אהבה למזכרת..

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifאהבה למזכרת..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

באת הנה רגליך על סף ביתי מבט עינייך הירוקות צלול חודר בערגה ואני פתחתי דלת ליבי לקול ניגון אהבתך כלי מנגינה מפרט זהב מפיק צלילים קסומים גופך מדיף ניחוח משכר מור בשמים ולבונה נשאת את נפשי לזמר גופי מתפתל מרקד לשירתך וקולך המתוק עונג רוטט בליבי שעות צרופות גם רגעים הסתר את תשוקתי ותמימותך הסר מעורי כותונת וקליפה אני פה מולך בתאווה לוהטת כגחלים מפזזות נתנה אהבים באוויר ספוג זיעת גוף וקטורת ריחנית ליבי להט וראשי התוהה תן לי יקירי לגנוב ממך תשוקה ואהבה למזכרת..

שי לאהבה . . .../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

קסומה האהבה, לריח פרחי אביב עלתה, צפה, לצלילי ניגון, צלילי מיתר ונשיפה, קראה, אל האיש והאישה, שלחה רוחות בין ערביים, אל מול שקיעה, עוטפות היו את הנשמה ..., את ואני הולכים היינו חבוקים, על חול חמים לבן ורך, הרוח שערות ראשנו, פיזרה, קריאות שחפים ממעל כמו אומרות הן, אתם השניים להוטים בתאווה, בין סלעי הים, חבויים נקראות של מים, שם מקום האוהבים, רדו לכם אל הסלעים, לדוג את אשר תאב ליבכם, להתעלס עד רדת ליל, עד בא גאות הים, תשטוף היא את גופכם, במיי ים מלוחים, לשטוף זעת העינוגים..., שי לך אל מול הים גופי נתון הוא לך אהבת הים טבול ספוג בריח אהבה טעמו כמלח ים מבריק אל אור הלבנה, אשר עיינה בו נתנה היא האהובה צחורה כלבנה גנבה לה פלח ענדה לה רגע כבשה היא בליבה נצרה היא את החדירה

למעלה