בוקרטוב פורום - שבת

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקרטוב פורום - שבת ../images/Emo42.gif

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. נראה לי שהלילות שלנו נכנסים סוף סוף לשגרה מסוימת, שכוללת קימות בכל כמה שעות, מתן כדור שינה מתישהו אחרי חצות והמשך שינה עד הבוקר. היום התעוררנו בסביבות השעה 07:00 ובעלי יצא מחדר השינה לסלון להתחיל את היום, הושבתי אותו בכורסה שלו ופתחתי אל הטלוויזיה ואז שמתי לב שהוא ממשיך לנמנמם אז חזרתי גם אני למיטה ובאמת הרווחנו עוד שעת שינה של בוקר... עלינו לעבור את היום הזה בבית, שזה מבצע בפני עצמו, אז ככל שהוא ישן יותר, יש פחות דאגה במה להעסיק אותו. אתמול אחה"צ הוצאתי מן התנור 2 תבניות שקעים עם 18 מאפינס שאפיתי עם שאריות ממילוי הפרג שנשארו אחרי ש"אפינו" אוזני המן.התבניות נשארו על השיש במטבח כדי להצטנן, ואני ברגע של היסח הדעת, נכנסתי להתקלח ולא זכרתי שהשארתי את המאפינס על השיש במטבח. בעלי צפה בטלוויזיה ואני אמרתי לו שאני נכנסת להתקלח, כדי שלא יחפש אותי פתאום ויתחיל לדאוג. כשיצאתי מהמקלחת, נשארו על השיש רק 11 מאפינס, והפה שלו היה מלא והידיים גם הן מלאות. אילו המקלחת שלי היתה אורכת עוד כמה רגעים, לא היה נשאר כלום. הוא כמובן לא ידע ולא הבין מה אני רוצה ממנו, אין לו מושג מה הוא אכל או כמה הוא אכל. זה ממש מדהים. אמרתי לו שהוא כמו חתול שאי אפשר לסמוך עליו ושאסור להשאיר אוכל בחוץ כי הוא "יגנוב" אותו בכל הזדמנות... הודעתי לו שהיום הוא יהיה בדייטה של צום ויקבל רק שתייה, אבל כמובן שזה בלתי אפשרי... אז שתהיה לכולנו שבת שלום, סופשבוע רגוע ויום עגול... בוקר טוב ישראל!

../images/Emo151.gifשבוע טוב ושמח ,לנילי לכולם

נילי, מה זה מאפינס?, זה עוגיות?, ממה הם עשויים?,ווי הוא אכל יותר מידי, האם יש לו כולסטרול?,נילי, אני לא יודעת למה לבן זוגי קר לפעמים והוא רועד קצת, זה קרה לו היום אח"הצ , אחרי שחזרנו מבית הכנסת הכנסתי אותו למקלחת חמה ואז הוא נרגע מעט, עכשו הוא במיטה צופה טלויזיה וכל רגע הוא קורה לי תביאי לי נשיקה וחיבוק, ואז אמר אני חושב שאני הולך למות אני חצי מת, ועודדתי אותו ושרתי לו חג פורים כך השכחתי לו את המחשבות האובדניות.שנשמע רק בשורות טובות

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

מאפינס אלו עוגות קטנות שאופים אותן בתבנית שקעים. מאותו בצק של כל עוגה בחושה או דומה, אפשר במקום לשים בתבנית אחת גדולה, לשים בתבנית של 12 שקעים או של 6 שקעים. בקיצור היו לי 18 מאפינס כאלו ב-2 תבניות שקעים. היה לו מאוד טעים כנראה. תראי, יש לו הכל, סכרת, כולסטרול גבוה, לחץ דם גבוה, וכל מיני מרעין בישין אחרים. אבל כנראה שזה לא הזיק לו כי היום הוא היה רעב כרגיל... אם לבן זוגך היה קר, אולי כי באמת קר בבית, גם לי היה היום קר בבית, אבל כדאי למדוד לו לחץ דם ולעשות לו אולי בדיקות כלליות כדי לוודא מה מצבו. דברי עם הרופא המטפל שלו, אולי זה סימפטום למשהו. מחשבות אובדניות זה רע מאוד. שרק לא ישקע בדיכאון... זו תופעה ידועה אצל חולי אלצהיימר. אולי הוא מבין את מצבו הקשה... טוב את עושה שאת מעודדת אותו ומצחיקה אותו. תני לו הרבה חום ואהבה ונקווה שהוא ייצא מזה במהרה... מאחלת לכם שבוע טוב וחג פורים שמח ושנשמע רק בשורות טובות

../images/Emo151.gifנילי, אני חוששת שהטיפות

גורמות לו יותר בילבול ורעד.אני רואה שיש ירידה במצבו, הוא עשה את כל הבדיקות דם ומצאו שיש לו מעט כולסטרול. מה אני אגיד לך שנשמע רק בשורות טובות

נילי41

New member
אולי תקטיני לו את המינון../images/Emo20.gif

אריאלה יקירתי, אם את חושבת שהתופעות האלו הן מהטיפול שקיבלת מהרופאה, תקראי בעלון המצורף מהן תופעות הלוואי הצפויות ותראי אם זה באמת מהטיפות. אם כן, תנסי להקטין לו את המינון, במקום 5 טיפות, תני לו 4, ותראי איך זה משפיע, אם צריך תקטיני עוד. עד שתמצאי את המינון שלא יגרום לו לתופעות האלה. מאחלת לכם פורים שמח ומבדח, שנשמע רק בשורות טובות.

../images/Emo151.gifנילי, אתמול הורדתי לו מהמינון

היום הוא אומר לי שהוא רועד, איני יודעת למה? או בגלל שקר לו או מהטיפות נכון קר קצת בבית אבל לא עד כדי כך שירעד.הנה הוא אומר לי לצאת לטייל בחוץ בשמש.

נילי41

New member
תלבישי לו משהו חם בבית.../images/Emo20.gif

גם לי קר בבית אז אני לובשת עוד סווצ'ר. אולי הוא פשוט לא לבוש מספיק חם בבית. בחוץ באמת יפה, כדאי לצאת איתו קצת להתאוורר בחוץ, אם יש לך זמן וחשק... מחר סוף סוף הוא יילך למרכז היום ויהיה לך יום חופש... את יודעת שבפסח במשך כל החג מרכזי היום סגורים ואז יש לנו בעיה גדולה כי אנחנו לא רגילים שהוא כל השבוע בבית. צריך להעסיק אותו בכל מיני דברים, וזה ממש קשה... בינתיים, דיה לצרה בשעתה. היום אני מקווה שהם חוגגים במועדון שלו, שיעשו להם קצת שמייח... יום עגול יקירתי.

למעלה