעגועים גוברים והיא בעצמה לא יודעת איך זה ייגמר ואיך שהיא אומרת לכל "do you think i care about anyone's expectations?!" זה אחד הקטעים. והיא מצליחה להראות בצורה מעולה איך שהדמות שלה עוברת את הקושי של הטוב והרע. כל הצעקה ואז חולשה וכאלה. היא נתנה הופעה מרתקת באמת. עשיתי לעצמי חשק ואני הולך לראות אותו P:

אמ..

לא יודעת לא עולה לי משהו בראש כזה... אם זה ממכושפות-או בכללי לא התלהבתי מהתסרוקות שאליסה קיצצה את השיער
בכלל לאאא

Natali Milano

New member
עונה

אוקי אני כאן אכתוב מה אני חושבת 1. שהיא לאחר מי הבוס? התחילה בקריירת סרטי פרונו וזה ממש לא הדרך להתפרסם 2. אז חשבתי בתקופת המכושפות שהיא ה-כוסית וה-סקסית עכשיו כזה היא נראת נחמד יפה כזה לא כמו פעם 3. שוב אם להזכיר את תקופת מכושפות אז גם בתקופה ההיא שמעו מלא ועכשיו לא ממש היום זה פעם בה.. 4. הדבר שגרם לי להפסיק להעריץ אותה זה שכבר לא רואים אותה בטלויזה וגם היא לא מעניינת אותי כמו פעם זהוו

always be me mc

New member
יאללה../images/Emo13.gif

אז מה רק אני לא מתלהבת מהצילומים האלה עם השיער הקצר??? http://alyssa-milano.org/pictures/thumbnails.php?album=336 כי לא רק שאני לא מתלהבת מהצילומים האלה אלא אני גם חושבת(מבחינת שיער) שהיא נראית קצת כמו בן(ובן לא מושך במיוחד
)
רק אני לא התלהבתי בתחילה מסמנתה(הדמות אותה גילמה ב"מי הבוס?")?
רק אני לא מתלהבת מהרעיון של אליסה כזמרת?
רק אני לא מתלהבת מתמונות העירום שלה(הכוללות פוזות נועזות), המופצות באינטרנט?
רק אני לא מתלהבת מכמות הקעקועים המופרזת?
רק אני לא מתלהבת מכך(ולא אוהבת), שהרבה אנשים רואים אותה ומתייחסים אליה דבר ראשון כסמל סקס? וזהו לבינתיים. אם יהיו לי עוד אז מחר אני אוסיף
ואני אסיים ואומר שלדעתי הרעיון לשרשור הזה הוא רעיון מצויין

CharmedRulez

New member
לאליסה זה ממש לא מפריע שהמוניטין שלה הוא

קודם כל סמל סקס. והיא מוכיחה את זה שוב ושוב. בין אם זה בפרובוקטיביות של התפקידים שהיא בוחרת (פיבי כבת ים!!!! היא כל כך יכלה להתנגד... בעיקר שהיא כבר הייתה מפיקה בשלב הזה) בין אם זה בפרקים נועזים של פיבי (בת ים, לפ-דנס לקול ב511), הופעות אורח ב"קוראים לי ארל" (היא מאוד זנותית שמה) או תפקיד כמעט-ראשי בפתולוגיה שכולל יותר מסצינת סקס אחת (גם אם ברוב צביעותה היא העזה לקחת כפילה.) היא נהנת מהמוניטין הזה ומה לעשות, זה מה שמשיג לה תפקידים. עכשיו פתאום היא מנסה למנף את עצמה כבחורה המגניבה שממש אוהבת ספורט ואפילו מעצבת בגדי ספורט תוך כדי היותה שחקנית ממש רצינית שמשחקת אם-יחידה וכו'...

always be me mc

New member
חח אני יודעת שלה זה לא מפריע

(כמו שלא הפריע לה לקצץ את השיער
) אבל מה לעשות יש דברים שלי מפריעים(לפעמים, לא תמיד.. לפעמים אני דווקא בעד כי זה מקדם אותה מבחינת פירסום) ובאמת הגיע הזמן שאליסה תקח תפקידים יותר רציניים של אמא חד הורית וכו'

למעלה