../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo122.gif../images/Emo11.gif
וואו... =( כולי בדיכאון... ראיתי עכשיו חלק מהפרק 15 במארס... עכשיו, עוד אף פעם לא ראיתי אותו בטלויזיה.. ראיתי תמונות, קטעים מסירטונים שאנשים הכינו וכאלה.. אבל אף פעם לא ראיתי באמת (דם עכשיו לא ראיתי מההתחלה עד הסוף...רק קטעים, לא היה לי כוח הכל
) בכל מקרה, אני רוצה להגיד שהמשחק שלהם פשוט מדהים בפרק הזה!!! במיטוחד בקטע שהן בכלא, אחרי שזינה נפגעת בגב... וכזה זינה שוכבת בזרועות של גבי.. דייי!! פשוט יפה!!!! זינה דבר ראשון נראתה יפה כזה..
העיניים שלה ממש נצצו... וגבריאל! וואו, היא ממש שיחקה יפה! ואהבתי את הקטע שהיא אמרה שזאת היתה הבחירה שלה, או ללכת, או להישאר ולהציל את חברה שלה.. ושהיא בחרה להציל את החברה.. זה היה כזה יפה.. וממש היו לי דמעות בעיניים כשלקחו אותן לצלב,,וגררו כזה את זינה... כי היא הרי נפגעה בגב
הדבר היחיד שלא היה לי ברור זה הקטע עם סיזר.. מה בדיוק הוא רצה להצהיר? שהוא קיסר רומא!? אבל הוא כזה היה הקיסר? טוב נו, עוד מעט יגיעו הפרקים בביפ ואז אני אבין הכל
ובטח אז אני אכתוב על הפרק עוד דברים
אבל ביינתיים, הייתי חייבת לשתף אותכם עם רגשותיי
ו... ערב טוב לכולם!
וואו... =( כולי בדיכאון... ראיתי עכשיו חלק מהפרק 15 במארס... עכשיו, עוד אף פעם לא ראיתי אותו בטלויזיה.. ראיתי תמונות, קטעים מסירטונים שאנשים הכינו וכאלה.. אבל אף פעם לא ראיתי באמת (דם עכשיו לא ראיתי מההתחלה עד הסוף...רק קטעים, לא היה לי כוח הכל