Ariellllll

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

גאגא אוכלת ברבי
חחחחחחח איזה מלכהה

Nens333

New member
אמממ...

אני חושב שלא כולם יאהבו את מה שאני הולך לומר אבל... אני אתמודד
באמת שאני אוהב את גאגא, את המוזיקה ואת התלבושות (לרוב
), וגם חלק מההתנהגות. אבל בכאלה מקרים אני באמת לא מבין מה עומד מאחורי אותם דברים... מה, כאילו יש מצב שהיא וההפקה הענקית שלה ישבו ואמרו: "טוב, מזמן לא דיברו על גאגא... צריך לעשות משהו... אהה! גאגא, תערפי את הראש לברבי בהופעה שלך מחר! על זה בטוח ידברו!"?!? אין שום דבר מאחורי זה, רק פרובוקציה...! וזה מה שלפעמים מעצבן אותי בה... עכשיו, תרחמו עליי עם התגובות... אני עוד צעיר ויש לי מה לומר לעולם הזה!

Coralulu182

New member
אתה יכול לומר מה שאתה חושב לא משנה מה../images/Emo45.gif

חוץ מזה המאקו האלה סתם מעצבנים עם הכתבות שלהם על גאגא. לא אהבתי את הניסוח של הדברים שלהם בכלל, גאגא לא מפתיעה כי זו מי שהיא...הפתעה זה המאפיין שלה וכשהיא מפתיעה כל הזמן זה כבר לא מפתיע אף אחד, ואם כן אז לטובה. אני חושבת שאולי היא ערפה לברבי את הראש כי הברבי מסמלת שלמות בלתי אפשרית וזה אחד מהדברים שגורם לדימוי עצמי נמוך אצל ילדים ונערות - אידיאל שלמות שלא ניתן להשגה. וליידי גאגא כל הזמן מדברת על זה שאנשים צריכים לאהוב את עצמם כמו שהם ושכולם מיוחדים לא משנה איך הם נראים וכו'...אז היא כאילו השמידה את הבובה. מבין? לא סתם הולכים ויורקים ראשים של בובות ברבי...
יכול להיות שהיא עשתה את זה סתם ואני מנסה למצוא היגיון אבל גאגא לא הולכת ועושה דברים סתם, לפחות ברוב המקרים, נראה לי

Nens333

New member
יכול להיות שאת צודקת...

היא דיי אכזרית אל אידיאל היופי (אני לא הייתי עורף לו את הראש עם הפה), אבל בדוגרי היא צודקת.

Coralulu182

New member
לא יודעת אם היא צודקת או לא זו רק השערה שלי

לך תדע אם לזה היא התכוונה בתכלס

Nens333

New member
אם זה מה שהיא התכוונה, אז היא צודקת ../images/Emo13.gif

ואם לא, אז את צודקת

YugiBoy

New member
היא לא תכננה את זה..

שוב, הקהל זרק את זה עליה אז היא השתעשעה איתה

Nens333

New member
אהה... זה מהקהל!

חשבתי שהיא הביאה אותה מראש (תרתי משמע
)!

CoralP

New member
אני דווקא חושבת../images/Emo181.gif

שהיא באה להעביר פה מסר, או להראות משהו. לאו דווקא רק פרובוקציה. ברבי מצטיירת כדמות נורא מושלמת ומקסימה ויפה ו... מושלמת. ובעולם יש את הבלונדיניות המושלמות האלה, ו... ובכן, גם גאגא בלונדינית ורזה ויפה, והיא מנפצת את ה"אשליה" או הדיבורים, או כל דבר אחר, על זה שהיא איזו ברבי מופלצת ומושלמת וחמודה, כי היא הכי לא!

CoralP

New member
פלוס, מחזקת את מה שקורלולו אמרה../images/Emo181.gif

שלאו דווקא להשליך את זה על גאגא עצמה, אלא שהיא שונאת את השאיפה לשלמות הזאת, שלא ניתן להשיג. כל הלא להיות מרוצה מאיך שאת נראת כי את רוצה להיראות כמו איזה ברבי. אז היא שונאת את זה, שמתנהגים ככה וחושבים ככה, אז היא יוצאת נגד הנורמה החברתית הזאת ותולשת לברבי את הראש.

limors2

Active member
my name is...

LADY GAGAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא לא סתם מופיעה, היא... מופיעה!

YugiBoy

New member
בטירוף!

הייתי בהופעה שלה במנצ'סטר וזה היה אדיר!ראיתי אותה משורה ראשונה
~מתלהב~

limors2

Active member
פסנתר בוער!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

היא הזהירה בטוויטר שהיא תמשיך לערוף ראשים של ברביות, שאנשים לא יתפלאו!

למעלה