ראש בראש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo3.gifראש בראש!../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

ובכן, כשם הפינה כן היא - עליכם לבחור איזה שיר אתם אוהבים יותר מבין השניים, ואם אתם רוצים אז אפשר גם לנמק ולפרט למה, למה השיר הזה חשוב לכם כל כך וכו' :) והשירים שלנו להפעם, פםפםפםםם~~: I'm Not Ok (I Promise) VS Famous Last Words
בחרתי באלה, כי הם שני השירים האהובים עליי, ואין דרך יותר נפלאה לפתוח את הבוקר מלהטיל משימה קשה מאין כמוה על חברי הפורום האהובים שלי DD: אז יום נפלא

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאיימ נוט אוקיי...

בוו אני אוהבת את FLW אבל, לאדעת, את INO יותר.

אמן ייפול עלייך פסנתר כנף. ../images/Emo69.gif ../images/Emo223.gif

אשכרה כמעט קיללתי אותך, אבל עצרתי את עצמי.
זה ממש מרושע. ממש. >< אבל נו, INO. שלח מהר, לפני שאתחרט.

טוב נו, בא לי להסביר. ../images/Emo223.gif

הליריקס של FLW בהרבה יותר משמעותי ויפה, גם די עוצמתי, כמו הקליפ. לדעתי. אבל, INO יותר מכ''רי כזה, בגלל שהוא מהתקופה שהם היו יותר צעירים ופחות מנוסים בחיים, כמעט ולא עברו דברים[ מה שבעצם די קורה אחר כך בFLW] ממ, ומשום מה אני מתחברת אליו יותר. בעיקר לקליפ הכה מדהים.
וזהו.

NoAmItA ChAn

New member
אני מאוד שמחה שעצרת את עצמך!

אחרת גם אני לא הייתי עוצרת את עצמי @#?%<@?#<!%@#< סתם, לא, אבל לא מגיע לי ;_;

יו דונט דסרב אניט'ינג! ../images/Emo223.gif

~מבט דרמטי למצלמה~ סתם, אנל נו, באמת, אל תעשי קשה בפעמים הבאות.

../images/Emo216.gifפיימוס../images/Emo47.gif

זה חתיכת שיר שמסמל תקופה דיי ארוכה מהחיים שלי..ונוט אוקיי ממש לא

NoAmItA ChAn

New member
אני חושבת ש...

איים נוט אוקיי. מה אני אעשה, אני אוהבת את השיר, את הקליפ, את הליריקס! ולמרות שפיימוס שיר מושלם מדהים, אני.. לא יודעת. זה מהדיסק השני, ואני אוהבת אותו יותר >< נו, לא יודעת! אבל נראה לי שזה ;_;

NoAmItA ChAn

New member
חיכיתי לראות מה תגיבי XP

למרות שנראה לי שכבר דיי ידעתי את התשובה P:

Because Of May

New member
איים נוט או.קיי (איי פרומיס). ../images/Emo109.gif

כ"כ. למה? פשוט כי זה השיר הכי אמסיארי שבעולם. אם זה לא שיר שמייצג אותם, אני באמת לא יודעת איזה שיר כן.

למעלה