../images/Emo2.gif

במקרה אני משוטט לי באמזון של הuk, ומה אני רואה שם? ששבוע שעבר יצאו re-release ל: airbag/how am I driving com lag באמזון אמריקה זה ייצא למכירה בסוף אפריל.... הזדמנות להשלים את האוסף למי שרוצה...

אם היית משוטט יותר בפורום :)

היית רואה שפתחו כבר שרשור על זה למטה...בכל אופן - זהו אכן אירוע משמח

../images/Emo9.gif סליחה, עכשיו אני שם לב

אבל אתה בטוח שההוצאה החדשה היא גם במהדורה מוגבלת? (כי ממש אין לי כסף עכשיו להזמין את זה
)

כן, לפחות לפי מה שאמזון רושמים.

קח בחשבון שגם הוצאה מוגבלת יוצאת בכמויות דיי גדולות. אני לא חושב שיש לך מה לדאוג. מצד שני, זה לא יוצא יקר מאוד - 65 שקלים כל ההזמנה (כולל משלוח). תגרד את הסכום מאיפה שהו ותזמין בכייף...

kittycatbone

New member
יא זה באמת טוב!../images/Emo2.gif

רררררר אולי אני אצליח לשכנע את אמא שלי לקנות לי ^^ (אחרי הכל זה כמו לקנות דיסק רגיל ששווה 70 שקל ואפילו קצת פחות..!)

תאמרי לאמא שלך שזו השקעה

לעתיד! גם השכלה מוסיקאלית וגם תראי לה שב- EBAY מוכרים את הדיסק בעלות של 40 עד 100 דולר!! כלומר דיסק שאת תקני ב - 14 דולר יכול להכפיל ואף לתמן (ככה אומרים כפול שמונה?P:) את ערכו. יום אחד עוד תהיי עשירה בגללו!!!! (ושאר מיני תירוצים כדי שאמא תפלוט את הג'ובות:)

kittycatbone

New member
חחח אכןXD

הממ נראה מה המצברוח שלה.. בכל מקרה נחכה לראשון למאי לא?

FunkyMonk

New member
תגיד..

אתה יודע במקרה מה המדיניות של המכס בנוגע לכאלו חבילות? נניח שלושה ארבעה דיסקים? הם לוקחים מכס על כזו חבילה קטנה? ואם כן - כמה בערך?

במקרה אני יודע

יוצא לי להזמין לא מעט מאמזון...ובכלל. כל חבילה (לא משנה גודלה) שערכה בדולרים פחות מ-50 לא תהיה חייבת במכס. חבילה שערכה יותר מ- 50 דולר (אפילו בסנט אחד) תהיה חייבת. המחיר של המכס על חבילות שערכן גבוהה מ- 50 דולר נע בין 35 שקלים עד אין סוף (בהתאם לסוג המוצר ועלותו). ואם מתעוררת לך השאלה "איך הם יודעים כמה זה עלה לך ומה יש בחבילה?" אז על כל חבילה שנשלחת מאמזון יש תעודת משלוח מפורטת המציינת את התכולה והעלות. לשים לב, גם אם המוצר אינו עובר את 50 הדולר אך יחד עם המשלוח העלות כן עוברת 50 דולר - תחוייב במכס. כפי שקיציס אומר " יש לנו ארץ נהדרת". לילה טוב

FunkyMonk

New member
ואם אני עושה כך -

מזמין נגיד שלוש-ארבע הזמנות, שכולן ביחד עולות כ-100$, אבל כל אחת בנפרד עולה הרבה פחות מ-50$ (נניח בסביבות ה-20-30$ כל אחת). כולן מגיעות באותו יום (יש להניח שבאותו משלוח), וכולן מיועדות אלי. אני אשלם מכס כאילו ביצעתי הזמנה אחת ב-100$? יש איזה מקום בו אני יכול לבדוק את זה?

למעלה