שמועה מרשעת פרק 207

../images/Emo2.gif שמועה מרשעת פרק 207 ../images/Emo58.gif

הנה שמועה מרשעת שמצאתי באחד מאתרי המעריצים של הסדרה: פרק 207 הולך להיות הפרק האחרון בו מופיע טייט דונובן( הלוא הוא ג'ימי...אבא של מריסה) ע"פ השמועה לא ברור כיצד הוא "יכתב מחוץ לסדרה" אבל ידוע כי צולמה סצנת טביעה ...... היתכן ??????
הנה,עשיתי צילום מסך

T nager

New member
../images/Emo58.gif דיי קטלני, 207.

על פי האתר TVTOME אכן יהיה זה פרק אחרון של אחת הדמויות. לפי האתר spoilerFix, הדמות שעוזבת את הסדרה היא אכן ג'ימי,
12/16 - Jimmy, played by Tate Donovan, leaves on the Jan. 6 episode. Source: USA Today (Thanks Jen for the tip)​
לא נאמר כיצד הוא עוזב נאמר שבן משפחה של אחת המשפחות עוזב את ניו-פורט
12/23 - As one family strengthens, another will be changed forever. The Cohens, after Caleb's revelation, decide to try to accept Lindsay as a member of the family, while another family is heartbroken over the news that one of them is leaving Newport Beach. Meanwhile, Seth tries to be a "bad boy" like Ryan to improve his relationship with Alex. Source: FOX​

../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

דייי
עד עכשיו חשבתי שזו אולי רק שמועה... אבל הפרסומים האלה עושים לי הרגשה שזה כנראה נכון!!! זה שג'ימי עוזב, זה כנראה בטוח וזה גם דיי עצוב אבל למה להרוג אותו לעזאזל ??????? בטח ג'ולי הכלבה הזו עשתה משהו.... בעעעע שונאת ג'ולי !!!!

T nager

New member
../images/Emo58.gif207

מי אמר שהורגים אותו? אומרים שהוא עוזב את ניופורט מה שאומר שיכול להיות שהוא שט להיילי, מה שנראה לי פחות הגיוני כי היא באה לביקור בפרק 10 אאל"ט

../images/Emo58.gif

בקטע שאני פירסמתי, מועלית השערה ש"הורגים" אותו. גם במה שאתה פירסמת בהודעה למעלה אפשר להבין שאולי ג'ימי ימות- "משפחה אחת תשתנה לעד...." any way..... עכשיו זה נשמע לי פחות הגיוני בגלל ספוילר שקראתי באתר אחר לגבי הסצינה של הטביעה. אני מניחה שהכול יהיה יותר ברור ב-6 לינואר.

למעלה