שרשור שאלות.

SpongBobit

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo35.gifשרשור שאלות.

צריך לפתוח כזה מתיישהו.><

SpongBobit

New member
2 שאלות.../images/Emo9.gif

1. תגידו,אני רוצה לקנות את שראיי,אבל שמעתי שיש לו 2 גירסאות... (תמונה מצורפת) יש סיכוי לקנות אותו בארץ ?,מישהו יודע? תודה רבהD: 2. אני רוצה לפתח תמונה של ביל/בילטום/כל הלהקה בגודל רגיל כדאי להדביק על היומן. מישהו יכול לשים כאן תמונות מוצלחות ובאיכות ממש טובה? טנקס;]

SpongBobit

New member
והמ..

אם אפשר בכלל עוד פרטים על הדיסק שראיי בגירסא השנייה,טנקס יוP:

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gifהשראיי שיש לך בתמונה

זה גרסת 2006 שזה שראיי עם הקול היותר בוגר של ביל+ כמה שירים. ואני לא יודעת אם אפשר להשיג את הרסה הזאת בארץ אבל אני יודעת שאת הרגילה כן..

rikikiki

New member
זה תלוי..

כאילו, בעיקרון כן.. סקרים זה מ2007.. אבל נראה לי שאת מדברת על שראי סו לאוט דו קנסט שזה הגרסה המחודשת של שראי

אממ בקשר לשראי

נראה לי יש אותם בטוח בטאוור רקורדס כי הלכתי לקנות לפני איזה שבועיים את הדיסק של סקרים החדש, והיה שם גם אחד של שראיי אבל אני לא יודעת איזו גירסה ומי ומו..חח בקשר לתמונה.. מקווה שזה מספק D:

עונה

1. הגרסא שנמכרת בטאוור רקורדס היא הגרסא הראשונה של שראי. ההבדל בין שתי הגרסאות הוא: שראי הראשון יצא בשנת 2005 ובו Schrei 1. Schrei 02. Durch den Monsun 03. Leb Die Sekunde 04. Rette Mich 05. Freunde Bleiben 06. Ich Bin Nicht Ich 07. Wenn Nichts Mehr Geht 08. Laß Uns Hier Raus 09. Gegen Meinen Willen 10. Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei 11. Der letzte Tag 12. Unendlichkeit ומאחר שהקול של ביל השתנה ב2006 יצא האלבום שראי סו לאוד דו קנסט ובו נמצאים כל השירים מהאלבום הקודם ובנוסף Beichte Schwarz Thema Nr כמו כן השירים דורצ' דן מונזון שראי ורטה מיש הוקלטו עם הקול הבוגר יותר של ביל וצורפו לדיסק. 2.ואחרי החפירה הזאת אני לא חושבת שיש איפה לקנות את הגירסא המחודשת של שראי אבל בטוח אפשר להזמין מאיזו חנות...לדעתי יהיה לך יותר זול להזמין או לבקש ממישו שנמצא/גר בחול..

הדר1112

New member
את הדיסק עם התמונה שיש לך פה את יכולה

להשיג בכך שתזמיני אותו מראש כי הם נילכחים ממש מהר ככה אמרו לי ואני הזמנתי את כול מה שאפשר

Fall Out Liel

New member
למה כולם אומרים שביל דומה לבת?!../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

חברות שלי/אחיינים שלי/אנשים- כולם חושבים שזו בת. וגם אני חשבתי ככה בהתחלה. הוא בטוח יודע שאנשים חושבים עליו ככה. הוא אמר על זה משהו פעם? בוהו- הוא לא בת

3has3

New member
../images/Emo69.gif צריך להוסיף את פורום פוב XDD

התכווחו עוד XDDD

כן, גם כל המקורבים שלי

חושביםש הוא בת, זה כבר מתחיל להימאס עליינו שחושבים שהוא בת , אז תראו לכם עד איפה לו נמאס כבר.. ונכון, גם אני חשבתי ככה כשראיתי את הקלפי מונסון (המחודש) אבל כשכבר התחלתי להתעניין בהם אחרי שרואים כבר כל כך הרבה תמונות שלו וראיונות ושומעים אותו הוא פשוט נראה נשמע כמו בן לדעתי הוא לא אמר על זה שום דבר וגם לא העיזו לשאול אותו את זה בכלל אבל השאלה הכי קרובה לזה זה אם הוא הומו, שאלו את זה 343214 פעמים ובטוח גם יישאלו עוד למרות שזה כל כך מעצבן אותו כבר.. ובצדק.

X Slider

New member
אם תהיה לי את ההזדמנות אני אשאל אותו ../images/Emo3.gif

מה שכן אני לא חושב שזה צריך להפריע יותר מדי... שיראה איך שהוא רוצה מרגיש נוח
ולמה להיות עצובים אם חושבים שהוא בת או אומרים שהוא דומה לבת? הוא באמת נראה כמו בת... אין מה להתעסק בזה. בכל מקרה,

שאלה! יותר נכון בקשה :)

למישהו במקרה יש את הסירטון ביוטיוב של בילטום עם האריות? היה לי אותו ורציתי לראות אותו עכשיו ויוטיוב אומר שהמשתמש הוריד את הוידאו הזה מהסירטונים שלו ><''' תודה מראש 3>

LiHiLuSh

New member
כן למי יש גם אני רוצה ראיתי פעם אחת ואז

נעבד לי ואני רוצה ליראות את זה כבר מלאה זמן ואני מחפשת אלב לא הצלחתי

למעלה