בוקרטוב פורום - יום ג'

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקרטוב פורום - יום ג'

פעמיים כי טוב.
לילה לא שקט במיוחד עבר על כוחותינו. כמובן שנתתי את כדור השינה שהפך להיות נוכח קבוע בלילותינו. אבל, הלילה ההשפעה שלו נחלשה כנראה וכעבור כשעתיים התחילו שוב הקימות התכופות לשירותים. כל חצי שעה בערך הוא היה קם, יוצא מהמיטה הולך לשירותים, משתין על הרצפה (במחילה מכבודכם) וחוזר למיטה. באחת הפעמים אפילו שמתי לב שהוא רק הלך לשירותים, הוריד את המים וחזר. בסביבות 05:00 עם ציוץ הציפורים הראשון הוא החליט שזהו, הוא צריך לקום ולצאת מן המיטה ומחדר השינה. לקחתי אותו לכורסה שלו, כירבלתי אותו בכירבולית שלו והתחננתי שלא יזוז ושינסה לנמנם כי אני חייבת, חייבת, חייבת להמשיך לישון עוד קצת. אז להפתעתי באמת היה שקט מכיוון הסלון ואני נרדמתי וגם הוא כנראה... כשהרדיו המעורר התחיל לנגן התארגנתי וסידרתי את חדר השינה והוא עדיין המשיך לנמנמם בסלון. נאלצתי להעיר אותו ולבקש ממנו לבוא להתרחץ ולהתגלח וכשהוא ניסה לקום מן הכורסה, ראיתי שהוא אינו יציב ושיש לו בעיה להכניס את הרגל לתוך נעל הבית, שזו בעיה בפני עצמה שדי חוזרת על עצמה. בקיצור, כשניסיתי לעזור לו עם הרגל, הוא פתאום התקפל, כאילו שהרגליים שלו היו מצמר גפן ונפל אחורה, למזלי על הספה הסמוכה. למזלו ולמזלי הוא לא נחבל. הפוזה היתה קצת משונה אבל הוא תיקן את התנוחה ובעזרתי הצליח להתרומם על רגליו ולקום. ההליכה שלו כל כך שברירית שאני חושבת שכל משב רוח קל יכול להפיל אותו שוב. בכל אופן, התרחצנו, התגלחנו והתלבשנו, לא שכחנו את השיניים הבוקר, ועכשיו הוא כבר שתה ואכל משהו ולקח תרופות ואנחנו יורדים לחכות להסעה. אני מקווה שבמרכז היום הוא יסתדר וירגיש טוב ולא יפול. אולי זה תופעת לוואי של כדור השינה, או שהוא עדיין לא היה מאופס מהלילה, בכל אופן, כבר כמעט חצי שנה שלא היו לנו נפילות ובכלל אין לי חשק שזה יחזור. הולך להיות עוד יום נאה ואני מאחלת לכל יקירינו ולחברי הפורום יום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifלנילי לכול הפורום בוקר טוב

הוי איזה מזל שהוא לא קיבל מכה, נילי'לה שיהיה לך הרבה כוח ב"ה ותחזיקי מעמד כי אין ברירה , החסד צריך להמשך עם יקירנו.העיקר שהשיניים במקום, חה חה

למעלה