../images/Emo20.gif בוקרטוב פורום - שבת ../images/Emo42.gif
עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. נראה לי שהלילות שלנו נכנסים סוף סוף לשגרה מסוימת, שכוללת קימות בכל כמה שעות, מתן כדור שינה מתישהו אחרי חצות והמשך שינה עד הבוקר. היום התעוררנו בסביבות השעה 07:00 ובעלי יצא מחדר השינה לסלון להתחיל את היום, הושבתי אותו בכורסה שלו ופתחתי אל הטלוויזיה ואז שמתי לב שהוא ממשיך לנמנמם אז חזרתי גם אני למיטה ובאמת הרווחנו עוד שעת שינה של בוקר... עלינו לעבור את היום הזה בבית, שזה מבצע בפני עצמו, אז ככל שהוא ישן יותר, יש פחות דאגה במה להעסיק אותו. אתמול אחה"צ הוצאתי מן התנור 2 תבניות שקעים עם 18 מאפינס שאפיתי עם שאריות ממילוי הפרג שנשארו אחרי ש"אפינו" אוזני המן.התבניות נשארו על השיש במטבח כדי להצטנן, ואני ברגע של היסח הדעת, נכנסתי להתקלח ולא זכרתי שהשארתי את המאפינס על השיש במטבח. בעלי צפה בטלוויזיה ואני אמרתי לו שאני נכנסת להתקלח, כדי שלא יחפש אותי פתאום ויתחיל לדאוג. כשיצאתי מהמקלחת, נשארו על השיש רק 11 מאפינס, והפה שלו היה מלא והידיים גם הן מלאות. אילו המקלחת שלי היתה אורכת עוד כמה רגעים, לא היה נשאר כלום. הוא כמובן לא ידע ולא הבין מה אני רוצה ממנו, אין לו מושג מה הוא אכל או כמה הוא אכל. זה ממש מדהים. אמרתי לו שהוא כמו חתול שאי אפשר לסמוך עליו ושאסור להשאיר אוכל בחוץ כי הוא "יגנוב" אותו בכל הזדמנות... הודעתי לו שהיום הוא יהיה בדייטה של צום ויקבל רק שתייה, אבל כמובן שזה בלתי אפשרי... אז שתהיה לכולנו שבת שלום, סופשבוע רגוע ויום עגול... בוקר טוב ישראל!