"אהבה" בלתי אפשרית

Mוניk

New member
../images/Emo20.gif"אהבה" בלתי אפשרית../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

היא עבדה בבנין סמוך לזה של השיווק הגדול, הוא היה מנהל השיוק וגם שותף בעסק היא שמחה מאוד שיש איפה לקנות משהו לאכול איזה סנדביצ´ בפעמים הראשונות שהיא ניכסה לשם לקנות משו, הקופאית הייתה מאוד מפורצפת מכך שהיא באה לקופה רק בשביל סנדביצ´ ופעם אפילו זרקה איזו הערה עוקצנית והיא לא וויתרה ובקשה את המנהל כדי להתלונן על חוצפתה של הקופאית שלא ידעה להיות מנומסת ללקוחת והוא הגיעה, כן מה הבעיה היא סיפרה מה היה הוא נזף בקופאית. ואמר ללקוחה בואי הינה גשי למעדניה ותכיני לך סנביצ´ כמו שאת אוהבת היא הכינה בכייף ואחרי מספר ימים כאלה הוא שאל למקום עבודה והיא ענתה אני פה בבנין המקביל פקידה של.... ולמחרת הוא כבר למשרד עם כריך מוכן ושתיה קלה ואפילו חפיסת סיגריות מה שהיא מעשנת, היא הייתה די נירגשת מהמחווה שלו והודתה לו בנועם, למחרת שוב הגיע עם כריך, סיגריות וגם חפיסת שוקולד איכותית. וכך במשך תקופה של חודש הם התחילו להתיידד הוא היה בא אליה למשרד ואפילו היה מכין לעצמו קפה ומתיישב בנוח. יום אחד הציע לה אולי ניפגש רק לכוס קפה ככה לבד בלי טלפונים ובלי צעדים של אחרים בשטח, היא שקלה את העניין בכובד ראש הרי היא נשואה + 2 ודי פחדה לעשות צעד כזה, אבל הוא הרפה ממנה וחיזר כל יום יותר יותר, היא כבר עשתה את הקניות שלה שם ותמיד בקשה משלוח עד הבית כי לא היה לה זמן וגם הקניות היו כבדות אז בהתחלה המשלוח היה מגיע עם שליחים ויום אחד המשלוח הגיע ייחד איתו עם בעל העסק הוא דאג לכך שהמשלוח יגיע כשהיא כבר בבית. היא פתחה את הדלת והייתה בהלם מה אתה הבאת את הקניות עד פה וזה כבד ואני בקומה אחרונה בלי מעלית, לא נורא זה ספורט וזה שווה כך ענה לה אוקי היא הודתה לו והוא בקש משהו לשתות היא הציע משהו קל והוא בקש קפה שדרש יותר זמן מן הסתם. בנתיים הוא יישב בסלון והיא סידרה את המצרכים כל דבר למקום, הוא בא ונעמד ליידה במטבח היא בקשה ממנו שישתה את הקפה מהר כי היא חייבת לרוץ להוציא את הילדים מהצהרון. הוא הציע טרפ עד לגן, היא עלתה לרכב כשהגיעו לגן ניפרדה ממנו לשלום בנימוס והודתה לו על השרות המיוחד. למחרת היא מגיעה לעבודה ומחליטה היום היא לא מתייחסת אליו מחשש שאולי זה יפגע בה והיא פוחדת אבל בתוכו פנימה היא חשה משהו שסוחף אותה בשעה 10:00 בדיוק הוא מגיע שוב עם כל המשלוח האישי והיא אומרת לו אני לא רעבה באמת תודה הבאתי כריך מהבית, טוב רק כוס קפה אני יכול להכין תכין, התביישה לומר לו לא, אבל בקשה שיעשה זאת מהר כי יש לה המון עבודה ובעלה צריך להגיע למשרד לבקור הוא ביום חופש. טוב באמת שתה את הקפה מהר ויצא ואחרי חצי שעה חייג ואומר לה בפון אני מתגעגע בי. ובאותו יום חיג מספר פעמים ותמיד מילים כמו אני מתגעגע משהו בך מושך אותי זה משהו שאני לא שולט בו. באיזה יום הציעה לה אלי קחי לך חופש וניסע לטייל אני אפנק אותך לא העשה כלום שיפגע בך ובאמת אחרי חודש היא לקחה יום חופש ונסעה איתו רק היא והוא הם טיילו בכייף ונכנסו לקניון ובחלונות הראווה היו דברים מקסימים הוא בקש ממנה תכנסי תמדדי זה יהיה מדהים על הגוף שלך היא מדדה והוא שילם באותו יום היא מדדה פעם ראשונה משהו שגבר זר משלם בעבורו. כך עברו ארבעה חודשים והם ניקשרו היא לאט לאט ניפתחה בפניו הוא היה מקסים אישיות מרתקת הוא פינק אותה במתנות וכל מה שרצתה היא קנתה והוא שילם, היה נותן לה צ´קים פתוחים והיא קנתה בכייף וגם למדה לתרץ לבעלה כל מני תירוצים על הקניות על הבגדים היפים על הכל היא פשוט למדה כל יום משהו חדש הוא, הוא הדריך אותה ועשה זאת טוב, ואחרי תקופה הם היו נפגשים גם בערבים, בלילות, היא הייתה הרבה לבד בעלה עבד במשמרות והיא תמיד מצאה סידור לילדים בלילה היה לה יותר קל כשהם ישנים כבר ואחרי כל הפינוקים שאמא נותת היה יותר קל לצאת בלי נקיפות מצפון ויש סידור נוח ביי-סיטר אמינה ביותר. והסיפור נימשך הרבה זמן. הוא סיפר על חברתו שהוא לא אוהב אותה ולא יודע איך להפרד ממנה. ופעם הם נסעו לשלושה ימים למלון לבעלה היא סיפרה שיש לה השתלמות והיא נוסעת עם חברה טובה שגם הייתה אליבי אמינה מאוד. ובשלושה ימים האלה הם כמעט ולא יצאו מהמלון אפילו את הארוחות קיבלו ברומ-סרוויס אישי הכל היה כל כך מקסים והיא הרגישה כמו בתוך חלום הינה היא מוקפת אהבה ועושר והכל היה כמו בתוך חלום המציאות הייתה רחוקה ממנה באותם שלושה ימים. היא התגעגה רק לילדים זה הדבר היחיד שהציק לה מאוד מעבר לזה הכל היה מופלא. כשחזרו מהנופש הקסום הוא הציע לה לעזוב את בעלה ולהתחן איתו הוא ייתן לה הכל הכל גם אהבה גם כסף גם חופש היא תחייה ברמה שלא הכירה קודם. אבל היא סרבה בתוקף. לא הייתה מוכנה לפרק את המשפחה בעיקר בגלל הילדים איך היא יכולה להפריד אותם מהאבא שלהם שהוא אבא מקסים וגם בעל טוב ורק היא נסחפה העושר גרר אותה רחוק וזה עשה לה טוב. זה הגיע למצב שהוא בנה בית לפי איך שהיא רצתה וגם בשלב הסופי היא בחרה את הכל את הקרמיקות את הגקוזי את המטבח ואפילו נסעה איתו לבחור רהוט לפי טעמה וכשהבית היה מוכן הם היו ניפגשים שם הוא היא אוסף אותה והם הלכו לבית שבנה. בלילות הקייץ הקסומים הם היו מתעלסים במרפסת הגג שניהם עירומים הוא היה מאוהב בה עד עמקי נשמתו והיה כל פעם המומ מגופה היפה היה מתענג מכל מגע הם התעסלו שעות והשתגלו בפראות באין מפריע גם בימים של קיץ היא הייתה הולכת לביתו ומשתזפת בעירום הוא היה מורח אותה בשמן והכל היה חושני מגרה וסוחףףףףףףף עד הסוף. כך זה נימשך שלוש שנים הוא הפציר בה שתתגרש והציע לה עולם ומלואו הכל בית בודד בנוף פסטורלי ומשגע, כסף, אהבה, הציעה חינוך פרטי לילדים הכל הכל רק שהיא תהיה שלו והיא סרבה תמיד. כשהייתה בבית עם בעלה והיה מגיע רגע הסקס את הסקס הטוב ואמיתי שנהתה ממנו עד עילפון חושים זה בעלה נתן לה. וזה גרם לה לחשוב כל פעם מחדש על זה שבעצם את בעלה היא אוהבת אבל ההוא פשוט סוחף אותה ומראה לה מה זה עושר והוא אהב אותה, אהב באמת היא עשתה איתו הכל יצאה איתו לכל מקום. כולם כבר ריכלו כולם ידעו שיש לה מאהב זה היה שקוף, אפילו פנו אלייה באופן אישי והזהירו אותה שהיא משחקת משחק מסוכן אבל היא לא הפסיקה היה לה נוח כולם ידעו רק בעלה לא ידע. (המשך בעמוד הבא)

Mוניk

New member
../images/Emo20.gif"אהבה" בלתי אפשרית../images/Emo20.gif סוף

יום אחד היה טלפון מאשה מבוגרת שהזהירה אותה ואמרה לה תראי הבן שלי זה בני הבכור והוא רווק ואין שום סיכוי שהוא יתחתן איתך אני הזהרתי אותו ועכשיו אני מזהירה אותך. אם לא תנתקי את הקשר אני יודעת איפה את גרה ומי זה בעלך ואני אגיע אליכם הבייתה ואספר לבעלך הכל. זה כמובן הכניס אותה ללחץ נוראי היא ממש נבהלה ולא הלכה לעבודה כמה ימים אבל לא הייתה לה ברירה. היא הייתה חייבת לחזור לעבודה. לא היה לה טלפון בבית והוא היה סהרורי וביום שחזרה לעבודה הוא התייצב ואז היא סיפרה לו על הטלפון ואמרה שהיא רוצה לנתק את הקשר ושהיא לא מוכנה בשום אופן להמשיך ופוחדת שזה יגיע לבעלה ואת בעלה היא לא מוכנה לעזוב הוא ניסה בכל דרך אפשרית להסביר לה שהוא דיבר אם אמא שלו ושאין לה ממה לחשוש והיא לא תדבר מילה נוספת הוא הסביר שסיפר לאמו שהוא אוהב אותה בכל ליבו ושלא תעיז להפריע לו בשום צורה ושרק אותה הוא רוצה. הוא מוכן לבוא להסביר לבעלה הכל פנים מול פנים. ואפילו שאמא שלו מוכנה להתקשר ולהתנצל. וככה השמוע פשוט הייתה עם רגליים ארוכות ומיום ליום היא התרחקה ממנו יותר ויותר וזה שיגע אותו היא לא ניפגשה איתו יותר. ואז החבר שלו החליט להתערב ובא למשרד שלה ואמר לה, תשמעי הוא לא יכול בלעדייך הוא אוהב אותך ואתם כבר חמש שנים ייחד את לא יכולה לבעוט בהכל עכשיו, והיא הסבירה שהיא עכשיו בטוחה שאת בעלה לא תעזוב לעולם כי היא פשוט לא מסוגלת לעזוב הכל ולפרק את המשפחה והיא החליטה סופית שהיא לא תפגש איתו יותר. ואחרי שבוע בעלה בא לבקור פתע במשרד ואמר לה שהוא שמע ש... יש לה רומן והוא לא מאמין כי בבית הכל טוב וגם חיי האהבה והסקס כלום לא השתנה והיא הסבירה שהוא בא לפעמים לשתות קפה במשרד ומעבר לזה אין לה כלום, בעלה האמין רק אמר שלא ניראה לו שההוא יבוא אלי לשתות קפה ואני הצעתי שיילך אליו ויגיד לו את זה בפנים כי אני לא מסוגלת לפגוע בו. ובאמת בעלה הלך ובקש שלא יבוא לשתות קפה אצלה במשרד וההוא קיבל את שוק חיו ולא הוציא הגה. ולמחרת התקשר למשרד ובקש רק שנפגש פעם אחרונה ונוציא הכל החוצא ובאמת הם ניפגשו רק לקפה בביתו והיא אמרה לו שהיא לא תעזוב בחיים את בעלה ולא תפגע בילדים שלה ולא חשבה שהרומן הזה ימשך כל כך הרבה זמן ובאמת היה לה טוב אבל היום היא מרגישה שזו הייתה טעות מצידה אבל גם הוא לא אשם לא פחות, בכל פעם שבקשה לעזוב תמיד אמר לה למה לעזוב את הרי עם בעלך והילדים וזה לא פוגע וככה כל פעם הפצרות ושכנועים. ומזה נוצר רומן של שנים. וזו הייתה הפגישה האחרונה של
"אהבה" בלתי אפשרית
מוניק

../images/Emo63.gif

קראתי ונסחפתי לסיפור שלך. מקרה שיכול בהחלט לקרות בחיי היומיום כתיבה סוחפת מוניק, ואולי יש מוסר השכל..

טאKילה

New member
סיפור מרתק..../images/Emo127.gif

בגידות ורומנים זה שכיח,אבל אפשרי למרות שזו אהבה אסורה. כתבת יפה מוניk..

tairon

New member
../images/Emo127.gifמוניק....

כל כך מציאותי.. ולקרוא את זה והשאר מרותק למסך זו הצלחה של הכתיבה שלך.. והיא נהדרת

sunset*

New member
ואו אהבתיייי מאוד

נסחפתי עם הסיפור , קראתי כל מילה בשקיקה... ואני חושבת שוב ושוב על הדברים... ויודעת שיש אנשים שאצלם זה לא סיפור, אלא... החיים. קשה לי לקבל את זה, שאנשים הולכים ובוגדים...זה לא נתפס אצלי. שמעתי המון סיפורים אמיתיים שקרו... ועדיין קשה לי לעכל. בעצם לא יודעת ... בגידה זה המעשה - או גם המחשבה? איפה עובר הגבול? נראה לי שאצל אנשים יש גבולות שונים. חלק יאמרו - בגידה היא במעשה. לחשוב, לדמיין וכו´ זה מותר. ויש שיאמרו - בגידה היא גם במחשבה. מה אתם אומרים?

סאני

כשזה מגיע למחשבה זה כבר בדרך לשם... עצם החשיבה על זה, יש בה איזה אות לבאות.

sunset*

New member
בדרך לשם...

אבל לא ממש שם.... זה קצת מבלבל אותי, הרי קשה לשלוט על מחשבות... על מעשים אמור להיות יותר קל לשלוט... והמעשים באים מהמחשבות... אבל לא כולם עושים והולכים לפי מה שהם חושבים. כבר בילבלתי את עצמי. אוף.

טוב התבלבלת קצת...

אז ככה גוף ונפש יחד נכון? רצוי והכי בריא בכל אופן, תראי אני יודעת שלמשל כשמישהו רוצה להגיע למטרה מסוימת, זה בא ראשית בחשיבה... אחר כך זה חודר לתודעה ומתבצע. - ואם כמו שכתבת קשה לך לשלוט על מחשבות, אוקיי זה למידה וזה אפשרי. ואז הכל הולך עם זה. המח הוא זה שנותן את כל ההוראות סאנוש... ואם אדם אומר אין לי כל כך שליטה על זה,, זה אומר הופה יש לי עוד מה ללמוד... זה הכל לא קל ולוקח זמן אבל אפשרי.

sunset*

New member
טופ... יש לי שאלות../images/Emo9.gif

לא אמרתי שקשה לי באופן אישי לשלוט על מחשבות...למרות שזה גם קורה בסיטואציות מסוימות
, אלא רק שנראה לי שלאנשים יותר קל לשלוט על מעשים מאשר על מחשבות. ואם מישהו חושק באישה אחרת והוא נשוי, ואותה אשה לא יוצאת לו מהראש- אבל לא עושה כלום בנידון... זאת למעשה בגידה,...ויכול להיות שרצות אצלו מחשבות בראש שבאיזה אופן כן פוגעות או משפיע על הקשר, על הזוגיות. ולחילופין, אם גבר נשוי מסתכל אל אשה, אבל זה מסתכם בזה, כלומר זה לא משהו שממש טורד את מחשבותיו, הוא מייחס לזה חשיבות קטנה.... אזי זה די נורמלי נראה לי. לא?

טופ../images/Emo22.gif אני עונה לפי דעתי כמובן...

מעשים באים מהראש חחח יו איזה נתק אחותי תנסי לרדת רגע לסוף דעתי.. זה מאותו גוף מאותו מח בא. אני עושה משהו רק אחרי שחשבתי עליו, או במודע או בתת מודע. לא חושבת כמוך- מחשבה על מישהי בלי לעשות כלום זו אינה בגידה זה רק אומר שאולי.. משעמם לו שם בבית?! או שחסר לו ריגוש וכו. נורמלי כל מה שאמרת זה נורמלי, וואלה איזה מזל שאנחנו לא מכונות. הכל תלוי בחוסרים, ורצון או געגוע לחוש אותם שוב.

danistar

New member
מוניק יפי של סיפור ../images/Emo91.gif

עכשיו סיבכת אותי עם התגובה .. צריך להגיע לרמה השל הסיפור שלך

Mוניk

New member
תודה לכולם../images/Emo141.gif

חוצי וסוששששששש אני עוקבת מקרוב אתן מנתחות אחלה אהבתי אני מ´כפת לי מוניק

למעלה