שרשור יציאות של יובל

../images/Emo2.gifשרשור יציאות של יובל ../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif

כל מי שהיה אי פעם בהופעה של שייגעצ יכל לשמוע לפי כל מיני יציאות שהוכיחו לו שיובל הוא לא הבנאדם הכי אינטילגנט בעולם..
איזה יציאות זכורות לכם מההופעות? טוב, אז לי יש 2, ששתיהן ממהופעה בנהריה- 1. "תכלבלבו ת'כלבלבים!" (לך תדע מאיפה זה הגיע...
) 2. "אוקיי, ביקשו ממני לקרוא פה מכתב... הנדון- אמא שלי זונה.
, זה אתה עם הפה המלוכלך? אהההה, זאת את... צריך לשתוף עם הרבה מים את האת-יודעת-איפה"

בהופעה בניצנים,

בלי שום קשר לשום דבר, הוא אמר בסוף ההופעה: "ושנצא כבר מהשטחים קיבינימאט!" אני לא אומר שאני לא מסכים איתו, אבל זאת הייתה יציאה

Dj SuNsHiNe

New member
בהופעה במוזה בנתניה

הוא אמר: 1. "אם אני עובר לגור כאן, אני מקבל כרטיס תושב ואולר?" 2. "מה, גם בנתניה יש קולה?!??!" 3." גם קולה וגם ערוץ 24?!?!?!?" ואני לא זוכרת יותר אז.\ תתספקו בינתיים בזה =)

dado18

New member
עוד אחד מנתניה..

"הבית חולים פה קרוב?" אה ועוד אחד "טוב אני אפסיק לרדת על נתניה ואני לא אקבל דקירה.."

הו יש כמה:

אקסיט סיטי חולון-אבא עורך דין-יש לי אבא קומפרסור אמא סנדל ההופעה בתיכון פה- ניו יורק רפיח- מניו יורק יבוא משיח " " " - אלוף בלפשל- אולי אני פנטזיונר אולי אני גם קצת שיכור(אבל לא נוהג) ההופעה בתיכון- אמר לאיזה אחד- הי תקשיב בנאדם חחחחחחחחח

עוד

מי לא זוכר את רוק עצמאות: כשהוא נתן הרצאה באמצע חייל של 100 שערים זה היה כזה מצחיק למי שלא היה......

זה היה ענק!

ובבלאנס, כשבקושי נכנס עוד קהל, הוא שר בערוץ הילדים: ..ויש לי מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת..."

L i l A L o

New member
הוא גם עשה משהו דומה ביום העצמאות

ברעננה. הוא אמר משהו כזה: "עכשיו באמת, אל תחזרו בתשובה. תהיו כמוני, תעשו צבא, לכו למודיעין, ובסוף.. תגיעו.. לשום מקום"
ושתבינו, חצי מהקהל היה בכלל דוסים (רעננה) ובני עקיבא

חח משוגע ../images/Emo6.gif ..בהופעה באקזיט סיטי

הוא עמד ליד שירי אז שאלו אותם על ההשוואה עם מישו לא זוכרת אז הוא ענה לשירי מיימון :"ואותך לא משווים לנינט טייב "? חחח זה היה טובבב

Amit Remmus

New member
ברוק"צ חיפה ../images/Emo104.gif

איזה אחד התחיל לצעוק ו "ג'ובניק" כל ההופעה, אז בסוף הוא ענה לו "כן, אני ג'ובניק! זה עדיף על להיות נטחן כמוך".

אוי נזכרתי ../images/Emo12.gif... ../images/Emo67.gif

חידה- לאיזה שיר לפי דעתכם יובל קרא "השיר שכולכם שרים לפני שאתם הולכים לישון, ותודה בזה
" (נויה לא לגלות
)

למעלה