[-איך אתה מגדיר אותך כמעריץ??

ענבר 2002

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif[-איך אתה מגדיר אותך כמעריץ??

תראו חשבתי על הנושא והוא די נחמד רק תשתפו פעולה ! אז זה הולך ככה , כול אחד יסביר וינמק מה הוא רואה בתאומות כמעריץ ,למה הוא מעריץ אותם תנו סיבות,האם הוא מעריץ מישהו אחר גם והאם יותר מהתאומות?, (דרך אגב אתם לא אמורים לענות על השאלות את אמורים לנסח ניסוח שלכם שיהיו בו את הקריטריונים הללו) ואולי את בכלל מהמעריץ הזה שאוהב אותן רק בגלל שהן יפות ...בלה בלה בלה תמיד רציתם לספר למישהו מה אתה מרגיש כלפי התאומות ולמה ומה היית יכול לעשות בשבילם אז חברה : זה המקום

תגובה...

תראו, אני חולה על התאומות מכל בחינה אפשרית. אני אוהבת אותן בגלל שיש להן כישרון משחק כמו שרק אני יכולה לחלום עליו האדיבות, והנחמדות שלהם כלפי המעריצים פשוט שובת לב, הכוח הבילתי מסתיים שלהן לעבודה. ז´תומרת תחשבו על זה, ספרים, קו איפור, קו אופנה, סרטים, סדרות והן גם שואפות להיות המנכ"ליות של דאולסטר. אני מעריצה אותן על ההתמדה שלהן בעיקר. חוץ מזה הן יפהפיות שאפשר למות וזה נותן לי שאיפות לגבי עצמי להראות יפה כמוהן. אבל באמת חשבתם פעם מהי בעצם "הערצה" ? כלומר, תחשבו על זה... יום אחד כמו אהבה היא תוקפת אותנו וגורמת לנו לעשות דברים שלא היינו חולמים לעשות (סתם לבזבז כסף על וידאו... נו באמת) ויום אחד פשוט ככה היא נעלמת... כרגע בשבילי התאומות זה מרכז העולם. אני מבלה שעות מול האיטרנט באתרים, בפורום בלמצוא עליהן את הדבר הכי חדיש שאפשר. אבל כאדם אותן אני לא מכירה ואני יכולה להגיד שלפי ההתנהגות שלהם בתיקשורת ולפי איך שהן מתנהגים למעריצים (עדי שפגשה אותן וסיפרה לנו הכל) אני בכנות יכולה להגיד שאני "מאוהבת" בהן ובמה שהן מייצגות.

omer wild

New member
התגובה שלי....../images/Emo103.gif

אוקיי אז אני מאוד מעריצה את התאומות די הרבה זמן ! כשהתחלתי לראות את צער גידול בנות וכבר "התאהבתי" בדמות של מישל ואז נודע לי ששתי תאומות משחקות את אותה הדמות ! אני הערצתי אותן מאוד ותמיד הבאתי תמונות לבית ספר כדי להחליף אותן עם עוד חברות . אחרי זה כבר לא מצאתי הרבה חומר על התאומות (בערך שנה) ועכשיו בתחילת החופש הגעתי לאתר של מוטי ואז לפורום -שאני מאוד נהנת בו! בקיצור אני לא ממש יודעת איך להגדיר את הערצה של התאומות אולי זה בגלל שהן כל כך יפות וחמודות רק צריך להכיר מישהו כדי להחליט איך האופי שלו ! אני מעריצה גדולה של הקטנטנות 1 ואני מאוד גאה בזה...כשחזרתי למצוא חומר חדש על התאומות כבר הייתי שקועה בקטנטנות ! אבל זה לא מה שעצר אותי... עכשיו אני מכורה לשני הנושאים !! כל מה שאני עושה באינטרנט זה לגלוש באתרים שלהם ואני מאוד נהנת !!

omer wild

New member
עוד הוספה....ששכחתי להגיד !

רציתי להגיד שכשהן היו יותר קטנו תהסרטים שלהן היו יותר לעניין ! עכשיו כשהן גדולות יותר לפי דעתי צריך לשנות את כיוון הסרט ! כי הן גדלו כבר...וזה משעמם כל פעם הן פוגשות בחורים ומתאהבות... ולי יש די הרבה דברים של הבנות קודם כל כשהערצתי אותן בהתחלה עשיתי קלסר עם מלא תמונות ששמרתי אותועד עכשיו!! ועכשיו יש לי גלרייה עם מללללא תמונות במחשב! יש לי 2 ספרים של טובות השתיים,ספר של מזל תאומות וספר של גיל 16 המתוק ! יש לי גם את הסקט גול כפול,מותק הילדות התחלפו,דרכון לפריז,וחופשה בשמש !! מקווה לעוד בהמשך...

נכון שהן קטנות הסרטים שלהן היו...

יותר יפים אבל אני דווקא אהבתי מאוד את חופשה בשמש וזה סרט שהן עשו לא מזמן

RinRan

New member
אממממ...... בעקרון.....

טוב אז ככה... אני מאד אוהבת את התאומות- הן מאד מאד יפות, אבל פעם אמרו לי שאני שחקנית ממש טובה וגם אני לא כ" אוהבת את המשחק שלהן ועל מה שהסרטים והסדרות שלהם מספרים... זה פשוט נורא משעמם- (כמו שמוטי אמר פעם:) תאומות שפוגשות בנים... אהבתי מאד את צער גידול בנות ואת מותק הילדות התחלפו. עכשיו הן מאד יפות וכשאני אראה את "הדרך לשם", אני אוכל גם להחליט אם אני אוהבת את כשרון המשחק שלהן... בעקרון ההערצה שלי זה מלא מלא תמונות במחשב והתחלתי גם לאסוף עליהן חומר עם שי (שיוש החמודה- דההה....) אבל זה לא ממש פוסטרים ענקיים בחדר וזה... יש לי ספר שלהן (Sweet Sixteen- הספר הראשון) ויש לי את "גול כפול" ואת "לא מגלות לאף אחד", אבל חוץ מזה- נדה... וזאת בעצם ההערצה שלי... אני לא חושבת שאי פעם היתה לי הערצה כזאת עם פוסטרים בחדר...

אמממ...

אמרתי כבר פעם שאני לא אוהב את המושג מעריץ... להעריץ זה כמו לסגוד... לא ניראה לי שהבנות האלה אלילות... הן עדין לא מייקל ג´ורדן
סתאאם... בכל מקרה... מה שאני "למענן" זה פורום, תמונות, ועוד משהו קטן שאני ומר אביעד (ע"ע AM16) עובדים עליו... בינתיים זה עבודת מחתרת... אממ אין לי פוסטרים של בנות/סרטים/כתבות/כל דבר חומרי.... אממ וזהו

RinRan

New member
אה כן גם אני שכחתי להוסיף...

אהבתי אותן מ"צער גידול בנות" ובמשך כמה שנים... ואז היתה הפסקה ועכשיו אני אוהבת אותן עוד פעם...

לRINRAN

גם אם הן להן כישרון משחק את לא אוהבת את טובות השתיים ומזל תאומות? זה סדרות יפות מאוד וגם הסרטים שלהן יפים כולם יפים למרות שיש כמה שהם דומים אבל הם בכל אופן יפים מוטי אמר שזה משעממם??? לא יפה מצידו וזה בכלל לא משעממם זה מעניין מאוד

OLSEN GIRL

New member
אהה...

אני מעריצה אותם בגלל שהן משחקות טוב והן גם יפות מאוד!! וחוץ מזה יש בהן משהו כזה שכובש את האנשים וגורם להם להישאר ולראות להתעניין ועוד ועוד

*Ginny Weasley*

New member
אממ.... התאומות אולסון מבחינתי

2 תאומות מקסימות, אולי לא השחקניות הכי מדהימות בעולם אך בנות חביבות ביותר. אני חושבת שמגיעה להן הערכה רבה אולי בגלל שהן התמידו כל כך מגיל צעיר, בגלל היחס היפה שהן נותנות למעריצים הסדרות שלהן, ובזכות מי שהן. אבל אני לא אתחיל להשתפך ולהגיד שלא הייתי יכולה לחיות בלעדיהן. אני לא מעריצה את הקרקע עליה שתיהן דורכות, אני לא חושבת שהן הבנות הכי יפות בעולם, אני לא סוגדת להן ובטח שלא כל חיי סובבים סביבן. אבל אני אוהבת אותן.... איכשהו ובגלל זה אני פה.

מריה12

New member
תורייי!!! :)

את התאומות אני אוהבת אותן די הרבה זמן.. מאז צער גידול בנות ולא בדיוק מההתחלה.. אבל אהבתי סתם ולא אספתי חומר או משהו.. ובערך לפני חודש התחלתי לאהוב אותן יותר.. ואני גם לא ממש אוהבת את המוזג להעריץ ואני לא מעריצה אף אחד, וגם לא יעריץ.. אני פשוט אוהבת אותן ואת מה שהם עושות

motib4

New member
בשבילי להעריץ זה לא לסגוד...

זה לאהוב, לעקוב, לדעת, לאסוף...

Nomero Uno

New member
הגדרה מילונית של ההערצה

הערצה - הוקרה , יראת כבוד , אהבה גדולה , התפעלות אז אני מניח שאני מעריץ את התאומות מפני שאני עונה על כל הסעיפים הנ"ל פחות או יותר

אני המעריצה הכי גדולה לפחות זה...

מה שנראה לי אין לי את כל המוצרים עליהן או משהו אבל אני כל היום מדברת עליהן מקליטה את כל התוכניות כל פעם שיש עליהן ראיון בטלוויזיה או אפילו הדבר הקטנציק שהיה עליהן בגיא פינס שהיה להן יום הולדת הקלטתי ואני אוספת כל כתבה שאפשר ויש לי קלסר מפוצץ ואני מדפיסה מלא והחלום שלי לפגוש אותן ואם מישהו אומר עליהן משהו רע זה כמו שהוא אומר על המשפחה שלי ואני יכולה להתחרפן עליו למרות שזו התנהגות לא שפויה ככה זה ואם משהו מגיע לארץ אז אין סיכוי שאני לא אקנה אותו אני ישר רצה לחנויות וקונה וזו בערך הערצה שלי עליהן ואימא שלי וסבתא שלי וכל המשפחה וחברות שלי חושבים שהן חמודות אבל כבר נמאס להם לשמוע עליהם כי כל היום אני מדברת עליהן

rahelm

New member
אני מ ע ר י צ ה אותם בטירוף...

יש לי שתי קלסרים מפוצצים חומר מהאינטרנט ומהעיתונים!!! יש לי את הסדרות שלהן מוקלטות וכל מה שאומרים עליהן בטלויזיה!!! יש לי ספר אחד מצער גידול בנות שחברה שלי נסעה לארה"ב לפני שנתיים היא קנתה לי!!! מרוב שאני מדברת עליהן החברות שלי יודעות עליהן הכל !!! בקיצור אני ש ר ו פ ה עליהן!!!

אני הדבקתי כמה חברות שלי בהן והן...

גם התחילו להתעניין בהן והן יודעות דברים עליהן כמו שאני יודעת כי מרוב שאני מדברת עליהן הן התחילו להסתכל באתרים וכאלה ואמרתי להם את האתר של מוטי שהוא אתר ממש טוב ומשם הן למדו הרבה

למעלה