בהדרכתה של night mistress בשעה 21:30 נייטי תלמד אותנו טבעת פשוטה וקלה להכנה החומרים לטבעת: חוט דייג 0.25 חרוזי סברובסקי גודל 4 (13 חרוזים בגוון אחד ו- 10 חרוזים בגוון אחר) אפשר גם חרוזי אקריל (פלסטיק), אפשרי גם חרוזי מולטיקאט גודל 4 - או כל מה שעולה לכם בראש) חרוזי ונציה
שבוע הבא יום שני יוצא פורים.. וזה יום של חגיגות לכן רציתי להתייעץ איתכם אם אתם עדיין רוצים ביום שני אבל יותר מוקדם או להעביר את הסדנה ליום ראשון. בכל מקרה מה שאנחנו נלמד בסדנה יהיה - דמות בתלת מימד - אנחנו נכין ברווז החומרים הדרושים לסדנה הם: חרוזי ונציה גדולים גוון של הברווז שאתם רוצים חרוזי ונציה גדולים גוון למקור ולכנפיים שאתם רוצים חרוזי ונציה גדולים גוון שחור לעיניים חוט מתכת באורך של 2 עד 2 וחצי מטר אני לא מצליחה להעלות לכם תמונה - אבל אני מקווהשבהמשך תפוז יאפשר לי:-\
בשבת אני אעלה לכן סדנה וירטואלית נוספת ככה בשביל הכיף
אנחנו נכין דמות מחרוזים של ילדה - שיכולה להיות למחזיק מפתחות או לפלאפון או למכונית או לכל מה שתרצו החומרים הדרושים הם: חרוזי ונציה קטנים 2 חרוזי דיסקית 2 חרוזי אייס פנינה או פנינה גודל 8 4 חרוזי אייס פנינה או פנינה גודל 4 6 חרוזי באגלים חוט דייג 0.25 אורך של 80 ס"מ וגם כאן אני אעלה יותר מאוחר תמונה כי תפוז לא מאפשר לי לצערי