אני חדשה!!

noas87

New member
../images/Emo20.gif אני חדשה!! ../images/Emo20.gif

הייי קוראים לי נועה... ואני חדשה! ויש לי שאלה... נעלים מאגנייבבוות כאאללה.. איפה אני יכולה למצא? תחנה מרכזית? בגדים חביבים מאוד שלא יקרים ממש? פלייז הלפ מי!! אממ ושיהייה בת"א! תודה חברים וחברות לוב יו אווול :)

H e l p3

New member
אממ...

את יכולה להסביר את עצמך טוב יותר? מה זה "נעלים מאנייבבוות כאאללה"? תשתדלי לתכוב עם פחות נקודות ובעברית. אולי נבין.

SuGar and SpicE

New member
איזו קרירות!

לנועה.. ברוכה הבאה יקירתי :)
אם תוכלי לפרט יותר איזה סוג נעליים את מחפשת.. ליום-יום? לערב? איזה סגנון בערך?

No BoDy1

New member
חחח אני מצטער מרוב.. אבל אני חייב..

היא מחפשת נעלים מאגנייבבוות כאאללה
וברוכה הבאה נועה, הכל מאהבה...

noas87

New member
ככה....

נעליים ליום יום, סגורות, יפות כאלה, ייחודיות צבעוניות.. ולא הכי יקרות שבעולם... לא חייב ספורט.. אבל גם ספורט יתקבלו בברכה ומצטערת שלא הסברתי את עצמי.. אבל לא ממש צריך להתעצבן עליי סתתם רציתי קצת עזרה תודה בכול אופן!

H e l p3

New member
סורי. לא התכוונתי להיות קרירה.

את יכולה לפרט קצת יותר בקשר למחיר? איזה סכומים את מוכנה להוציא?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נעליים עם מראה ייחודי אפשר למצוא בגזית. בקשר למחירים.. יש ויש עם נטייה למחירים גבוהים. השאלה מה הסכום שאת מוכנה להוציא.

noas87

New member
לא משנה...

מה שבטוח לכאן אני לא יחזור.. בכל אופן אם אתם מתנהגים לכולם ככה יש מצב שעוד מעט לא ישארו כאן.. קצת חומר למחשבה! היה נעים.. בעצם.. לא כלכך נעים להכיר אותכם! =/

SuGar and SpicE

New member
אבל ניסינו לענות לך.

ולא שיתפת פעולה.. מה שכן, היא צודקת בחלק מהדברים! מה זה הסנוביזם הזה? זה לא מתאים לאווירה שיש בפורום שלנו בדר"כ

לדעתי את קצת מגזימה../images/Emo4.gif

ניסינו לכוון אותך ולכן שאלנו גם שאלות שנוכל יותר למקד אותך אבל כמו שגל כבר רשמה - לא בדיוק שיתפת פעולה.. חבל
שבוע טוב

למעלה