מפגש פורום..קריאה אחרונה

../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif מפגש פורום..קריאה אחרונה

אוקי, האנשים הבאים שאני קורא בשמם מתבקשים לעמוד ליד המשרד שלי... General Zod faith2 א אלבז Ferrari דן צ ת ו ת י פ ר ו ט י man15 לפי מה שהבנתי, כולכם הבעתם נכונות ואתם מגיעים למפגש. אם מישהו מהרשימה התחרט, speak now ואני מוציא אותו מהרשימה. אם מישהו בכל זאת רוצה לבוא ולא כתוב ברשימה שיצעק ואני אכנס אותו לשם. אני מקווה שאנשים יצטרפו ולא יעזבו את הרשימה כי סך הכל אנחנו רק רוצים לעשות ערב רגוע וכיפי.
מיקום המפגש
המפגש יתקיים כאמור באורחן: מאהל בדואי ממש מקום נוח, יושבים כמו שבדואים יושבים (על כריות נוחות...). ניתן להזמין (מי שרוצה) נרגליה, פיתות בדואיות מוכנות על המקום, עם לבנה או חומוס + סלטים ושתייה כמובן. המקום כשר. יש חימום לחורף ומזג אוויר לא יהיה בעיה. לחוששים, אין בעיה עם המקום, למי שיודע או שלא אני והחברייה שלי (יודה, אופיר, גיא וכל שאר הג'מעה) היינו באורחן מספר פעמים ויצאנו מרוצים בכל פעם. המקום נמצא במרחק של 10 דקות נסיעה מבית שמש, קצת אחרי יער הנשיא.
הגעה למפגש
אני כבר אדאג שכולם יגיעו למקום, נארגן הסעות מסודרות ואם אין רישיון, לא סוף העולם. כרגע ברשותינו 4 רכבים. ככה שאין מה לדאוג ויש מקום לכולם. כל שנותר לעשות הוא לקבוע תאריך, כמה פשוט, כמה נפלא. יאללה, תשרשרו לכאן הצעות לגבי מתי נוח לכם.

man15

New member
אני חושב שכדאי שזה יהיה בסוף שבוע !

או שישי או שבת (העדפה לשבת) ... תאריך תקבעו אתם תנסו משהו במרץ !!! אההה אם אתם רוצים הצעה ממני אני אומר שכדי על התאריך: 8.03.03 נראה לכם ?

General Zod

New member
מסכים

סוף-שבוע זה הכי טוב, הבעיה היא שלא פתוח ביום שישי כי המקום כשר. אבל עם מוצאי שבת אין בעיה! אז אני מצביע
!

D S L

New member
איי! תודה שניקית אותי מהרשימה.....

אמרתי לך שאני רוצה לבוא, אבל תלוי מתי זה יהיה.....

איי! תודה שהחזרת לי מסר...

מי שלא חזר אלי למסר ששלחתי, הנחתי שהוא לא רוצה לבוא (מבין אלו שלא הייתי בטוח אם הם רוצים או לא לבוא). בכל מקרה, הוחזרת לרשימה.

למעלה