3X11 שאלה...

gilmorefreak

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif3X11 שאלה...

קודם כל..ואוו..התוכנית הזאת..מטורפת...לגמרי!! סופסוף מה קרה בשנתיים..אני עדיין לא מאמינה שהיא מחקה לעצמה את הזיכרון! ונפלה בפח של הקובננט[ככה רושמים?] אחרי הכל.. טוב לא משנה..משהו שלא הבנתי..מה קנדל סיפה לה..על הנבואה..? מה קשור אליה? מה הם לקחו ממנה? מה היו כל המבחנות? לא הבנתי ממש מה בדיוק הם לקחו ממנה כדי לחבר עם הריקמה של רמבלדי..או..מה? אה..וכן..זה היה פרק מעולה!

pink floyder

New member
אז ככה:

למען האמת לאראיתי את הפרק, אבל יש לי הערה! אני רואה את הספוילרים של העונה השלישית- כי עד שהיא תגיע אני ישכח גם ככה, הסדרה עומדת להדרדר, איפה המשימות החשאיות, איפה המטח איפה כל זה? כאילו- הלו??? היא סוכנת חשאית מה הקשר לכל זה... אני חושב שהסדרה ממש הידרדרה אין על העונה הראשונה!

gilmorefreak

New member
אמממ../images/Emo58.gif??

אני באמת חושבת שאתה צריך לראות את הפרקים.. כי אמממ..המתח לדעתי ממש לא ירד...היא אומנם כבר לא סוכנת כפולה..אבל היא עדיי יוצאת למשימות חשאיות עדיין הכל מותח ומפתיע..ואני חושבת שאין על העונה השנייה..למרות שאני ממש אוהבת גם את השינוי של העונה השלישית..

snoway

New member
תשובה../images/Emo58.gif

נבואת רמבלדי אמורה היתה להתגשם בעוד כך וכך שנים והקובננט האמינו שהיא תתגשם דרך ילד שיווצר מהביציות שהם לקחו מסידני, שמופיעה בנבואה (ולכן הצלקת) והרקמות של רמבלדי. היא היתה כ"כ מבועתת כשהיא גילתה את זה כי אותו ילד בעצם צריך להיות שלה. בגלל זה היא השמידה את המבחנות. הזוי? בהחלט.

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif עוד לא התרגלתי..

כל פרק פשוט מדהים אותי מחדש...
אההה..סדרה מטורפת..אבל אממ..מתרגלים..

למעלה