איך זוכרים את כל הקוקטיילים

orian20

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif איך זוכרים את כל הקוקטיילים

בע"פ??? אני בקורס עכשיו,והכנתי כרטיסיות סטייל הפסיכומטרי... אבל זה לא הכי יעיל, אני שוכחת די מהר....ומתבלבלת במרכיבים, כי יש כמה משקאות שצריך ללמוד... יש לכם טיפים נוספים...?

maxfain

New member
כרטיסיות + חבר/ה

השיטה הכי יעילה זה לשבת עם חבר או חברה, שהכרטיסיה אצלהם ואת אומרת את המרכיבים והם מתקנים במקרה הצורך.. ככה, לשבת כמו תוכי ותזכרי הכל.. וגם החברים שלך ילמדו משהו :)

orian20

New member
תודה../images/Emo13.gif..

(כרטיסיות כבר הכנתי, יודעת אותן באופן די צולע....),אני אלמד עם חבר שלי (כאילו שיש לו ברירה
)

Symbolic

New member
עצה חשובה

יש הרבה קוקטיילים מאוד דומים. איך הייתי לומד? נגיד סקס על החוף וWOO&WOO סקס על החוף - 1 וחצי וודקה, 1 ליקר אפרסק, סוגרים באננס + קרנברי WOOWOO - אותו דבר - רק בלי אננס. כנ"ל לונג איילנד אייס טי ולונג ביץ' טי.. ויש עוד הרבה דומים. כל השמנת למניהם זה הרבה על 3 מרכיבים של 1.5.. המדריכים שלכם גם יגידו לכם שיטות נוספות..

orian20

New member
כן

יש את הלונג איילנד,והקוברה למשל שהם דומים במרכיבים,רק שבאחד יש קולה ובשני מיץ תפוזים. (אלה אני זוכרת הכי טוב). אני מאמינה גם שתוך כדי תרגול,אני אלמד יותר טוב.

maxfain

New member
סקס על החוף עם אננס?

אני מכין עם תפוזים וקרנברי.. ועכשיו כשקראתי את ההודעה עם האננס חשבתי שיצאתי קצת טמבל, אבל אז חיפשתי קצת ברשת, ובחוברת (הקרועה, יש מצב לחדשה??) של הקורס ברמנים וגם שם רשום עם תפוזים. בכל מקום הכנת עם אננס? זה יותר מקובל עם אננס?

Symbolic

New member
אתה צודק חבוב

טעות שלי. זה באמת עם תפוזים. לא יודע למה זכרתי עם אננס.. טוב לא קריטי.

orian20

New member
עוד משהו../images/Emo176.gif

יותר נכון תמיכה נפשית (שלא תתחילו לרחם עליי....
) מבחינת עבודה ללמוד והכל על הבר אני סבבה. אבל אני ממש גרועה בפלרינג,כאילו ממש, שוברת שמשות וידיים וכאלה...כשהמציאו את הביטוי "שתי ידיים שמאליות" אז זה עליי.אבל למרות זאת אני מנסה והכל מביאה בקבוקי בירה לבית,מתאמנת ככה,אבל זה פשוט לא ממש הולך (מה לעשות יש גם כמוני....) מבקשים ממני בקורס להכין קטע אישי למבחן סופי (סעמק), ולקבל את התעודה זה חשוב לי (למרות שאני די בטוחה שמעסיקים לא ממש יבקשו לראות אותה, והפלררינג עבורי לפחות הוא קטע פחות משמעותי בקורס) אבל זה בשביל ההרגשה האישית שלי. נראה לכם שאם אני אהיה קצת לא משהו במבחן הזה ימנעו ממני את התעודה? זה ממש חרא, אני הייתי מוותרת על זה אבל זה חלק מהקורס שלקחתי.זה מטריד אותי קצת בימים האחרונים. זה קרה למישהו פה?

maxfain

New member
פלרינג = תרגול

גם אני לא הסתדרתי עם זה, למען האמת גם עכשיו אני לא תותח על.. אבל תלכי לחוף עם בקבוק ותתאמני כמה שעות.. זה עושה פלאים.

EM92

New member
../images/Emo45.gif

אני דיי משקיע ב"אימוני" הפלריינג שלי... אני מתאמן פעמים שלוש בשבוע משהו כמו שעה+... בלי קשר זה ממש מנקה את הראש...ממליץ לכולם בחום... אגב אני עובד על רכישה מרוכזת של בקבוקי פלריינג בעיקרון הם עולים 29$ ליחידה אבל אני במו"מ באיימילים איתם...מקווה לסגור מחיר טוב על כמות של 10-20 פרטים בקרוב

זה מה שאניעשיתי וזה עבד

לאיך שאני למדתי בקבוק מים מינרלים קטן רצוי של נביעות מלא תעטפי אותו בצלוטיפ וכל דקהביוםתשחקי איתו ביד תסובבי אתעל פרק היד מלמטה ומלמעלה {בשני הידיים} עד שתעשי את בצורה עיוורת לחלוטין ואז קודם כל תהיה רגילה למגע של בקבוק [בלי לפחד שהוא הולך להישבר } יהיה לךאת התרגיל בסיס בפלרינג אחרי שתשלתי בזה קחי סתם תרגיל ותעבדי עליו אני אחרי 3 ימים בכלללא הרגשתי שאנימשחקת עם הבקבוק אחרי שבוע כבר ידעתי 2-3 תרגלים במשמרת אחרי כבר שחקתי עם בקבוק כל המשמרת ולא שברתי איתו {רק בסגירה ועל כל גידי גוב המפולשות
רצוי להגיד שאת רוב התרגילים ראיתי ברמנים אחרים עושים וניסיתי ולמדתי המון

למעלה