|
גדול לאריאל ... נגמר

gyyg10

New member
../images/Emo2.gif| ../images/Emo24.gif גדול לאריאל ... נגמר

המדבקה האחרונה הודבקה באלבום ה-3 והדרך קצרה לסיים את האלבום ה-4 תודה ענקית לך אריאל 2000 (וגם על התיווך..... והסר כל דאגה מליבך משפחת דהן

gyyg10

New member
נתי ../images/Emo140.gif תודה גם לך

תודה גם לך ואני מחכה לקלף גם עבור המתווך ... כמה חשוב שיש חברה' כאלה שמילה היא מילת כבוד משפחת דהן

אתה הפכת למאוס אם עוד לא הבנת.

אני מבין שאתה מתוסכל מההצלחה שלהם, אבל בתכלס תשמור את זה לעצמך אתה לא מעניין פה אף אחד חוץ מאת עצמך אדון באם באם ביגלון. תאמין לי שאם את האנרגיה שאתה משקיע בלקלל את משפחת דהן, אם תשקיע אותה באיסוף הקלפים גם אתה תוכל לגמור אלבום או שניים.

תאמין לי שהאנרגיה שהשקעתי

הייתה גדולה מאוד ובקושי השלמתי אלבום אחד . היה קשה מאוד לגמור תחוברת לא סתם רק 32 אנשים סיימו אותה עד עכשיו . אני לא רוצה לתאר לעצמי מה דהן עשו בשביל לסיים 4 חוברות . 4הבנתי שאין להם חיים . ואתה מה אתה רוצה ממני אה הומו ?

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הומו? בטח זה מה שאתה אומר לחברים שלך חחחחחחחחחחחחחחחח. לכל השדים והרוחות וכל מי ששומע, מה אכפת לך כבר חוברות הדהנים האלו (כמה שכינית אותם לא פעם) גמרו? זה החלטה שלהם כמה כסף להשקיע במעטפות ואתה לא נראה לי זה שאחראי על חשבון הבנק שלהם (מי בכלל ירצה שאחד כמוך ינהל לו את חשבון הבנק?). בכל מקרה אני אגן עליהם בכל כוחי כי הם תרמו תרומה נעלה למאמצים שלי לסיים את האלבום שלי ובזכותם אני צריך רק עוד קלף אחד בסה"כ.

worldcupg06

New member
../images/Emo6.gifאתה רואה למה אני מרחם עליך

אתה ממש טיפש! אתה רוצה שיקנו ממך קלפים ולכן משתמש בפורום בשני כינויים שונים. למה אתה עושה זאת, כדי שלא ידעו שזה אתה. בגלל שכבר יצא לך שם רע. אבל אתה עושה כאלה טעויות שאין מילה אחרת לקרוא להן אלא פשוט טפשות. את אותו נוסח דברים שכתבת לאריאל 2000 כתבת לי. עכשיו כולם יודעים שזה אתה ומי שלא סומך עליך לא יקנה ממך וגם למי שעד כעכשיו היו ספקות לגביך לא יעשה זאת כי אתה מנסה רק להתחכם וזה ממש לא מצליח לך. קבל עוד חיבוק אני יודע שאתה אוהב וגם צריך את זה

ספקות ?

יש כבר 10 אנשים מהפורום הזה שבאו אליי הבייתה וקנו ממני מדבקות וקיבלו את כל מה שסוכם רק עכשיו היה אצלי מישהו ואתה מאלה שיכולים להעיד על זה כי אתה באת אליי כבר כמה פעמים ולקחת חבילות של מדבקות ושילמת לי . שאול שלח לי כסף בדואר ואחרי יום הייתה אצלו חבילה של 400 מדבקות . ירון מרמה"ש , אירית מפ"ת , שרון מחולון , גדי מנתניה ,ארז מנתניה כל אלה ביקרו אצלי ברחוב ובחצר של הבית . דניאל מפ"ת שאול מחולון אתה מפ"ת יורם מב"ש שעבד עליי אריה ממוצקין איתי מי-ם רוני מלהבים נתי מתל אביב אלו כולם קיבלו מעטפות ממני בדואר .

סהר12345

New member
אתה סתם מפרסם שמות !!!!!!

אם כבר אתה מפרסם שמות ואת שמי אז לפחות תדייק בחוברת הסופרגול הייתה בסדר גמור והחלפנו אבל אני לא רוצה לחזור על מה שעשיתה ואיך אתה לא יודע לעמוד במילה אז בבקשה תזכיר שבמונדיאל כמאט אף אחד מהשמות שזהכרתה לא שיתף אתך פעולה ובייחוד לא אני ולא איתי ולא רוני (שלושת המוסקוטרים) אז אנא תדייק שרון

אני לא עומד במילה חתיכת חוצפן ?

אתה זה שרשמת בפורום שאתה מחליף 1 על 1 לא משנה אם זה אס או רגיל וכשנכנסתי אליך לאייסיקיו רצית 30 מדבקות של אסים ורגילים גם יחד על 3 אסים שרציתי ממך . אז תחשוב פעמיים לפני שאתה מדבר ומשקר . זה שאתה ואיתי ורוני לא החלפתם איתי באלבום הנוכחי זה לא אומר שכל שאר השמות שרשמתי לא החליפו איתי . כי כל שאר השמות שרשמתי אכן החליפו איתי . רק היום בא אליי בבוקר ירון מרמה"ש ועכשיו בערב בא אליי קובי 99999 . אז לך חפש מי ינענע אותך .

טחחחחחחח ../images/Emo6.gif

הרי הוא זה שלימד אותי לקלל ככה לנבל תפה חח
אנחנו צוחקים עליך יחד חחחחח :)

ה'ופה .. ה'ופהל'ה !

אתה צריך את פריייייייייי התותח :) תלטף תלטף תמקום שלו :) כי הוא לא יהיה לך . חח איזה לחיים אדומות יש לו. :) לבן כמוני השוויצרי הנאצי הזה . בסלקום לא הגיע התור ש'לו :(

אתה ממש דפוק

אני לא מגיב למה שאמרת על המלבן אבל דבר אחד פה חייב להוביל לסילוקך מהפורום. אל תקרא בחיים לאדם נאצי אם אין לך הוכחה. עדיף שאחד כמוך לא יהיה בפורום.

הוא שוויצרי והוא גוי

זה מספיק בשבילי. אני לא מצפה ממך להבין את הפירוש של המילה הזאתי . הסבא והסבתא של השחקנים של גרמניה שחטו יהודים באושוויץ .

"בואו נבעט את הגזען מהפורום"

אני יודע מה זה גוי, אתה כנראה לא יודע מה זה נאצי. יא חתיכת אידיוט מי אמר לך שהסבים והסבתות של שחקני נבחרת גרמניה שחטו יהודים, תביא הוכחות יא מגעיל אחד. וחוץ מזה שוויצרי הוא לא בהכרח גרמני, פרי הוא דווקא מהצד הצרפתי של שוויץ אז שב בשקט יא חסר השכלה.

למעלה