שבת בבוקר, יום יפה

Black Jane

New member
../images/Emo2.gifשבת בבוקר, יום יפה../images/Emo42.gif

|פיהוק| התעוררתם? או שרק אני מצאתי את עצמי ערה ב7 בבוקר?
ו.. מה אתם עושים היום? משהו מעניין? או סתם מתבטלים בבית?

oFka7

New member
גם אני התעוררתי בשבע../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

הייתי אתמול ממש עייפה אז נרדמתי מוקדם
ואחרי זה אני נוסעת עם ההורים לטייל...

רוני48

New member
אז ככהה...

טוב אני לא התעוררתי בשבע! התעוררתי בשמונה עשרים ושבע! היום אני הולכת לסדר את האארון.. אתם לא קולטים כל הרצפה של החדר שלי וכל המיטה והשולחן מלאים בגדים.זה מזה מצחיק... ואחר כך אני הולכת לבית חולים כי נולד לי אתמול בנדוד חדשששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזזזזזזזזזל טובבבבבבבבבבבב!! טוב דיי. אזזזזזזנצלו את יום שבת כי יכול להיות שמחר אין שביתהה..

מזל טוב! ../images/Emo94.gif

גם אני היום בדיוק צריכה לסדר את החדר בגלל שכל הבגדים שלי על המיטה. בכל מקרה בהצלחה עם זה לי כל כך לא בא. איך את יודעת שלא יהיה שביתה?

m i c k e y 15

New member
או מזל טוב!! זה כל כך כיף

בן דוד חדש! גמלי נולד...לפני מלא זמן XDD אבל אני מכירה את ההרגשה ושלא לדבר על זה שאני גדולה ממנו ב17 שנה XDD

אוקיי אוקיי אוקיי.. ../images/Emo94.gif

חברה שלי העירה אותי עכשיו ולא הצלחתי להירדם שוב
. אבל יש לי מצב רוח!!! טוב היום אני הולכת לסדר את החדר כל המיטה שלי מלאה בבגדים והשולחן בדברים שלא היה לי כוח לשים במקום... אם אני אומרת לכם שאני לא סידרתי בסוף תתנו לי כאפה!

../images/Emo207.gifאבריל-לארץ! כבר 249 חתמו!../images/Emo54.gif

מסתובבות שמועות בעיתונים,אתרים וכל מיני מקורות בלתי אמינים שאבריל מתכוונת להגיע בארץ - זו טעות!. לא מתקיים שום מאמץ להביא את הזמרת המדהימה הזו לארץ,והשמועות רק הולכות וגוברות - חייבים לעשות עם זה משהו... אנחנו בטוחים שאתם אוהבים את השירים שלה,זו שייצרה את הלהיטים הכ''כ אהובים עליכם,Skater Boy,Complicated,Girlfriend,When Youre Gone ועוד...אי אפשר להישאר אדישים! הזמרת הזו חייבת להגיע לארץ ולתת לנו הופעה שלא נשכח.כולנו רוצים אותה בארץ,אבל אף אחד מהמפיקים לא מתכוון להביא אותה כי ''לא ישתלם להם'',ואנחנו צריכים להוכיח להם שכן!. נוסדה עצומה חדשה להבאת אבריל לאבין לארץ,בחסות פורום אבריל לאבין 599 בתפוז.כל חתימה שלכם שווה עוד דחיפה קטנה להבאת אבריל לארץ!אנא,בבקשה,חתמו על העצומה,זה לוקח פחות משניה וזה תורם המון להבאת הזמרת המדהימה הזו לארץ... לעצומה,לפרטים ועוד...: http://bringavril.cpz.co.il/

ShirLewis

New member
בוווקר טוב יפים ויפות שלי ../images/Emo24.gif

התעוררתי ב-10, לארוחת בוקר עכשיו סתם משעמם לי .. היום אני אורזת את הכל , במלון ואולי אני יצא קצת להסתובב .. נראה מה נחליט

gorck

New member
קמתי הרגע!

איזה כיף זה... חד"כ עוד מעט ובערב או צופים או לנוח קצת....

m i c k e y 15

New member
הלכתי לישון ב11 בלילה אתמול...קמתי

ב1 וחצי אני לא מאמינה שנרדמתי כל כך מוקדם
זה אפעם לא קורה לי.. ואיזה מתבטלים!..אני הולכת לקריון לעבודה..ב-6 וחצי..לחלק פליירים אבל זה שווה לי חהחה ואמ זהו
חח

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifקמתי ב13:30..

הלכתי לישון ב-5:15.. הייתי עם אמא בעבודה
טרמינל 3 זה כזה מקום כיף! קיצר.. קמתי עם חצ'קון ממש קרוב לפה [קרוב לחיבור של השפתיים] ובדיוק יש לי פצע באותו מקום רק בתוך הפה..
ווואו, זה כ"כ כואב...
אני הולכת להישאר נראה לי עם הפיג'מה עד הערב וללכת לישון..

hadarinke

New member
התעוררתי ב8..

הייתה לי פעולהD: היה ממש כיך וגם ממש עמוק.. עכשיו אני מכינה מושמושיםD:

Over My Head

New member
יש לך פעולה ביום שבת?../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

ואי הזכרת לי אני צריכה להכין "חפש את המטמון"
אררגגגג

hadarinke

New member
הייתה לי פעולה ביום שבת כי

הם רצו שיהיה לנו מקום לכולם ושיהיה יותר שקט..זה היה אמור להיות בשישי:)

למעלה