אהבה בשדות
<1>

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifאהבה בשדות../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif <1>

הוא היה יפה תואר גדול ממנה ב-12 שנה היא הייתה בת 18 הוא היה כבר בוגר בן 30 עם נסיון חיים ואהבות קודמות הכיר אותה מגיל ילדות היא ואחותו היו חברות טובות ובכל פעם שביקרה בביתם תמיד הביט בתשוקה והערצה אין סופית היה מקרקר סביבה מכין לה לשתות מציע אוכל, או איזה קינוח טעים היא לקחה זאת כמובן מאיליו, היא הרי רק חברה של אחותו, כך היא ראתה זאת, היא לא חשבה על מעבר לזה לא הבחינה שהגבר, אח של חברתתה אוהב אותה, הייתה בה התמימות של פעם. באותו חברתה הייתה חולה עם חום גבוהה ממש לא יכלה להרים את הראש מהמיטה מן הסתם היא נישארה אצל חברתה עד שעה מאוחרת. היה זה יום אביב נעים לא קר בחוץ ולא חם הרוח ממש ליטפה. היא הייתה צריכה כבר לחזור הבייתה והוא הציע ליוי. אמר לאותו אוקי מיכל אני מלווה את חברתך הבייתה ומשם אני הולך לחבר היא אמרה שלום ויצאה ייחד איתו. פתאום הוא תיראי איזה מזג אוויר משגע הרוחות ממש מלטפות אולי בואי נעשה סיבוב ככה באוויר הקסום סיבוב בשדות שהיו קרובים לבית, היא חשבה ואמרה לעצמה בעצם למה לא באמת מאוד נעים ולא בא לה לחזור הבייתה והסכימה לטייל איתו בשדות השדות והמטעים של האבוקדו, הבננות, ופרדסי התפוזים. היו אז מקום בילוי לכל ילדי השכונה, בכל שבת כל בני הנוער היו מטיילים בנוף הפסטורלי הזה לא היו חששות לא היו פיגועים הכל הייה ממש כייף הכל היה שלו והרוגע הורגש באוויר. הם טיילו בשדות הוא לקח את ידה ונשק לה. היא הייתה בהלם לא ידעה איך להגיב ומצד שני זה מאוד ריגש אותה, וליבה פעם בחוזקה הוא קרב אותה אליו אבל היא נסוגה הייתה מבוהלת והציע בו נחזור אני חייבת להיות בבית. הורי ידאגו ולא יבינו למה עוד לא הגעתי והרי החבר שלה רחוק מהעיר. ומה תגיד לא אם יבין שהיא מאחרת לביתה כשהו לא באיזור. למחרת הלכה שוב לבקר את חברתה הוא לא היה בבית זה הקל עלייה היא חששה לפגוש במבט עיניו הייתה מין הרגשה לא מוסברת היא חשה משהו פנימי ולא הבינה מה זו ההרגשה שפועמת בתוכה ללא אזהרה מוקדמת, היא התיישבה לייד חברתה ופתאום הוא מופיע מולה כל הדם התרכז בפניה היא הרגגישה שפנייה לוהטות ולא יכלה להסתיר זאת. ושוב הוא הציע ללות אותה לביתה והיא הסכימה וידעה שהליווי הזה הוא לא ליווי תמים וכן הם שוב הלכו לשדות בשעת לילה מאוחרת רק שם בשעות הלילה הם יכלו להיות לבד מבלי שאיש יראה אותם והפעם הוא קרב את פניו לפנים הקטנות שלה, היא חשה בזיפי הזקן שלא גולח באותו יום. ותנה לו להתכחך בפניה הוא עשה זאת בעדינות והיא חשה שהיא ניסחת לתוך מערבולת חשק בלתי נישלטת רק כעבור כמה דקות היא נשוגה ואמרה לו. תקשיב אני לא יכולה להמשיך ולטייל איתך בשדות אני הרי מתחתנת בעוד 3 חודשים, וכל הסיפור הזה ניראה לי לא בסדר וכל מילה שהיא הוציאה הוא שם לה יד על הפה כאילו ששששש אל תמישכי אל תואמרי מילה. ושוב התקרב והפעם נשק לה בעדינות על שפתייה היא התכווצה כולה לא ידעה מה לעשות האם גם לנשק אותו האם לתפוס רגליים ולנוס משם מהר מהר פן יהיה מאוחר אבל רגליה לא נשמעו לה ראשה לא הקשיב לה רק הרגש ותחושת הלהט שלטה בגופה בנישמתה בלי יכולת לסרב נתנה לא שיגע בגופה עוד ועוד והוא אכן ליטף ברוך ונשק לה בלי סוף והשעות עברו כאילו היו שניות והינה כמעט הפציע השחר ואז הוא ליוה אותה עד קרוב לביתה ונעלם אחרי שני לילות בשדות היא החליטה שהיא לחברתה לא הולכת בימים הקרובים פשוט פחדה, פחדה מימה יהיה הלאה והיא הרי עומדת להנשא לבחיר ליבה לאהבת נעוריה. כעבור שלושה ימים שהיא לא ביקרה את חברתה היא הלכה למכולת לעשות קניות אמא שלחה אותה ושם היא רואה אותו שוב עומד זקוף בטישר וג´ינס כמו פסל יווני יפה פשוט גבר מדהים ליבה פעם בחוזקה היא נסוגה לאחור רצתה לוותר על הקניות וללכת משם כל עוד רוחה בא והוא אחז אותה בחוזקה, לאן את בורחת לי שוב הפעם לא אתן לך ללכת ממני את שומעת. לקח אותה הצידה ולחש לה את בערב באה איתי לשדות אבל לא היה בה את הכח לסרב לו לסרב לגבר הזה שתמיד ראתה אח של חברה ופתאום האח הזה חודש לליבה ללא שום הזהרה מראש ללא שום רמזים קודמים ככה הוא אל ליבה והיא נכבשה בקיסמו. ואכן בערב הם היו שוב בשדות ושוב התעלסיות והיא רצתה אותו לא יכלה לסרב אבל הוא נהג בה ברכות כאילו הייתה בובה חרסינה רק נדיעות עדינות וזה הטריף אותה הטריף את כל חושיה. אחרי שעתיים של ליטופים רכים של שקיעות חושניות של נשיקות בוסר, הוא הושיב אותה על רגליו הוא היה חסון והיא הייתה פיצפונת והיישבה עליו ברוגע, ואז הוא לחש לה תקשבי ותקשיבי טוב אני אוהב אותך, תמיד אהבתי אותך ועקבתי אחר הגדילה שלך ראיתי איך הפכת מיום ליום נאה יותר נשית יותר סקסית אשה קטנה בתוך גוף של נערה והיא רק עצמה את עינייה לא רצתה שהלילה הזה יגמר שלא יגמר לעולם וחזרה הבייתה עם עלות השחר. וכך במשך חודש ימים הם טיילו בשדות בשעות הלילה המאוחרות כל לילה בשדה נעשה יותר ויותר סוחף ומטריף, מטריף את כל חושיה היא הייתה בתוך חלום. בתוך בלבול נוראי לא ידעה מה צופן לה מחר וכל יום הייתה צריכה לתרץ סיפור להורייה למה היא מגיע לפנות בוקר והחבר שלה לא פה הוא רחוק מגיע לחופש רק אחת לשבועיים. והיא עומדת להנשא. מה מה קורה לה לילדה מה עובר לה בראש. המשך בעמוד הבא!!!

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifאהבה בשדות../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif <2>

בשבת החבר שלה הגיע לחופש והבחין במוזריות בהתנהגותה ושאל מה קורה לך אהובתי מה עובר עלייך עוד חדשיים אנו מתחתנים ואת תהיה איתי, ייחד לעולמים אני עוד מעט מסיים טירונות ויהיה לנו יותר קל. אבל היא בכלל לא שמעה מה הוא אומר היא לא חשבה על החתונה רק החבר של.. היה בראשה היא ראתה כלום לנגד עינייה וחיכתה כבר ליום ראשון ליום בוא בעלה לעתיד יחזור לבסיסו והיא תוכל שוב לרוץ לזרועותיו של אח של חברתה ועכשיו הוא אהוב ליבה אהוב לא מוסבר אהוב שבא לה כרעם ביום בהיר ויפץ את ליבה את כל חושי ההגיון שלה כלום כבר לא היה כתמול שלשום היא הייתה בתוך חלום חלום שלא רצתה שייגמר, ובערב שוב היא פגשה אותו, הם טיילו רק במקומות שאיש לא יוכל לראותם הם התכרבלו אחד בשני הוא ליטף את כל גופה והיא רצתה לתת את כל כולה רק לו רק שיקח אותה כבר שיואהב אותה בלי גבולות אבל הוא רצה לשמור על גופה נתן לה להנות היה הייתה נענקת מתשוקה גופה זעק אליו קח אותי אהוב אותי חזק כמו שאתה יודע והינה השחר שוב בפתח היא חייבת לרוץ הבייתה הם ניפרדים בקושי. היא מגיעה הבייתה והייתה לה הפתעה, אבא שלה המתין לה, ניכנסה לבית קצת מבוהלת ניסערת נירגשת אבל לאבא היו חושים חדים והא אמר שבי בתי אני רוצה שנדבר, אני מרגיש שמשהוא עובר עלייך אני רוצה שתספרי לי הכל בלי חשש אבל היא כמובן לא העזה לספר לא רצתה לפגוע באבא שלה אבל הוא דיבר לבד ואמר לה תשמעי את אומנם עומדת להנשא אבל זה לא סוף העולם למרות ששלימתי כבר על האולם ועל כל ההוצאות מסביב, אני מעדיף לההפסיד את הכסף בלבד שיהיה לך טוב. אם את לא שלמה עם בן הזוג שלך ואת לא רוצה להתחתן כלום לא קרה. את עוד צעירה ואם גלית אהבה חדשה תזרמי עם תחושות הלב שלך, אני סומך עלייך ביתי סמוך שתחליטי נכון מה טוב בשבילך ואני כבר אדבר עם החבר שלך אל תהיה מודאגת בתי, ועכשיו בואי אני אכיל משהוא לאכול, את אולי לא שמת לב אבל את בקושי אוכלת ורזית מאוד. ורק שתדעי בתי אני מאוד עירני למה שאת עוברת ואני איתך תמיד ובאמת באותו לילה ישנתי כמו תינוקת בלי דאגות הרגשתי שיש לי גב והורי תומכים בכל החלטה שלי ממה שמאוד חששתי מה הם יגידו איך יגיבו באותם ימים זו הייתה בושה, כאילו מה את עומדת להתחתן ופתאום יש לך אהבה חדשה. זה לא היה מקובל אבל הורים כאלה היו לה לאותה נערה. בבוקר היא קמה עם מצב רוח טוב, אכלה את כל ארוחת הבוקר שלה מה שלא אכלה בחודש האחרון, וחכיתה כבר לרדת החשכה בו תפגוש את אהובה המסתורי שרק היא והוא ידעו על אהבתם לא גילו לאיש ושוב התעלסיות שנעשו יותר ויותר נועזות הוא נגע במקומות הכי מוצנעים בגופה והיא אהבה את גופו ואת נשמתו בטרוף. למחרת הם ניפגשו בשעות היום ונסעו למקום מרוחק מקום עם נוף מקסים עם רצועת חוף מדהימה הם התרחקו מאנשים ומצאו להם פינה לבד הוא הביא מצלמה וצילם אותה בכל מיני מצבים ולאחר מכן בקש מימנה להוריד את החולצה והיה כבר קריר היא הורידה והוא צילם אותה רק עם חזיה קטנה וג´ינס ושלב אחת שלב עד שצילם אותה בעירום מלא והם התעלסו באותו יום בצורה הכי נועזת כמעט עד הסוף ואז הוא בקש מימנה שתבטל את החתונה הקרובה ונותר לה חודש וחצי בלבד אבל זה היה צעד קשה צעד שהיא לא הייתה מוכנה לעשות ואיך היא תפגע בחבר שלה מחבר מהנעורים שאהב אותה עד כלות הנשימה. אבל באותו יום כשהיא חזרה הבייתה החבר שלה היה כבר בבית הורייה ממתין לה ביקש חופשה ל24 שעות ובנתיים אבא שלה כבר סיפר לו שבתו לא רוצה להתחתן ושייתן לזמן לעשות את שלו. כמובן היא לו סיפרה על האהבה הסודית שלה לאף אחד. ואז היא והחבר שלה ניכנסו לחדר ודיברו בניהם, והוא אמר לה תשמעי אני לא יכול עכשיו להודיע שאני לא מתחתן אני פשוט לא יכול לעמוד בזה אני מעדיף לקבור את עצמי. ואז סיכמנו בינינו שאנו מתחתנים ואחרי כמה חודשים ניתגרש והוא אפילו הציע שנעשה הסכם אצל עו"ד שכל אחד יחיה את חיוו עד הגירושים, וכל זאת רק שלא אבטל את החתונה והיא פשוט לא יכלה לפגוע בו מעבר למה שפגע. ואז ביום למחרת שוב אותה פגישה סוערת עם אהובה המסתורי שוב התשוקה המטורפת הגוף המתלהט הכל בער בנו הכל שרף מפנים זו הייתה אהבה מטורפת ממש שגופם נירגע והם תפסו שלווה היא החליטה לספר לו שהיא לא מבטלת את החתונה וסיפרה לו הכל גם על ההסכם של כל אחד יחיה את חיו עד לגירושים. והוא קפא במקומו שתק נדם כמה דקות שניראו נצח ואז אמר לה אני אוהב אותך אני רוצה אני רוצה לחיות איתך למות איתך להיות איתך עד שהמוות יפריד בינינו. ואני לא בפגעתי בתום שלך רציתי לשמור את את ביתולייך רק לי ליום שבו נתחתן. אבל אם את מתחתן עם חבר הנעורים אני לו אהיה פה. אני עוזב את הארץ והיא בכתה ובכתה בלי סוף עד שעינייה כאבו. היא הרגישה במלכוד בין הפטיש לסדן מה יכלה לעשות אבל גמלה בליבה החלטה היא תתחתן חבר הנעורים שלההיא תיתן שמשהו רע יקרה לו. היא עברה תקופה של חודש חודשיים הכי קשים. אבל אחרי החתונה היא פתאום הרגישה שזה טוב בעלה טוב אליה ונתנה לזמן לעשות את שלו לא דיברה עם אף אחד על מה שעבר עליה ועל האהבה המסתורים האהוב המסתורי באמת נסע רחוק. והיא הייתה בתחושה שהיא עשתה את הצעד הנבון. עברו שנים מאז ולפני 7 שנים היא ביקרה בתערוכה של "אפל" חברה שמציגה גרפיקה ממוחשבת ומתקדמת זה היה בגי התערוכה בתל-אביב ושם היא ראתה אותו אחרי 20 שנה הוא יגש אלייה וחיבק אותה ולחש לה שהיא עדיין אותה נערה שהוא זוכר. וסיפר שהוא התחתן בהולנד היה נשויי 10 שנים ורק לפני כמה חודשים חזר לארץ, אניפורמציה שהיא כבר ידע מבני משפחה שלו תמיד בקשה מידע מה איתו מה עושה והוא הוא גר רצתה תמיד לשמוע שטוב לו. הוא הזמין אותה לקפה והם ישבו 4 שעות ושוחחו על הכל על החיים שלו על החיים שלה. הוא בקש להפגש שוב אבל היא סירבה. אישה נשואה וטוב לי ואין סיבה שנפגש במכוון אבל עם יצא לנו שוב להפגש במקרה אשמח מאוד ונקשקש עוד על מה חדש ומה התחדש ובלה בלה בכייף. ובזה זה ניגמר והיא בכלל לא ראתה כלום מאותה תערוכה. מוניק מביטה קדימה

וזה הייתי אומרת... גורל?

יד הגורל ממש, ואולי טוב שכך קרה? אם היא מאושרת היום אזי היא הרוויחה. ורק שימשיך להיות טוב.

Mוניk

New member
גם גורל וגם קטע כזה כאילו תהוללי ל.

לפני שהיה מאוחר וואלה לא יודעת זה היה כמו תשעה שבועות של שכרון חושים אין לי תסובית חד-משמעית מוניק

למעלה