אני רק שאלה

simpaty2

New member
עזרה

אני מאוד מעוניין במייל שאפשר דרכו ליצור קשר עם יאיר לפיד. זה לא משנה איזה מייל, העיקר שזה יהיה מייל שהוא באמת מסתכל בו. אם זה של התוכנית שלו, אישי, שיש לו בשביל מעריצים או לא חשוב. נורא חשוב לי לשלוח לו משהו. אני חלילה לא בקטע של להטריד, אני מאוד מעריך את הכתיבה שלו ורוצה לשאול אותו כמה שאלות. אם למישהו יש מושג לגביי "אי מייל" שכזה אז בבקשה תשלחו לי מסר עם הכתובת. תודה רבה מראש.

mayast

New member
מיה סיממטוב הזמרת הכי בעולם

ויאיר לפיד אני מקווה שיזמין אותה לתוכנית שלו!!! יש לה קול והופעה הכי הכי בעולם. אני מקווה שעוד גולשים יצטרפו לבקשתי ויאיר...אנא עשה משהו הרי אתה הגדול נכולם(אפילו יותר מדודו טופז...)

gironi1

New member
למי יש לפנות על מנת לבקש שידור חוזר

של התכנית . אין לי אפשרות לראות או להקליט אותה בימי שני.

Just Adi

New member
אם אפשר בבקשה...

שמישהו יעלה לפה את הטור שהיה ליאיר לפיד בשבעה לילות....

מי כמוך יאיר-אדם רגיש לצרכי ילדים..

מבקשת את יאיר לפיד לראיין את רונית תירוש כמובילה מהפיכה חברתית ,קשה,אבל עם הרבה תקווה לאהבת הילדים שלנו, ונתחיל באהבת הוריהם ומוריהם- כן החינוך החברתי שלה מתחיל בתהליכי אהבה ומשמעעת לילדים, גבולות ברורים ואהבה...ולא פראפרזה...ניסתה להוביל לתוך בתי הספר תוכניות מורכבות המגבשות מורים לשנות אורח חיים והתייחסות כלפי כל ילד וכל ילד, בחינוך הרגיל ובחינוך המיוחד, בכיתה רגילה או תלמידים משולבים... הכנסת האכפתיות האישית של מורה לכל תלמיד במצוקה- זה היה עיקר עבודתה , כל ילדה,כל ילד שזקוקים היו לעזרה- היא דיברה ועשתה במו ידיה,כיתתה רגליה בין בתי הספר ושמעה תלמידים, וכל הזמן "טירטרה למורים" חייבים לעבוד מאהבה ולא משליטה. אתה חייב אותה בשבילנו הנוער ....חייבים לשמוע אותה שוב ושוב-עד שזה יחלחל לכל המורים במדינה שלנו,ואלה יפסיקו לחפש שליטה עלינו

alonert

New member
איך אני מוצא מידע על מירי בוקאי הזמ

הזמרת בלהקת הבית של יאיר?

מילים לשיר שכתב יאיר לביתו

מישהו בבקשה יכול לכתוב את השיר שכתב יאיר לביתו שנולדה?

ליאיר לפיד האם ניתן להכין כתבה

שווה שהציבור ידע איך אזרח תורם למדינה, וכשאני צריך את המדינה אני לא קיים, כל הסיפור שלי היה בכלל עוד לפני שחשבו שיקרה שהכנסת תתפזר. אני זועק לשמיים למה עשיתם לי את זה, למה דחיתם את חוק נפגעי פוליו, כך שנתיים שבכנסת שטוחנים את החוק, לא עזר לי הבכי מלפני חדשים והבקשות לנשיא המדינה, לראש הממשלה, ליושב ראש הכנסת, ופנייה אישית לכל 120 חברי הכנסת, ושרק בודדים מהם היה להם רגש כלפי, וינסו לעזור אך זה לא עזר כי הם היו מעטים מול רבים, יש לציין בצער שאף אחד מראשי המפלגות הגדולות ולא העוזרים שלהם לא החזירו לי תשובה, שאלה: אז בשביל מה הם באמת צריכים עוזרים, לא חבל על הכסף שהמדינה מפסידה, תנו את הכסף הזה לילדים הרעבים, כואב הלב איך המדינה מתייחסת לאזרחיה. שתקום במדינה איזה מפלגה והדגל שלה אין רעבים יותר במדינה ישראל. אני רוצה לספר לכם שהינו שני אחים שמגפת הפוליו תקפה אותנו, אני ואחותי ז"ל שכבר לא נמצאת בחיים ושהמדינה כבר לא צריכה לתת לה פיצויים וזה כבר רווח למדינה, יש לי חבר בשם דוד ז"ל שנפטר השנה מטירת הכרמל שגם הוא היה נכה פוליו וגם לו המדינה לא צריכה יותר לשלם פיצויים, ושוב יש למדינה עוד רווח. שאלה שלי והיא מעוד כואבת האם המדינה ממתינה שעוד נכים ימותו. אני רוצה לשלוח קורות חיים קצר שלי אני נכה פוליו שנפגעתי במגפת הפוליו, נולדתי בריא לגמרה הספקתי לעמוד על שני רגליי ואז חטפתי את המגפה. אני כיום בן 55 עובד במפעל קיולק & סופה אזור תעשייה יוקנעם כ 31 שנים במחלקת הנדסת תעשייה תפ"י, התנדבתי למשמר האזרחי כ 30 שנה ומתוכם 7 שנים כמפקד שכונה סגל מתנדב בדרגת מפקח משנה, וכל זה כנכה שיושב בכסא גלגלים, ולזכותי כמה מבני הנוער לאחר השרות הצבאי התגייסו למשטרת ישראל וחלקם משרתים כקצינים במשטרה ובצ.ה.ל, פעמיים המליצו עלי להיות אורח כבוד בבית נשיא המדינה, פעם כמתנדב מצטיין של המשמר האזרחי, ופעם שנייה ייצגתי את המפעל שבו אני עובד. היום אני מגדל ילדה בת 4 וחצי, לאחר הרבה שנים של טיפולים עד שנולדה. ולכן יש לי כעס כבד על מדינת ישראל שלא יודעת לכבד את האזרח שלה, ושבגלל רשלנות של המדינה אני יושב בכסא. הערה: יש לי הרבה לספר אך אין לי את הזמן לכך בכבוד רב משפחת ארזי אברהם סיגל והבת ליאל [email protected]

בנדן1

New member
יאיר אנא הקשב למאיה סימנטוב

היא ענקית, יפה ומוכשרת, והיא תשמח את כל עם ישראל בשירתה ובשיריה המהממים.

מילי17

New member
אין עליה ממש מידע באתר

תנסה לחפש את השם שלה במנועי החיפוש של "גוגל", "תפוז" וכו.. אני אנסה לבדוק בכל מקרה. בהצלחה.

בנדן1

New member
יאיר תעיף מבט גם יפה גם מוכשרת

ואין מסיבה שתצליח בלעדיה. ויש לה היום מפיק חמוד בשם ינון יהל והם צוות קטלני, ויחד עם הדיג'י עופר ניסים יש לצפות להרבה טוב

מילי17

New member
אני לא מכירה אותה

אבל אין ספק שהיא נראית מצויין. (כבר 50% עברה
) היא ישראלית?

בנדן1

New member
ישראלית ומוכשרת

ועובדת גם עם די ג'י עופר ניסים ועוד וכמובן בחו"ל מבוקשת בעולם כולו

בנדן1

New member
בקרוב כולם ידעו כמה את ענקית