חוסכים כסף... היום ב-../images/Emo43.gif ../images/Emo143.gif

היום ב-20:00 פורום נדל"ך מארח את הגב' תהילה ברוכים, מנהלת מטה המשכנתאות בבנק טפחות שתענה לשאלותיכם בכל הקשור למשכנתא: איך, למה,כמה, ובעיקר: איך זה יעלה לנו פחות?
פורום ערוץ הקולנוע הישראלי יוצא בחגיגות יומיות של חידונים נושאי פרסים. מהיום, ובכל יום תתפרסם חידה יומית בפורום שתוכל לזכות אתכם בפרס... אם רק תענו נכון.
בריטני ספירס מצליחה להעיף את אוונסנס מהמקום הראשון ב"קופסא" של תפוז- מצעד הלהיטים הרשמי של האתר. האם שלטון בריטני ימשך? אתם קובעים!

סופרסטארית ../images/Emo41.gif בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 רוני דואני מגיעה לפורום המעריצים כדי לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומכם בדיון
טריווית האוסקר הגדולה של תפוז אנשים ויס יוצאת לדרך ואתם יודעים על זה ראשונים. הפרס הגדול - הקרנה פרטית באולם משלכם, אליו תוכלו להזמין את כל החברים, של הקומדיה החדשה וההורסת עם ג'ניפר אניסטון ובן סטילר, "ואז הגיעה פולי". חוץ מזה, יקבל הזוכה המאושר מנוי שנתי זוגי לקולנוע (רשת גלובוס גרופ) הכולל בסה"כ 26 סרטים!!! (13 לכל אחד מבני הזוג). אז אם אתם מבינים משהו בסרטים כל מה שצריך לעשות זה לחייג ל- 068-203080 ולהתחיל לשחק! רוצים קודם להתאמן? כנסו לאתר האוסקר

קרלוצה

New member
וווואי מיכל מזל טוב../images/Emo47.gif

היום מאוד קשה לעבור טסט ראשון ואני גאה בך

תודה לכולם! ../images/Emo6.gif

(אין לכם מושג איך הייתי מאושרת היום.. מזל שהייתי לבד בית. על כל הריצות והקפיצות שעשיתי בבית..)

inbal145

New member
בבקשה... אני מאוד שמחה בשבילך!

הרגת אותי... חחחחחחח ריצות וקפיצות...

Moreiro

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

ובהצלחה
וסורי שלא הגבתי קודם...

תודה.. ../images/Emo13.gif

*עדין מנסה לקלוט שבאמת עברתי טסט ואין יותר שיעורי נהיגה*

Moreiro

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo32.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

רעידת אדמה
אז איפה הייתם אתם כשזה קרה
(אני הלכתי מביצפר 7 שעות מוקדם בגלל זה
)

oy my godnes

New member
מייייייייייייייי.....

מיתכוון היום להישאר ליראות זהות בדויה ב1?

לא אני................../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

חזרתי ממבחן בקראטה......
ואני חצי מתה....... אז אני חושבת שאני אבדוק את פורום ה"פ ועידכון מערכת (מכורה לזה...
) ואז אני אלך לישון............. אני זקוקה לזה.........
לילה טוב......

Moreiro

New member
ולי יש את כל העונה ה1 מוקלטת ../images/Emo9.gif

טוב, חוץ מ4 פרקים, אבל אני אשלים אותם בשידורים החוזרים..

קרלוצה

New member
../images/Emo9.gifי ש נ ת י../images/Emo1.gif

לא הרגשתי אותה בכלל, הבית שלי התפרק ונשבר לרסיסים אבל אני ישנתי
(סתם...)

למעלה