בדי פליז ציבעוניים - היכן

akane

New member
../images/Emo20.gif בדי פליז ציבעוניים - היכן../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif

שלום לחברי הפורום :) אני יוצרת כובעים ובובות מבדי פליז צבעוניים, וקונה לרוב בחנות קשי בנחלת בינימין בת"א. לאחרונה נגמר מלאי הבדים, ולמרות שהבטיחו להביא עד סוף החודש הזה - מבירור איתם היום הם יחזירו אותם למלאי רק עוד חודש וחצי
:O שאר החנויות בנחלת ביניימין החזיקו רק שאריות שגם אותן קניתי... ועכשיו אני מחפשת חנויות בדים או טקסטיל שמוכרות בדי פליז בצבעים חלקים. אני אשמח אם תמליצו לי על חנויות שכאלה, אם במכירה ליחידים או בסיטונאות באזור המרכז או ירושלים
תודה לכל מי שיעזור!

פליז

כמו שאמרת פליז הא בד בעייתי להשגה.. המלאי נגמר מהר וחוטפים אותו. קודם כל להבא פליז מגיע לקראת החורף.. אז פשוט קצת לפני החגים לכי לנחלת בנימים וקני את כל הבדים והצבעים שבאפשרותך לקנות.. מה שניתן לעשות הוא או לעבור חנות, חנות ולבדוק בקשר לפליז. כי אין כזה דבר, חייב להיות לפחות בחנות אחת בנחלת בנימין.. חפשי בשוורץ פרוות. לא תמצאי? פעם דבי סיפרה לי שיש חנויות של בדים בכפר סבא, בני ברק וכד'. בגדול צריך לחפש ולבדוק..

shir300

New member
בירושלים

ברחוב קינג ג'ורג' יש חנות שנקראת "ערוץ הבדים" ולידה עוד כמה חנויות. אני יודעת שהיו שם המון פליז בחורף אבל כרגע לא יודעת מה מצב המלאי. שווה לבדוק.

ooommmr

New member
סביר מאוד להניח שב"בית הבד של סילבי "

במדרחוב נחלת בינימין נשאר להם משהו......וגם- יש שם את הפליזים האיכותיים ביותר והנוחים ביותר לעבודה... המחיר- 20 ש"ח למטר. מה שאני עושה בד"כ זה ללכת לחנות בתחילת החורף, וקונה כמה מטרים מכל זבע ששימושי לי... בהצלחה! עומרי

למעלה