"ארמונות של זהב"
(1)

Mוניk

New member
../images/Emo20.gif"ארמונות של זהב"../images/Emo20.gif (1)

(סיפור שפעם הבאתי לפורם-מביאה שוב לבקשתה של חברה מפה) אצלי את תהייה נסיכה בארמון של זהב היא הייתה חיילת יפיהפיה ששירתה בדרום, הוא היה חייל מילואים ברגע שראה אותה בארוחת הבוקר. הוא הרגיש שזהו החיילת הזו חדרה לליבו, הוא הביט בה ולא הרפה לרגע, היא הבחינה במבטיו אבל התעלמה בכוונה, לא רצתה שום קשר למבטים האלה, הוא היה מבוגר ממנה בכמה שנים ובכלל החיצוניות שלו לא משכה אותה ולא כלום והיא פשוט החליטה שהיא מתעלמת וכעבור יומיים שוב בחדר האוכל אותו איש מילואים מביט בה בלי להוריד את עניו ולו לרגע. זה לא מצא חן בעיניה והיא עברה למקום אחר וככה במשך כמה ימים היה מביט בה והיא התעלמה ממבטיו לחלוטין. ביום האחרון למילואים כשהיה צריך להשתחרר, הוא הגיע למשרד וישב מולה ולא הוציא הגה, ואז היא דיברה, היא הייתה חייבת ושאלה מספר שאלות פורמליות והבחור רק הביט בה בשקט. והיא חשבה, אוקי יש בחדר הסמוך עוד פקידה גש איליה, אולי שם תדבר ואז הוא אומר לה, את יודעת מרגע שראיתי אותך את לא יוצאת לי מהראש לדקה ואני חושב איך לגשת אלייך ולא היה לי האומץ, פשוט כל פעם שהבטתי בך קיבלתי בלק אאוט ולא הוצאתי הגה, עכשיו את גרמת לי לדבר ואני אומר לך, אני מאוהב בך מהרגע הראשון שראיתי את פנייך, אפילו שלו החלפנו מילה, אבל היה לי האומץ לשאול עלייך ולברר מאיפה את והשגתי את הכתובת שלך ואת הטלפון בבית הורייך שם את גרה נכון? ומוסיף אני מרגיש שלא בא לי להשתחרר מהמילואים האלה פעם ראשונה שלא בא לברוח הביתה וגם בשבת לא יצאתי למרות שקיבלתי חופשה אבל ביררתי ואמרו לי שאת השבת בתורנות בסיס, אז נשארתי קיוויתי שאראה אותך שיהיה לי האומץ לגשת ולדבר איתך ולא ניגשתי את נראית לי בלתי ניתנת להשגה ואת אתגר בשבילי. טוב אני חייב לצאת מפה היום כי לא יתנו לי להישאר אבל אני רוצה שתדעי שאת בתוך ליבי. ואני לא ארפה ממך ואנו עוד ניפגש והלך לדרכו. אחרי שבוע היא מקבלת חופשת שבת ויוצאת עם אחותה לשתות קפה בעיר הן יושבות ופתאום אותו איש מילואים ניגש לשולחן שלה ומתיישב הוא היה לבוש כמו איזה מנכ"ל איש מכובד ממש, ניראה משהו מיוחד ואומר אני חצוף אבל אני אתיישב לי פה איתכן אפשר? נו מה כבר ישבת היא אומרת ואחותה רק בוהה בשקט והיא אומרת לאחותה הוא עשה אצלנו מילואים בדרום אני מכירה ככה בקושי והם התחילו לקשקש הוא הזמין קפה ועוגה לכולם ועוד כל מיני דברים שאף אחד בכלל לא רצה לטעום פשוט העמיס על השולחן הכל אחרי שעה של ישבה בקפה ההוא, הן קמות משם . ואחותה אמרה לה תשמעי הבחור הזה מוכר, הפנים האלה יוצא לי לראות אותו הרבה פעמים בעיר כנראה שהוא מהאזור. בקיצור הם קבעו להיפגש למחרת בחוף הים. שם הם ישבו לבד ודיברו וככה הכירו קצת יותר. ביום ראשון היא חזרה לבסיס ואחרי שלושה ימים היא מתקשרת ומספרת לאחותה שההוא מהקפה בעיר האיש מילואים בא לבקר אותה בבסיס וזה בסיס מאוד רחוק ממוקם מגוריו, וככה התחיל להירקם לו רומן מיוחד אחרי חודשיים הבחור מגיע אליהם הביתה ההורים שלה מקבלים אותו יפה, בהתחלה לא דיבר הרבה וככה אחרי כמה ביקורים כאלה הוא אומר להורים שלה אני יעשה ממנה נסיכה, היא תגור איתי בארמון זהב ובאמת מרעיף עליה מתנות יקרות ערך וקנה לה המון בגדים ותכשיטים יקרים משובצים ביהלומים, היא באמת נראתה כמו "נסיכה" יפה, תמיד במסיבות נוצצות עם כל המי ומי, הייתה לבושה כמו דוגמנית ביגוד הכי יקר הכל פתאום ניראה אחרת החיילת היפה הזו נכבשה על ידי איש המילואים. היא אמנם הייתה יפהיפיה אמיתית והוא היה גבר עם פנים לא יפות אבל בהחלט גבר מיוחד שרמנטי ג'נטלמן, עם חוג חברים נוצצים הוא אהב אותה בטרוף והיא אהבה אותו מיום ליום יותר ויותר.

Mוניk

New member
../images/Emo20.gif"ארמונות של זהב"../images/Emo20.gif המשך

אחרי חצי שנה הוא בקש ממנה להינשא לו והיא דחתה אותו בעדינות ואמרה שהיא חייבת לגמור את שירותה הצבאי ויש לה עוד 9 חודשים לשרת והוא יצטרך להמתין וככה בינתיים בתקופה הזו גם כשהיא הייתה בבסיס הוא היה מבקר בבית הוריה תמיד בידיים מלאות ותמיד אמר כמה הוא אוהב את הבת שלהם והוא כבר קנה בית יפה ולקח את הוריה לראות את הבית , זה יהיה ארמון הזהב של בתכם. ובחופשות שלה שנעשו יותר דחופות הם ריהטו את הבית ביחד והכל היה מעוצב בטוב טעם וגם נקבע מועד החתונה. טוב הם התחתנו הייתה חתונה מפוארת מאוד עם המון מוזמנים באמת חתונה של איש מהחוג הנוצץ והיא הייתה כלה מדהימה, את ירח הדבש שלהם הם עשו באיטליה היא הייתה מאושרת. וככה אחרי שנה אנשים מן הסתם מתחילים לשאול מה איזה ג'וניור כל אחד זורק מידי פעם מילה והיא זה יבוא בינתיים טוב לנו כזוג במצב הזה. וככה עברו להן עוד שלוש ארבע שנים והמשפחה שואלת נו מה קורה מה אם איזה בייבי ואמא מודאגת ואז יום אחד. היא מחליטה לשתף את אימא שלה ואת אחותה ומספרת להם שהיא לא מצליחה להיכנס להריון ושהיא ובעלה החליטו ללכת לבדיקות כדי להבין למה הם לא מצליחים להביא ילד לעולם. וככה הם עוברים ייחד תהליך של בדיקות שבסופן הרופא אומר להם שהבעיה נמצאת אצלו. והעלו כל מיני הצעות לטיפולים לחיזוק הזרע שגם לא ממש הצליחו ובינתיים מיום ליום היחסים ביניהם משתבשים הוא מתחיל להתכנס בעצמו יותר ויותר ולא מוכן לעבור טיפולים וככה המרחק ביניהם גדל מיום ליום זה רק תסכל אותה יותר, זה הגיע למצב שהם אפילו לא שכבו ולא ישנו ביחד. אחרי תקופה ארוכה כזו היא שיתפה את המשפחה וניסו לדבר איתו אבל כלום לא עזר הקרע ביניהם רק העמיק והמרחק הלך וגדל כל הניסיונות שלה לקרב אותו ולדבר אל ליבו לא הועילו היא הייתה אפילו מוכנה לאמץ ילד אבל, הוא לא היה מוכן לשמוע כלום לא על אימוץ לא על טיפולי פוריות פשוט כלום (ראש בקיר). ואחרי תקופה מסוימת הוא נעשה יותר עוין פחות מדבר איתה כבר לא קונה ומפנק כמו פעם בקיצור הכל נעשה זיפת והשנים גם הן רצות והיא כבר בת 33 נשואה 12 שנה ובלי ילדים ועם בעל קשה שלא מוכן לקבל שום עצה הכל היה רק פוזות, אם הם היו יוצאים היא הייתה חייבת להראות כמו מיליון דולר עדויה ביהלומים בתכשיטים נוצצים בביגוד הכי יפה והכי אופנתי. בקיצור היא הייתה חייבת להיות הבובה המושלמת רק למען החברה שלו אבל בבית הם היו כמו שני זרים. ואז בא המפנה הגדול והיא מחליטה לעזוב את כל ה"עושר" הזה ולחזור אל האושר האמיתי בבית הוריה, ומשם מתחילות כל הדרמות המשפטיות המכוערות והיא מצידה מוכנה לוותר על הכל לא רצתה ממנו כלום רק שייתן לה גט והוא התעקש ואמר לה גט בחיים לא תקבלי ממני. אחרי שלוש שנים אצל ההורים מאושרת מבפנים רק עניין הגט רבץ לה על הנשמה היא החליטה לעזוב את העיר ונסעה לנסות את חייה בעיר דרומית. שם היא החלה לעבוד בבית מלון כפקידת קבלה ואחרי חודש הכירה שם בחור נאה מאוד והם התחברו ומשם באה לה אהבת חייה האמיתית והם עברו לגור ייחד אחרי חודש של מגורים משותפים היא מחליטה לשתף את אימא שלה ואת אחותה בסוד אהבתה ותיארה זאת כאהבה שבחיים לא חוותה. המשפחה שאלה אותה על הבחור הזה והיא סיפרה שהוא מקסים ושניהם עובדים באותו מקום וחיים מהיד לפה והיא הכי מאושרת בעולם וכסף לא מדבר אליה. ("עושר" כבר לא דיבר אליה) ככה במשך כמה חודשים שהם חיים ייחד, היא חייבת לבוא לביקור בהול עקב אסון שפקד ת'משפחה, הוא כמובון הצטרף אליה וראו שם את האהבה האמיתית, זה היה שונה שם ראו אהבה אמיתית בלי מילים אני אבנה לך "ארמונות של זהב" הכל היה פשוט רק ארמונות של חול ואושר, מלאות כנות ואהבה אמיתית. ושקופה אי אפשר היה לא שלא להבחין בה, באהבה האמיתית שלהם. אותו שבוע היה קשה ביותר בגלל האסון שקרה לבת משפחה בתוך כל העצב הזה כולם הבחינו בבחור המקסים הזה ראו שהוא אוהב מכל הלב. גם כוס המים שהגיש לה נראתה כמו כוס שמפניה איכותית. ובימי אבל יש גם צחוקים ונזכרים בדברים גם מצחיקים וגם כואבים וככה בוכים וצוחקים ואחרי השבעה אימא שלה שואלת נו מה יהיה איתכם ככה את לא גרושה ואת חיה עם גבר והחיים שלך עוברים ומה עם ילד ואימא מציעה לה לנסות שוב לדבר עם בעלה אולי היום אחרי האסון שקרא אולי ליבו יתרכך והוא ייתן לך גט וכמובן הבעל בשלו שום גט אין סיכוי. היא חוזרת לדרום ואחרי שבועיים היא מרימה לאחותה טלפון בהול ומספרת לה שהיא בהריון ומה היא תעשה עכשיו להתחתן היא לא יכולה, היא לא גרושה וגם האבל הזה במשפחה ובכלל מה יהיה מה? היא הרגישה מאושרת ומבוהלת עד מוות שתי רגשות שמתנגשות לה בתוך הנשמה. אחותה אומרת לה את משאירה את הילד הזה בכל מחיר והיה מה ואז אחותה לוקחת את הסיפור לידיים וניגשת לבעלה ומספרת לו הכל. אתה חייב לתת לה גט מיידי ובאמת הבעל הזה הרגיש שמפה אין לו מפלט והרי כולם יהיו לרעתו ובכלל זה יפגע בו עוד יותר קשה שאשתו, כבר לא חיה איתו והיא עזבה אותו באשמתו וכולם כבר מכירים את הסיפור, הרי אין כמו ריכולים עם כנפיים זה מגיע מהר לכל מקום, בקיצור אחרי שבועיים היא קיבלה גט וויתרה על כל ה"עושר" יצאה בלי ""כלום"" אבל קיבלה עולם ומלואו זכתה בגבר אמיתי ואוהב ונושאת את פרי אהבתם, חיים חדשים בבטן. וככה הכל בבהילות הייתה חתונה ברבנות רק בני משפחה קרובים זה היה בתום 30 ימי אבל אחותה אמרה לה למרות האסון שקרה לי ואיבדתי את בתי את תתחתני שוב ותביאי חיים חדשים לעולם. וכן כולם עם כל הכאב הזה של אבדן האחיינית. גם בכו וגם היו מאושרים שסוף שסוף יהיה לה ילד משלה עם בעל אמיתי וילד שבא מאהבה תמימה באמת וכנה. בלי שיכבשו את ליבה במתנות ומני מנחות ויהלומים. רק בנתינת אהבה כנה. בתחילת החודש התשיעי היא הייתה אמורה לבוא לבית הוריה וללדת ליד המשפחה בכדי לא להיות לבד. אבל הלידה הוקדמה והיא ילדה שם בדרום. בבית החולים בדרום הצוות הרפואי קרא לילד הזה בשם בן יקר, זה היה הריון מיוחד אחרי ציפייה של שנים לא קלות. והמשפחה הייתה מאושרת והאח נסע והביא אותה מבית החולים בדרום לבית הוריה, כולם שמרו על התינוק הזה כל המשפחה המורחבת. היא היום אמא בת 42 לילד בן 4 מקסים משגע הם גרים בדירה פשוטה עם משכורת אחת וטוב לה והיא מאושרת מאוד, מאושרת ומודה לאלוקים כל יום על החיים החדשים והנפלאים שנתן לה, זכתה בפיצוי ענקי על כל השנים הקשות ועוגמת הנפש שעברה. ותמיד היא אומרת, יש לי היום בעל נפלא שהביא לי את האור לחיי את האושר האמיתי הביא לי ילד ועולם ומלואו. היא לא רצתה "ארמון של זהב" מוניק

חן (*_*)

New member
מוניק ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

איזה סיפור מרטיט, כל כך עצוב, ואני שמחה שהסתיים ב- HAPPY END . כל העושר שבעולם, אינו שווה כאשר נתונים בכלוב של זהב ללא אושר ואהבה, ואדם יהיה מוכן לתת את כל אשר לו על מנת לזכות בפרי אהבה (לידה/פונדקאות/אימוץ).אני מעריצה את האומץ שלה לנטוש את ארמון הזהב, אשריה שזכתה לפגוש אהבה בחייה, לחיות איתו באושר, ולגדל יחדיו את פרי אהבתם. סיפור מדהים- אהבתי

kuzary

New member
סיפור פשוט

אהבתי. מסתבר כי יש אור בקצה המנהרה. אור של ה
זורחת.

חתולון*

New member
מוניק../images/Emo24.gif כל הכבוד על הסיפור ...

סיפור אמיתי, סיפור נוגע, ליבי דפק בחוזקה בזמן הקריאה.... לא יכולתי לעזור לרגע התרגשתי מאד, יופי של סיפור, מוניק!!!

מוניק סיפור מרגש

סוחט דמעה , שמחה שהיה לסיפור סוף טוב , ואותה אחת מאושרת ואכן עדייף אושר אמיתי מאשר ארמון של זהב , מגיע לך
על סיפור בהחלט מדהים , על ציורים שצירפת מקווה שולם יהיו עם אושר אמיתי , אלה שמצאו ואלה שמחפשים מאחלת לכולם רק אהבה
של אושר אמיתי

למעלה