1. תגידו,אני רוצה לקנות את שראיי,אבל שמעתי שיש לו 2 גירסאות... (תמונה מצורפת) יש סיכוי לקנות אותו בארץ ?,מישהו יודע? תודה רבהD:2. אני רוצה לפתח תמונה של ביל/בילטום/כל הלהקה בגודל רגיל כדאי להדביק על היומן. מישהו יכול לשים כאן תמונות מוצלחות ובאיכות ממש טובה? טנקס;]
נראה לי יש אותם בטוח בטאוור רקורדס כי הלכתי לקנות לפני איזה שבועיים את הדיסק של סקרים החדש, והיה שם גם אחד של שראיי אבל אני לא יודעת איזו גירסה ומי ומו..חח בקשר לתמונה.. מקווה שזה מספק D:
1. הגרסא שנמכרת בטאוור רקורדס היא הגרסא הראשונה של שראי. ההבדל בין שתי הגרסאות הוא: שראי הראשון יצא בשנת 2005 ובו Schrei 1. Schrei 02. Durch den Monsun 03. Leb Die Sekunde 04. Rette Mich 05. Freunde Bleiben 06. Ich Bin Nicht Ich 07. Wenn Nichts Mehr Geht 08. Laß Uns Hier Raus 09. Gegen Meinen Willen 10. Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei 11. Der letzte Tag 12. Unendlichkeit ומאחר שהקול של ביל השתנה ב2006 יצא האלבום שראי סו לאוד דו קנסט ובו נמצאים כל השירים מהאלבום הקודם ובנוסף Beichte Schwarz Thema Nr כמו כן השירים דורצ' דן מונזון שראי ורטה מיש הוקלטו עם הקול הבוגר יותר של ביל וצורפו לדיסק. 2.ואחרי החפירה הזאת אני לא חושבת שיש איפה לקנות את הגירסא המחודשת של שראי אבל בטוח אפשר להזמין מאיזו חנות...לדעתי יהיה לך יותר זול להזמין או לבקש ממישו שנמצא/גר בחול..
למה כולם אומרים שביל דומה לבת?!../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif
חברות שלי/אחיינים שלי/אנשים- כולם חושבים שזו בת. וגם אני חשבתי ככה בהתחלה. הוא בטוח יודע שאנשים חושבים עליו ככה. הוא אמר על זה משהו פעם? בוהו- הוא לא בת
חושביםש הוא בת, זה כבר מתחיל להימאס עליינו שחושבים שהוא בת , אז תראו לכם עד איפה לו נמאס כבר.. ונכון, גם אני חשבתי ככה כשראיתי את הקלפי מונסון (המחודש) אבל כשכבר התחלתי להתעניין בהם אחרי שרואים כבר כל כך הרבה תמונות שלו וראיונות ושומעים אותו הוא פשוט נראה נשמע כמו בן לדעתי הוא לא אמר על זה שום דבר וגם לא העיזו לשאול אותו את זה בכלל אבל השאלה הכי קרובה לזה זה אם הוא הומו, שאלו את זה 343214 פעמים ובטוח גם יישאלו עוד למרות שזה כל כך מעצבן אותו כבר.. ובצדק.
למישהו במקרה יש את הסירטון ביוטיוב של בילטום עם האריות? היה לי אותו ורציתי לראות אותו עכשיו ויוטיוב אומר שהמשתמש הוריד את הוידאו הזה מהסירטונים שלו ><''' תודה מראש 3>