"אחכה כשתבוא עד אלי"

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"אחכה כשתבוא עד אלי"../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

כשתבוא עד אלי ותראה פני ממורקים בדמעות תאיר לי את החושך בנרות על פמוטי כסף שמח את ליבי בתפארת זרי שושנים לטושות והגיגי יהפכו נהר עציצים ורודי הגוון כשתבוא עד אלי תטביע את גופך בגופי בתוך חרות הלילה ניחוח שושנים בריכוז פראי עד עולם לא אוציא ראשי אחכה כשתבוא עד אלי

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

כשתהיה פה לצידי ומבטך החם מגן עלי ידיך נוגעות בי פתע גוף אל גוף מיזוג הבשרים אל תעשקוני מכאובים נסתגר בשתיקה והים מרחוק רחוק בחושך יהלך גלים גלים רעד ורטט גופי נקרע נרות יהבהבו באויר לדבש תשוקתך אתפתל ואתנועע תרחץ את נפשי במימיי לחלוחיי הרוך נוטש את הרוח והעונג רך חם בלשון עדינה ורוטטת כקרני אור צבע אותי באהבה כצבעי הקשת עוצמת עיניים תבלע אותי לים של הנאה..

../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

פרחים אפזר על מיטתי ריח קטורת יציף את החדר נרות רבים יאירו אחכה לך לבושה במשי וגופי כה מתגעגע למגעך אחכה לך ותשוקותיי עימי.

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

בלילה ההוא ישבתי לבדי מביטה בכוכבים דוממת חולמת,רוצה רגעים להיות עם יופיך הזורח בוא קח את גופי החם חבק אותי אליך עטוף אותי כמו פרח.. רפרף בגופי בלשונך הרוטטת אתפתל בתשוקה להתערבל זה בזו לרחף עם החושים לתוך לילה פראי רק אתה ואני...

WildCat1

New member
וכשתבוא..

וכשתבוא עד אליי ותעמוד נוכחה אל מול פניי החיוורים האוכל לשאת בעבותות נדריי.. וכשתבוא עד אליי ותצבע הדממה בשלל גווני הפריחה האוכל לפרוש עלעליי ולהעיפך בסערת אבקניי.. וכשתבוא עד אליי ותקרא כספר פתוח רגשותיי האוכל להניח לך להרטיב אצבעך,לעלעל בגופי ולהותיר סימנך עליי..

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo48.gifכשתבוא ..../images/Emo23.gif

כשתבוא עד אלי אהובי אזכור התעלסות מלפני שנים אזכור את הלטיפה שהרעידה איך התגופפנו שעות זו בזה כשתבוא עד אלי אהובי אזכור אותנו קפואים בשדה אזכור אותנו עטופים זו בזה גוף בגוף עד שחלפה התשוקה כשתבוא עד אלי אהובי ארגיש שכל השנים הית לי גם כששתקתי עם עצמי לא היתי לבדי גם כשאינך איתי. כשתבוא עד אלי אהובי אשמע את כל המילים שלנו אומר לך את עצמי כשלא הית כאן לידי... כשתבוא עד אליי אהובי שתוק אל תגיד מילה רק חבק אותי חזק אני אוהבת אותך..בוא.

Mוניk

New member
../images/Emo25.gifטאקי את מקסימה כל פעם מחדש

א
ה
ב
ת
י
מוניק

טאKילה

New member

כשאתה מביט בי בעיניך זיו פניך מלטף בערגה עצובה שותקת מקשיבה לצעדי פסיעותיך לקולך הנוגה ברכות לבושה בכותונת לעת ליל מחכה שתבוא אלי לחוש נסתרי התאוה בין הסדינים הצחורים תשוקתי פרושה לכבודך גופי שבוי בכתלי גופך בוא להדליק אש בלילותי ואלחש באוזנך היו ערבי געגועים וכאב חבוי.. כשאפקח את עיני ותהיה שוב רחוק אזכור רק מבט מואר ומגע ידייך על כתפי.

...Blue

New member
איפה אחכה לך אהובי..

איפה אחכה לך אהובי עם בוא שלכת לנפשי, אסתתר מאחורי רגשותיי התרצה לאסוף את עליי? איפה אחכה לך אהובי עם בוא מזור לפצעיי, אתמקם בין עצבות לאושר האם תאסוף דמעותיי? איפה אחכה לך אהובי עם בוא פריחת נשיותי, אצייר הילת תשוקה מעליי האם תערוג למערומיי? איפה אחכה לך אהובי עם בוא אהבה לחיי, אתוודה על בגידתי בגופך האם תמחל על חטאיי?

טאKילה

New member

בשתיקה כמו רצוצה מול הזריחה לא הוספתי להישען על יופיו של עלה בשתיקה כמו רצוצה מול נהר סוער לא הוספתי להישען על מים זורמים בשתיקה רצוצה חדלתי לדבר לא הוספתי לומר רק שמעתי מילים בשקט החושך ואלוהים אחזו בידי וכשהשמש זרחה בנדר ההרמונייה בשתיקה לקחתי לך מעיגול קסום הושטתי את ידי מעמקי עמקיי אני מניחה את הפרפרים לתשוקה בשתיקה אחכה לך וליבי שמור לאהבתך.

טאKילה

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

לכל המצטרפים יצא שרשור יפהיפה.

למעלה