שאל-משולש -גדול מאיפו מתחילים?מהבסיס -כונה לצלע הגדולה
ח חוט לבן New member 3/2/06 #1 ../images/Emo2.gifשאל-משולש -גדול מאיפו מתחילים?מהבסיס -כונה לצלע הגדולה
T ToryMaster New member 3/2/06 #3 בעיקרון אפשר פשוט להתחיל ממספר גדול של עיניים ולהוריד עין אחת מכל צד [שתיים בכל שורה]. אפשר גם כל שתי שורות, או שלוש, וכן הלאה. תלוי איך את רוצה שזה יראה.
בעיקרון אפשר פשוט להתחיל ממספר גדול של עיניים ולהוריד עין אחת מכל צד [שתיים בכל שורה]. אפשר גם כל שתי שורות, או שלוש, וכן הלאה. תלוי איך את רוצה שזה יראה.
T ToryMaster New member 4/2/06 #6 בעיקרון בדברים כאלה פשוטים אפשר גם לעשות בלי דוגמאות, רק צריך לדעת באיזה אורך רוצים שצלע הבסיס תהיה, לחשב עיניים בהתאם, ופשוט לסרוג.
בעיקרון בדברים כאלה פשוטים אפשר גם לעשות בלי דוגמאות, רק צריך לדעת באיזה אורך רוצים שצלע הבסיס תהיה, לחשב עיניים בהתאם, ופשוט לסרוג.
ח חוט לבן New member 5/2/06 #7 ../images/Emo108.gifסוף סוף בחרתי דוגמה לשאל מגלריות תרשים לשאלים השאל השחיר בדף השני עים הזבר בצרפתית שאני לא מבינה התחלתי מהשפיץ ולא מיסתדר לי הוספת דוגמה כשאין אפשרות לעסות עייני שרשרת
../images/Emo108.gifסוף סוף בחרתי דוגמה לשאל מגלריות תרשים לשאלים השאל השחיר בדף השני עים הזבר בצרפתית שאני לא מבינה התחלתי מהשפיץ ולא מיסתדר לי הוספת דוגמה כשאין אפשרות לעסות עייני שרשרת