חדש

• פותח הנושא S182
  • פורסם בתאריך

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif כן../images/Emo98.gif

[אבל גם בקודם היה]

S182

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo13.gifחדש

אממ..אני יודע שאני לא הכי קשור עכשיו אבל..היי,אני חדש פהD:! אני חדש בכלל בכל הקטע של תפוז וזה :/ טוב אז ככה..מישהי פשוט שיגעה לי את הראש עם מקפליי.. הורדתי שירים,קליפים,והכל שלהם..והתמכרתי:-O מאז אני מכור^.^ אז..מזל טוב לי..אני חושב =\

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif עכשיו את יודעת../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אממ...

אני די בטוחה שהיה. לפחות זה מה שהמוכר בחנות אמר לי ששאלתי אותו [ואני מניחה שהוא יודע
].

Hip Hop star

New member
היה..היה...

זה פשוט קטנטן..זה היה ליד החנות של המוצרי חשמל,ברח לי עכשיו השם!וכל פעם שהייתי שם הייתי קונה 3 דיסקים...ואם אני לא טועה היה שם באסטד.................כן...היה.........

loner in love

New member
כן היה

לאדעת אם זה האוזן השמינית או מה שענבל אמרה אבל היה שם חנות דיסקים קניתי שם את באסטד השני כשטסתי לפולין

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif XDDDDDDDD

"האוזן השמינית" נפלתי מהכיסא! חיחיחיחיחי...

DesertRose7

New member
באף אחת מהפעמים שהייתי בנתב"ג

הישן לא ראיתי שום חנות דיסקים חוץ מטאוור רקרדס..

Hip Hop star

New member
טאוור רקורדס?!

בנתב"ג הישן?!אה נכון..........נו....זאתי החנות הקטנה בפינה שם...שמו את זה ממש בקצה...אבל המזל שלי היה,שהשער יציאה לטיסות שתמיד הייתי הולכת,תמיד היו ליד הטאוור............

DesertRose7

New member
זה לא החנות שבאמצע?!

ואני לא הייתי שם לפני הרבה זמן.. בתחילת השנה הייתי..

Hip Hop star

New member
אמצע........?

סוף...וואלה לא זוכרת...זה היה דיי לקראת הסוף....אבל מהזה משנה?זה כבר לא שם................*נכנסת לדיכאון עמוק*

PunK RocK 1o1

New member
גם אני אף פעם לא ראיתי אותו!=|

לאוזן השלישית יש באסטד?! וואי אני שונאת אותם אז אני לא הולכת לשם ולא ידעתי שיש להם באסטד..

S182

New member
:)

היי מאי,שרה..=] הממממ..אני צריך שמישו/י תסביר לי מה עושים פה כאילו כל זה,בכללי :/ אחת מכן מוכנה?=[

sarahhh

New member
אממממ

תאמת אני לא יודעת.... סתם אמממ רושמים פה הודעות ואתה יכול להגיב על כל מה שאחרים רושמים וחוץ מזה יש כאן מצעדים,והכר את הפורום שכל שבוע שואלים מישהו שאלות כדי להכיר אותו ועוד מלא דברים אמממ אתה תבין כבר מהר מה לעשות ואיך הכל הולך יש פה אנשים מאאאאוד נחמדים

למעלה