תעלומת שי והזקן... קונספירציה?

Q u a Q u a

New member
../images/Emo2.gif תעלומת שי והזקן... קונספירציה?

תגידו לי שזה רק בראש שלי... תגידו מה שתרצו אבל לראות היום את שי מגולח, בא לי כמו פטיש 5 ק"ג על הראש!!! רק שלשום באחות הקטנה, השוו אותו לבני סלע האנס מבחינה ויזואלית, ואפרת אברמוב אפילו טענה שהוא אונס לנו, הצופים בו בבית, את השכל. ההשוואה היתה מטורפת, כולנו נפלנו מהדמיון המדהים!!! הם פשוט דומים... זה היה יוצא דופן!!! לפתע, פתאום, במקרה - שי מתגלח היום??? נותר ללא הסממן המוכר? האם ייתכן שמישהו מההפקה רומז למתמודדים או מכוון אותם, לגבי דעת הקהל בחוץ? בחיים לא חשבתי שאכתוב הודעה הקוראת לקונספירציה, אבל האם רק לי זה נראה מוזר ותמוה ביותר??? (מוזמנים לצפות בפרק האחות הקטנה מיום שישי, שם נעשתה ההשוואה).

droriko

New member
אני לא יודע אם זה נאמר בהומור

אבל לפי מה שנאי יודע(ואולי אני טועה) זקן אמורים לגלח כל כמה זמן, כי אם לא הוא גדל למימדים מחרידים

Q u a Q u a

New member
זה ממש לא נכתב בהומור

וזקן אפשר לסדר ולעצב, לא צריך לגלח לחלוטין. תנסה לזרום איתי... זה ממש הדליק אצלי נורה

יוליקה

Member
מנהל
כי הוא עשה הכנות לקראת ההדחה

אז אם הוא יצא במקרה שיראה טוב בראיון לפני ההדחה.

אני יודע מה קרה

מישהו מהמשפחה שלו כתב את הכל על נייר, קיפל את זה לצורת מטוס והטיס את זה מעבר לגדר..

Q u a Q u a

New member
אתה ענייני /tapuzforum/images/emo3.gif

כתבתי שזה העלה בי חשד לגבי ההפקה, שמעבירה מסרים לפייבוריטים שלה על סמך דעת הקהל.

Q u a Q u a

New member
יה... ביאסת...

דווקא אחת הכותבות שאני יותר מעריכה בפורום הזה... חבל, חשבתי שהפוסט יעניין אותך יותר.

הייתי בטוחה שאת צוחקת

אני לא חושבת שהם יסכנו ויפרו את החוקים בשביל זה, באמת. אבל אני בטוחה שהולכים דברים יותר חמורים מאחורי הקלעים, שאין לנו מושג לגביהם, אני פשוט לא מאמינה שזה זה. ו
אם פגעתי, לא התכוונתי

Q u a Q u a

New member
חלילה פגעת...

אל תיסחפי, זה בסך הכל פורום פשוט רוב הכותבים כאן בפורום הם ילדים (ראי תגובה מתחתייך), ונחמד שיש אנשים יותר מבוגרים שניתן להתדיין איתם על נושאים "מהותיים" כמו האח הגדול מבלי להרגיש שחזרתי לכיתה ט'... אבל כן - יש מצב שאנחנו חיים כאן בסרט
האח הגדול חירפן כאן את כל הבית כבר

Q u a Q u a

New member
המסך מחשב שלך הפוך במקרה?

מה לא ברור בהודעה מתחתייך? אתה תגובה מעליה, אז כנראה שלא התכוונתי אליך.

אני יודע, מנסה לסדר את זה כבר הרבה זמן ../images/Emo4.gif

אבל לא הצלחתי בסוף התרגלתי לקרוא הפוך..

Q u a Q u a

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif פשוט תסובב

‏ את הכינוי שלי תראה אותו דבר בכל מקרה

איתי בל

New member
ואשר עשה זקן צרפתי!!

ויוסי בובליל החליף חולצה וקרן שמה מכנסיים חשוד חשוד...

Q u a Q u a

New member
תגובה מעצבנת...

אבל לא עד כדי כך שאטרח להסביר לך שוב למה כוונתי. כבר קראתי על פנינותייך בפורום. בפעם הבאה שארצה להגיב למשהו ש*אתה* תכתוב בפורום, פשוט אמנע.

למעלה