עזרת הציבור מתבקשת

yuval k

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif עזרת הציבור מתבקשת

עזרת הציבור מתבקשת בחיפושים אחר אירוע ספורט תחרותי כלשהו שקרה לאחרונה (whereלאחרונה זה ב-4 השנים האחרונות בערך), לעבודה באנגלית (ליום שני).
צריך שזה יהיה אירוע שאפשר למצוא עליו מספיק מידע כדי להכין timeline של האירועים המרכזיים בו, ומשהו שאפשר לכתוב עליו הרבה descriptive language - דימויים ומטאפורות (
).
אני ממש לא רוצה משהו כמו משחק כדורגל או משחק כדורסל.
התחזית למחר: השלג על הרי החדשות ייערם המונים. כל ישראל יאלצו להסתפק בירושלים בלבד. אנו מקווים כי לא תהיה צפיפות יתר

yuval k

New member
ו...מצטער, אני צריך את זה עד מחר

בצהריים בערך
בעע. דיסקריפטיב לנגוויץ' סאקס.

כנס לפורום פרירייד ודאון היל (380)

ותחפש מהחודשים האחרונים את התחרות רד-בול בחניטה או הדאון היל הישראלי הראשון במנרה או הדואל סלאלום בבארי מלפני שבועיים... אולי תמצא משהו מעניין וגם יש קישורים לאתר של גדי שיש שם את הסרטון על התחרות רד-בול ספיד פריקס... good luck אגב- אני שיכור מת אז אם יש לי טעויות כלשהן - אל תתיחס חחחח

yuval k

New member
../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo140.gif

* אולימפיאדה זה כללי מידי. * למה דווקא אסון? * בורקס, אני לא אוהב כדורגל
לא משנה, תודה בכולופן
המורה לא מגיעה מחר, אז זה ליום שישי

yuval k

New member
"לא אוהב כדורגל" זה "שונא כדורגל"

בשפה עדינה יותר
סתם 11*2 אנשים שרודפים אחרי כדור, ועוד אחד שמנסה להבין אותם ומשחק בכרטיסים צבעוניים

Deviation

New member
../images/Emo2.gif

אבל אהבתי את הפירוש המעניין, ד"א, מה עם כדורסל
גם את זה אתה שונא

yuval k

New member
צחוק צחוק...

בקטגוריה Sports בגוגל היה ככה: Gay, Lesbian and Bisexual

פלוטוֹ

New member
אסון בגלל שאתה יכול לעשות עליו

בקלות ציר זמן של כל האירועים שקדמו לזה (בניית הגשר וכיו"ב) והאירועים שהיו אחרי... ואני מניח שמאוד קל למצוא על זה מידע.

yuval k

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מצאתי!! ../images/Emo9.gif

תחרות שיגור Model Rockets
גם מעניין, אני גם מבין בזה, וגם יש על זה חומר (וזה לא אבק-שריפה-שחור
)

למעלה