תלמידי שייבר

SurfinGirl

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifתלמידי שייבר

מחר מתקיימת שביתה ולכן- לא מגיעים ללמוד.
ביום ראשון תתבצע שוב ההפגנה מול עיריית בית שמש בשעה 8:15. נא לבוא מצוידים עם שלטים, צפצפות, זמבורות, משרוקיות,
ים (יאללה תיכנסו לרוח החג) והמון המון כוח.

General Zod

New member
למה כל כך מוקדם???

אנשים יוצאים במוצאי שבת, אני בטוח שגם הי'בתים. אז למה אתם עושים את זה כל כך מוקדם. לא נראה לי שראש העיר מתעורר בשעה כזאת.

General Zod

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תגידי לי, מה עשיתי לך? למה את מתעללת בי עם הבורות שלך????? מי דיבר אלייך???????? מה התכוון אלייך????????? תעזבי אותי כבר!!!!!!!!!

paramedic

New member
אתה רוצה להגיד לי שעוד פעם לא

ענית לי??????? הרי שאלתי אם גם אנחנו לא לומדים מחר ואמרת שכן. אז תחשוב לפני שאתה מדבר. מי שבכיתת הגוינט זה אתה אני במצטיינים בכלל

General Zod

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני עניתי לשלומית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאלתי אותה למה כל כך מוקדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי דיבר אלייך?????????????????????????????????????????????? ואני לא בג'וינט אני סיימתי ללמוד שנה שעברה והייתי בכיתת מצטיינים. לא שזה אומר משהו, אני מלמד ילדים מכיתה ג' עם תפיסה יותר מהירה משלך ובהרבה יותר חכמים ממך!

General Zod

New member
את סתומה רצח!

ואת כזאת טיפשה, שזה מדהים אותי! אני פשוט נפעם מהטיפשות\בורות הבילתי נגמרת שלך! כאילו נולדת עם עודף טיפשות ואת פשוט מנסה לשפוך את הכל החוצה.

SurfinGirl

New member
אל תהרוג את השליח.. ../images/Emo13.gif

זה מה שהודיעו לי.. ברור שיכולים לבוא יותר מאוחר. זה יותר עדיף מלא לבוא בכלל..

General Zod

New member
סוף סוף מישהי חכמה!!!

לא כמו הסתומה השניה שלא מבינה לאיזה הודעות אני מגיב!!! ובקשר להודעה שלך, צודקת. יכול להיות שאני יעבור שם לראות מה המצב

paramedic

New member
בגלל שאני לא מבינה לאיזה

הודעות אתה מגיב בגלל זה אתה מתעצבן????? פשוט תגיד שזה לא לי כל כך קשה? אתה התחלת עם המריבה

למעלה