sweetyheart

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

פתחו פורום של רוזוול ולא הודיעו לי?! היי כולם!!!! קוראים לי פז בן דוד ואני מעריצה של רוזוול קרוב לשלוש שנים!!! התחלתי לראות את זה מהפרק הראשון (עונה ראשונה כמובן!) בסטאר וורלד והיתאהבתי בברנדאן פיר החתיך המקסים היפיוף שלי שדרך אגב חוגג החודש יום הולדת! (מי שעדיין לא יודע מי זה ברנדאן פיר אז שידע שזה מייקל!) ולמעריצות של מייקל: מישהיא ראתה את אחד הסרטים שלו?! כמו הסרט עם הערפדים (שהשתתף בו גם זה מדוסון קריק!) ויש לו עוד סרט שקוראים ל cristina's house ואיך שזה מגיע לישראל אני רוצה לראות את זה!
אני לא ראיתי שום סרט שלו.... בקיצור אני יפסיק לחפור... אבל רק שתדעו שהפכתי את המקום לדף הבית שלי אז תיתכוננו לחפירות...... roswell rulez brendan fehr is mine!

King Of Kromags

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo103.gif

אני נדב, מנהל הפורום. המנהלת השניה, שמה אתי (PopPy).

בקשר לסרט ../images/Emo28.gif

את הסרט מקרינים מידי פעם AXN תעקבי אחרי לוחות הזמנים גם אני ראיתי מהפרק הריאשון ב STAR WORLD האם הורדת את שאר הפרקים מהאינטרנט?

Dawson girl

New member
ברוכה הבאה!

פז?... שם מקורי יש לציין! שם חמוד! בת כמה את ומאיפה? אני נמש...

sweetyheart

New member
חחחח.. תודה!

פז(=זהב) הותאם לצבע השיער שלי... אני בת 15 (בשביעי לאוקטובר היה לי יום הולדת!) אני מנהריה ורק לפני כמה ימים חזרתי מהמשלחת לגרמניה של הבית ספר... מאיפה את?!

Dawson girl

New member
מזל טוב!

חח באיחור. אבל עדיין! אני בת 16 וחצי מכרמיאל... זה קרוב אלייך! חחחחח איזה עולם קטן... ואיך היה בגרמניה? איזה משלחת זו היתה?

sweetyheart

New member
../images/Emo24.gifתודה!

בגרמניה היה מקסים!!! והמשלחת היתה 22 ילדים מהשיכבה שמתארחים אצל 22 ילדים גרמניים... היינו שם 14 יום והיה ממש יפה! כל יום כמעט עשינו טיול במקומות מקסימים בגרמניה......והיינו אפילו יומיים במינכן במלון רק הילדים מישראל! אבל היה ממש כיף כי יצאתי למשלחת עם עוד 6 ילדות מהכיתה שלי וגם הכרתי את רוב הילדים כי הם איתי היו בשיכבה... והטיול היה כיף יותר ככה.. אני יכולה לחפור לך שנים על זה! זה היה חוויה של פעם בחיים! וכל מי שרוצה להירשם למשלחת כזאת אז אני ממליצה מכל הלב! כי זה 14 יום של חופש מהלימודים עם החברים הכי טובים שלך בח"ול -בקיצור a dream come true!

busted

New member
נכון!!!!!!!!!!!

היי קוראים לי מרגלית ואני חברה של פז!! גם אני הייתי בגרמניה והיא צודקת במאה אחוז!! נהינו מכל רגע שהינו שם!!! וכולם שם היו נחמדים (בעיקר תומאס החתיך!!) רובנו גם מנסים לשמור איתם על קשר ואנחנו מאוד מקווים שהם יכלו להגיע לישראל גם

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifוולקאם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

ברוכה הבאה פז!!!! אני מרים... בת 15 וכמוך אני מתה על ברנדאן!!! השתלבות נעימה בפורום!

h e n y

New member
ברוכה הבאה| ! |

איזה כיףף שמישהו הצטרף אלינו לפורום המדהים הזה...
נעים מאוד
אני חן ואני בת 14{עוד מעט 15} מהצפוןן
אני חולהההה
על מקס ועל מקס
וליז
בתור זוג.................... אני גם חולה על ברנרדן...
אבל בעדיפות שנייה{רק שאנשים פה לא ירצחו אותי
} אז אם תצטרכי משהו אני פה

shasha14

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

גם אני התאהבתי במייקל..........

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מור סתם פריט מידע שכדי לדעת לפעמים אם תרצי לפנות אלי.. ובקשר למייקל - קחי מספר תעמדי בתור ואולי תזכי בהגרלה סופשבוע עם החתיך ...

sweetyheart

New member
../images/Emo58.gifחחחח...

הידעתם שהמייקל יהודי?! ומי רואה עונה שלישית בסטאר וורלד?! אני התחלתי לבכות בפרק השבוע כשאלכס נעלם! אני הייתי מתחתנת עם הרוח של אלכס ולא עם המכוער הזה! (דרך אגב העדיפות השניה שלי זה אלכס כי הוא הדבר הכי חמוד שיש שם חוץ ממיקל!התאהבתי בו כשאיזבל ניכנסה לו לחלום! זה היה כזה מתוק!!!!)

נמימה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

ברוכה הבאה: אני נטע וזאת
מיצי. אני ומיצי שותפות בנפש
תהני בפורום
אני הכי אוהבת את כל השחקנים, כל אחד בגלל האישיות שלו,
אולי טיפה יותר את מקס מהבנים
הוא פשוט כובש, אבל מצד שני, מייקל יותר שובב ואמיתי כזה
ומהבנות, מריה..שובבה, ספונטנית מצחיקה
אה, ואני חולה על אלכס!!! הוא פשוט פשוש מתוקי כזה

למעלה