קרייסיס

../images/Emo2.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo206.gif קרייסיס../images/Emo7.gif

אני זקוקה לעזרת המקומיות באופן בהול!!!!! אני צריכה מספרה טובה באיזור האוניברסיטה - חורב, מ.כרמל וכו' אנא אם יש לכן המלצות...השיער שלי יקר לי ואיני מפקידה אותו בידיו של כל אחד. דרוש מקצוען אמיתי שיוכל להתמודד עם שיער קשה ומרדן..אם יש לכן המלצות אשמח לשמע (זה דחוף ליומיים הקרובים) תנקס

אני לא מקומית

אבל חברה שלי (שהיא כן מקומית..) מסתפרת אצל הספרית שצמודה ללחם ארז (שדרות מוריה) אני חושבת שזה לא זול, אבל התספורת שלה מאוד מאוד יפה. לא יודעת מעבר לזה..

כבשה200

New member
באינטרנציונל - בהתחלה של הרחוב

מצד שמאל, יש מספרה מאוד טובה. שכחתי את השם, אבל חברות שלי הסתפרו של והם המליצו

Josette

New member
"בטי עיצוב שיער"

טלפון 8233844 פתוח כל יום עד 7 חוץ מיום שני (שני סגור) יום שישי עד 2 אני מסתפרת וצובעת רק שם ומאוד מרוצה. מחירים ממש סבבה ויש להם שם איזו עדי אחת, ספרית מתלמדת או משהו כזה, שכשהיא צובעת אז היא לא מלכלכת את המצח, וגם מה שמתלכלך היא מורידה את זה ממש טוב, ואני בתור צובעת כפייתית יכולה להגיד שזה מאוד חשוב ונדיר. חח נראה כאילו אני איזו שתולה שלהם, עושה פרסומת סמויה
אבל אני לא. לא בטוח שהם יודעים איך קוראים לי, למרות שאני כבר שנה מבקרת אצלהם כל חודשיים - 3 .

hilapi

New member
תלוי בתקציב...

יש ספרים מעולים ובעלי מוניטין בציר מוריה ומרכז הכרמל,אבל המחירים גבוהים. דוגמאות: אלי ואבי ביטון,מרכז הכרמל. רועי לולו,כיכר ספר-מעל ה"תות". במספרות שכונתיות המחירים סבירים יותר והתוצאות לא רעות בכלל. דוגמאות: לינה ותומר,מול בית ספר "תל חי" בנו"ש. רמות רמז: ליד הדואר באינטרנאציונל... גם במספרה בגרנד עובדים יפה...

tulchi

New member
אלי ואבי ביטון במרכז הכרמל

קצת יקרים אבל עושים עבודה מדהימה והם מקסימים ומצחיקים. רק דבר אחד שמפריע לי תמיד - למרות שקובעים תור צריך לחכות הרבה זמן עד שמטפלים בך.

למעלה