מוחמד5

New member
../images/Emo88.gif

אותי לא שאלו. אם היו שואלים אותי התוצאות היו ניראות אחרת. אותי התוצאות מפתיעות >> לרעה.

mike00

New member
אותך לא שאלו אבל שאלו הרבה אחרים...

אז מה בעצם הם רוצים?אם הם לא רוצים את הנשיא הפלסטיני שינהל את עניינם אז מי כן? אולי הם לא רוצים להיות פלסטינים?אולי הם רוצים שנשיא שוויץ ינהל את עניינם? אני לא מבין מה הולך פה....הפלסטינים צריכים לסגור הרבה דברים בינם לבין עצמם לפני שהם בכלל באים לישראל בתלונות..

THE WIZARD 55

New member
גם אותי האמת

אני בהלם, אני בשוק אני המומה. יש מצב שעשו את הסקר בעזה?:(

איפה את חיה? ראית מה קורה באוניברסיטאות?

את הפעילות של תאי חד"ש, בל"ד רע"מ תע"ל, פעילות של התנועה האיסלמית, "בני הכפר", כמעט כל הערבים באוניברסיטה תומכים בהם, יחסית לגודלם הם מאד חזקים וזה אומר משהו, הם היו מחשיבים אותך כבוגדת, בשיא הרצינות. הדיעות האלה הם מיינסטרים לחלוטין!, לא למדינה יהודית ""כי זה מפלה"" או ליתר דיוק כי ליהודים אין שום זכות לאומית כאן, לא לפחות מריבונות מלאה על הר הבית, לא לפחות מפינוי של 400 אלף איש מביתם ועל הזין שלהם כמה זה יעלה לנו חברתית, נפשית או כלכלית- בעיה שלנו, אז זין בעיה שלנו, מה שבעיה שלנו הוא גם בעיה שלהם!, ולא לוותר על זכות השיבה כי זה "זכותינו", מה לעזעזל זה קשור ל"זכות"?!,לא היה מדינה פלשתינית, לא לאומיות פלשתינית, הקייס היחידי למלחמה ב47' היה נגדינו, נכשלתם, ברחתם והשתלטנו לכם על האדמות - DEAL WITH IT!!!

mike00

New member
וויז,מכירה את הכבשה דולי??

אם הייתי מדען הייתי משכפל אותך מיליון פעם...

תוצאות צפויות לחלוטין...הפלשתינים תמיד היו

מנותקים מהמציאות והמאינטרסים שלהם, זה מה שקורה שמתנהלים מתוך מושגים אבסולוטים וטוטאלים של "זכויות" (שמעולם לא היו) ו"צדק" (שהוא מכבסת מילים לשאיפות לאומיות), תמיד טסים ב1000 קמ"ש היישר לקיר הבטון הקרוב ואם זה לא עובד לפחות יש להם את ה"כבוד" שלהם והלקח לפעם הבאה - אותו הדבר, רק יותר חזק, יותר מהר ויותר בנחישות... לא נותר לי אלא, אחד, לרחם עליהם, שתיים, לשמוח שהם כאלה...הרבה יותר קל להתמודד עם פטנזיונרים מאשר עם גורמים פרגמטים ומציאותיים. הסמכות של אבו מאזן? אין לו סמכות בתוך הבית שלו, גם אם היה חותם על מסמך לא היה לכך שום ערך, זה כולל גם אפס יכולת ביצוע... הוא לא מייצג כלום, התפקיד שלו הוא רק להיות הפנים המתונות אך המזוייפות של הפלשתינים בעולם, להפיץ סיסמאות שלום רדודות, להצתלם, ללחוץ כמה ידיים, זה הכל.

mike00

New member
נראה כאילו אנחנו הולכים אחורה...

המצב הולך להיות רע מאוד בקרוב מאוד.... שנת 2008 שנת המלחמה הבאה......שלום בחלום

מוחמד5

New member
אתה מצטט את הגורם

הביטחוני הבכיר בפמליית ראש הממשלה בוושינטון.
גם אתה צופה בחדשות ערוץ 10 !!

mike00

New member
לא מדויק..הוא אמר ש-2008 שנת המלחמה בעזה

לדעתי המלחמה לא תהיה רק בעזה....זאת תהיה מלחמה כוללת גם נגד החיזבאללה וקרוב לוודאי גם נגד הערבים בגדה.. אני מאוד מקווה שלא תהיה הצטרפות של ערביי ישראל לתוך הסלט הזה כי אני עדיין מאמין שפה אנחנו יכולים לחיות ביחד,אם ערביי ישראל יפסיקו להתערב בענייני הרשות וילחמו על זכויותיהם בישראל במקום... הגיע הזמן להחליט אזרחים של איזה מדינה אתם רוצים להיות...

אינשאללה ההכרעה הולכת וקרבה, בעזרת השם בקרוב

חייבים לסיים את משחקי הקקי ופיפי האלה. THE FINAL SHOWDOWN - ISRAEL VS. THE PALASTINIANS ת'כלס, לי כבר נמאס, יש לי זכויות בארץ הזו, המדינה הזו הולכת להשאר יהודית בין אם יכירו בה או לא, אני לא מתכוון להתנצל על זה בפני אף אחד ואם מישהו מרגיש שישראל הוקמה על חשבון הוא לנשק לי את הוא יודע מה, ומי שיפעל נגד זה המדינה תכנס בו ואם לא היא אז הרבה מאד אזרחים ישמחו לעשות זאת בעצמם. אני מצטער אם אני נשמע קיצוני, אני יודע שלא כל הפלשתינים קיצונים, יש כמה מציאותיים, אנשים טובים ופשוטים, אבל יש רוב קולני וחזק שפשוט מקלקל לכולם ואף אחד מהמתונים לא נוקף אצבע...

THE WIZARD 55

New member
אתה יודע מה נראה לי

שזאת מלחמת הקיצונים תמיד טענתי את זה אנחנו שומעים רק את הקולות שקוראים לשנאה פשוט נמאס..

קיצוניות זה עיניין יחסי, על פי הנתונים האלה

מה שאת קוראת לו קיצוניות זה בעצם מיינסטרים, זה מה שרוב ערביי ישראל חושבים. זו לא מלחמת קיצונים אלא מלחמה בין עמים, לאומים לאומיות שבתוכה יש דת, מלחמת תרבויות - סיביליזציות, אידאולוגיות וערכים.

mike00

New member
וויז,בישראל שומעים גם קולות של שלום...

אם לא הקולות האלה המצב של ערביי ישראל ושל הפלסטינים היה הרבה יותר גרוע... תארי לעצמך כנסת שמורכבת מ-120 ליברמנים ואפי איתמים..

respecta1

New member
לא, זאת מלחמת הקיצוניים בישראל

הרבנים האחדים האלה, את לא תראי אותם בכנסת, את לא תראי מקימים צבא משלהם והולכים לחסל ערבים ואת לא תראי אותם מתפוצצים בכפרים ערביים.. והם פחות מ5 אחוז של מהאוכלוסיה לעומת זאת גם ערבי פלסטין וגם ערבי הארץ, במקום שכמו אצלנו הקיצונים יהיו מיעוט מיזערי.. הם חלק עצום ורוב והנה עוד סקר שמוכיח את זה, והם אלה שמנהיגים את החברות האלה איך בדיוק זה מלחמה הקיצוניים כשהם מתחילים לירות ולהרוג, הם לא הולכים על הקיצוניים, הם הולכים על כולם. זה מלחמת הקיצוניים, בישראל.

respecta1

New member
מה שמדאיג יותר זה הנתונים של מה הערבי ישראל

חושבים 65.6% מהנשאלים סברו כי הצד הפלסטיני אינו רשאי להכיר במדינת ישראל כמדינה יהודית, רוב מכריע (78.9%) סבר כי אין לפלסטינים הרשות לוותר על זכות השיבה ורוב גדול יותר (81%) סבר כי אין מקום לוויתורים בנושא ירושלים סבור כי אין מקום ל"וויתורים" בנושא ירושלים? כנראה שכחו באיזה צד הם. ועוד יותר מזה "65.6% מהנשאלים סברו כי הצד הפלסטיני אינו רשאי להכיר במדינת ישראל כמדינה יהודית, רוב מכריע "

למעלה