סדנאות וירטואליות

wildspirit

New member
סדנה שתתקיים היום../images/Emo70.gif

בהדרכתה של night mistress בשעה 21:30 נייטי תלמד אותנו טבעת פשוטה וקלה להכנה החומרים לטבעת: חוט דייג 0.25 חרוזי סברובסקי גודל 4 (13 חרוזים בגוון אחד ו- 10 חרוזים בגוון אחר) אפשר גם חרוזי אקריל (פלסטיק), אפשרי גם חרוזי מולטיקאט גודל 4 - או כל מה שעולה לכם בראש) חרוזי ונציה

wildspirit

New member
סדנה וירטואלית לשבוע הבא

שבוע הבא יום שני יוצא פורים.. וזה יום של חגיגות לכן רציתי להתייעץ איתכם אם אתם עדיין רוצים ביום שני אבל יותר מוקדם או להעביר את הסדנה ליום ראשון. בכל מקרה מה שאנחנו נלמד בסדנה יהיה - דמות בתלת מימד - אנחנו נכין ברווז החומרים הדרושים לסדנה הם: חרוזי ונציה גדולים גוון של הברווז שאתם רוצים חרוזי ונציה גדולים גוון למקור ולכנפיים שאתם רוצים חרוזי ונציה גדולים גוון שחור לעיניים חוט מתכת באורך של 2 עד 2 וחצי מטר אני לא מצליחה להעלות לכם תמונה - אבל אני מקווהשבהמשך תפוז יאפשר לי:-\

wildspirit

New member
וסדנת צ'ופר לשבת ../images/Emo3.gif

בשבת אני אעלה לכן סדנה וירטואלית נוספת ככה בשביל הכיף
אנחנו נכין דמות מחרוזים של ילדה - שיכולה להיות למחזיק מפתחות או לפלאפון או למכונית או לכל מה שתרצו החומרים הדרושים הם: חרוזי ונציה קטנים 2 חרוזי דיסקית 2 חרוזי אייס פנינה או פנינה גודל 8 4 חרוזי אייס פנינה או פנינה גודל 4 6 חרוזי באגלים חוט דייג 0.25 אורך של 80 ס"מ וגם כאן אני אעלה יותר מאוחר תמונה כי תפוז לא מאפשר לי לצערי

YYYYY איזה מטריף!!!! תפרסמי את

הסדנא גם אצלינו, בטח ילדים נורא ישמחו לנסות אותה, היא משגעת

shooli90

New member
אני גם עשיתי

עשיתי מתוך עיתון אני והבת שלי בובת חרוזים כמו הילדה קראנו לה חמודי הוא היה נורא חמוד!!!!

wildspirit

New member
תמונה של החרוזים הנדרשים לילדה

הבאגלים זה החרוזים המאורכים כמו צינור הדיסקית זה החרוזים מצד ימין למעלה

coral chan

New member
איזה כיף,כמה סדנאות DDD: ../images/Emo210.gif

מחכה בקוצר רוח ^_^ ושוב,כל הכבוד למדריכות. ולדעתי צריך להקדים את הסדנא של שבוע הבא ליום ראשון,כי ביום שני בערב קוראים מגילה..

למעלה