MikeR

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אנשים שכחנו!! היה צ'אט עם שאקירה איפשהו, באיזה אתר!! רינת אמרה...אוףףףף...

12ShakirA12

New member
זה היה ב-MSN גמני שכחתי מזה..

זה היה ב7.6 אבל לפי מה שהבנתי זה לא היה וידיאו.... וזה היה ב5 בבוקר אצלנו.... באסה

MikeR

New member
למי איכפת 5 בבוקר?..

אני ער בשעות האלה..נו עובדה אני עדיין ער! [מאתמול] אוףף איזה באסההה!!

perrinat

New member
ובעברית:

(תרגום חופשי ומקוצר, לא מילה במילה) שאלה: איזה שיר הכי אהוב עלייך בדיסק החדש? תשובה: שאלה קשה, אני אוהבת את כולם, אני כתבתי אותם והם גם חדשים בשבילי, הם כרגע נורא טריים, אבל עם הזמן אני מאמינה שיהיו כמה שירים יותר פייבוריטים. שאלה: מה את אומרת במשפטים בצרפתית בשיר: En Tus Pupilas? אגב, יש לך מבטא יפה בצרפתית. תרגום לאנגלית: When you take me into your arms, when I look into your eyes, I see that God still exists. It's not so hard to believe ותרגום לעברית: "כשאני בזרועותייך, כשאני מסתכלת בעיניך, אני יודעת שאלוהים עדיין קיים, זה לא קשה להאמין". ותודה על המחמאה, ניסיתי להשמע כמה שיותר צרפתייה... שאלה: איך תקראי לסיבוב ההופעות שיבוא עלינו לטובה? תשובה: אין עדיין שם, כרגע אני מציגה את האלבום בעולם, אני חושבת על סיבוב הופעות ואני בטוחה שבהמשך יהיו לי כל מיני רעיונות לשמות... שאלה: אמרת שכתבת 60 שירים לאלבום ובחרת 10 בספרדית ו-10 באנגלית שנכנסו לאלבום, מה עם 40 השירים הנותרים? תשחררי אותם מתישהו? תוציאי אולי דיסק מיוחד? תשובה: השירים ישארו במגירה, אולי יום אחד הם ישוחררו, לא יודעת להגיד מתי ואם בכללץ שאלה: מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לך בזמן הקלטת האלבום? תשובה: שנרדמתי...
היה פעם שלא יכולתי להחזיק את עצמי ונרדמתי בזמן שניגנתי, וצילמו אותי עם הפה פתוח...
שאלה: איך היה לעבוד עם גוסטבו סראטי? תשובה: הוא אחד מהאלילים שלי, אני בהחלט מעריצה אותו ולעבוד איתו היה מרתק, למדתי ממנו הרבה וחלקנו זמן ורעיונות. שאלה: יהיו עוד קליפים בקרוב? תשובה: בטח, בסוף החודש אצלם קליפ לשיר "NO", הסינגל השני מהאלבום. שאלה: כמה זמן לוקח לך לכתוב שיר? תשובה: ספרד וקנדה היו מקומות ההשארה שלי, התחלתי לכתוב בספרד, וכשהגיע החורף עברתי לקנדה כמו הציפורים הנודדות. לשאלתך- אי אפשר להגדיר המדויק כמה זמן לוקח לכתוב שיר, לפעמים יום אחד ולפעמים חודשים, בהתחלה יש משפט, רעיון, מנגינה ולאט לאט מתגבש שיר שלם. שאלה: את מתכננת להוציא DVD מהופעה חיה בקרוב? תשובה: לא מזמן יצא ה-DVD מסיבוב ההופעות The Tour of the Mongoose שאלה: אתמדי פעם לוקחת חופש ונרגעת? תשובה: חופשה היא כמעט כמו מותרות יקרות. כשכבר יש לי זמן פנוי אני אוהבת לבלות בטבע, בגינה שלי, לצייר ולקרוא. שאלה: ומה את מציירת? דיוקנים? ציורי נוף? תשובה: אני מציירת רעיונות. יש לי אוסף ציורים של בייצים מטוגנות....
אני אוהבת סגנון פופ, ואני משתמש בצבעי אקריליק. סה"כ זה תחביב, אני מחלקת את הציורים בסוף... שאלה: היו תקופות שחשבת שהקריירה שלך לא תצליח? תשובה: יש לי תמיד אמונה בעצמי, אבל שום דבר לא בטוח או צפוי. להיות בספק ולפקפק זה בריא כי ככה אפשר להוכיח את עצמך. כן, היו פחדים לגבי העתיד ולגבי זה שהחלום שלי לא יתגשם. תמיד ידעתי שאני אעשה מוזיקה ואכתוב שירים. זה גורל, ייעוד. תמיד היתה לי תחושה חזקה שזה מה שאני אעשה בחיים והתמדתי בכך לא חשוב מה. שאלה: באלבום החדש יש שיר שכולל משפטים בצרפתית, זו הדרך שלך להגיע למעריצים דוברי הצרפתית? תשובה: כן, זה נלקח בחשבון, אבל לא רק. אני מאוד מעריכה את קהל דוברי הצרפתית וגם את התרבות הצרפתית ואני מקבלת מהם השראות. שאלה: איך נולד La tortura? תשובה: הושפעתי מאוד מהרגאי שכבש את העולם הלטיני. נושא השיר מתאר מערכת יחסים כמעט רגילה בין בני זוג- רגשות ותחושות פראדוקסליות והכנסתי גם קצת סארקזם. שאלה: מתי יותר קל לך לכתוב- כשאת עצובה או שמחה או מאוהבת? תשובה: לפעמים עצב הוא אכן מצב שנותן השראה, וכתיבת שירים היא תרפיה. כשהייתי צעירה הייתי כותבת שירים במקלחת. אבל עכשיו הזמן שיש לי למקלחת הוא קצר...
כרגע אני כותבת בטיסות, שם אני מקבלת הכי הרבה השראה, וגם מערכת יחסים בריאה עוזרת לי לכתיבה. שאלה: לגבי החלק התיעודי ב-DVD- את חושבת שזה חשוב שמעריצים יחשפו לצד הזה? והאם תמשיכי עם זה בעתיד? תשובה: אני לא חושבת שאני צריכה להיות מובנת למבקרים, אלא למעריצים, וזה גשר שאני בונה בנינו. אני רוצה שהקשר בנינו יהיה עמוק ובגלל זה רציתי לכלול את הקטע התיעודי שלי בדרכים, כדי שמעריצים יוכלו לדעת מה אני עוברת כל יום כאדם וכאמן. שאלה: לאורך הקריירה את ממשיכה להדהים את כולם עם ערבוב הסגנונות המוזיקלים. יש עוד סגנונות שאת מכוונת לחקור ולגלות בהמשך? תשובה: אני אוהבת להיות גמישה וחופשיה במוזיקה שלי, אני לא אוהבת להגדיר את הסגנון, אני יכולה ללכת בכל מיני כיוונים: בוסה נובה, ג'אז, רגאיי, אקוסטי, רוק. אני לא יודעת מה יקרה בעתיד, אבל אני פתוחה לכל כיוון. שאלה: מה גורם לך להיות מאושרת כיום? תשובה: שאני משוחחת עם המעריצים מכל העולם ואנחנו מתקשרים דרך משהו שמקשר בנינו, כמו מוזיקה, זה מוכיח שאנחנו יותר ממדינות שאנחנו גרים בהם והדגלים שאנחנו מניפים וזה הדבר הכי מדהים שגורם לי להיות מאושרת. שאקירה: תודה לכולם, אני בטוחה שאני אבקר את כולם במדינות שלכם. בינתיים- נשיקה גדולה, ואני מקווה שתהנו מהאלבום.

12ShakirA12

New member
אחרי שקראתי את הכל באנגלית../images/Emo35.gif חחחחח

תודה
ובאמת שתגיע לבקר את כולם במדינות שלהם... *אהממממממ* ישראל *אהמממממ*

Moor 87

New member
ואוו רינת איזה השקעה!!

כל הכבוד לךך אגב, מיד למאמרים בפורום!!! תודה לך מאוד!!
למרות שקראתי הכל באנגלית..

למעלה