בוקר אור, יום שני. שרשור לבוש

דלעת

New member
עזרה למחר!

צריכה להתלבש באופן "מקצועי" לכנס מחר. תהיה חצאית עיפרון אפורה מידי עם חגורה דקה. חוצה שחורה מחויטת שרשרת פנינים תיק אדום למסמכים. נעליים שחורות. ועכשיו: גרביונים חצי שקופים או אטומים?

kaij

New member
חצי שקופים

אטומים לגמרי ייצרו לדעתי מראה כבר מדי נשמע ממש יפה ותואם סיטואציה

Capelli Neri

New member
הייתי אומרת

אטומים, בגלל התיק האדום. אבל רק את מכירה את המרקמים. ואנחנו כמובן מצפות לתמונות. בהצלחה בכנס!

innocence

New member
אני אשתף במה שלבשתי בסופ"ש

פשוט כי לא הייתי במחשב להעלות תמונות מוקדם יותר.. סליחה על האיחור! ליום חמישי, שהוא, כזכור (או שלא), יום הלהתלבש יפה אצלי בעבודה (אני המצאתי).

innocence

New member
וביום שישי, לפגוש את החבר.

הייתי בטוחה שבערב יש לו איזה מפגש חברתי שצריך לבוא לבושים יפה, אז השקעתי. יצא לי חצי לוליטה חצי פיפטיז כזה.. ובזמן שאני אוהבת את מה שיצא, קצת מבאס אותי שהחצאית היתה כל כך כבדה שגם 2 חצאיות מנפות לא הצליחו לגרום לה לעמוד כמו שצריך, וכל העסק יצר לי "גוש" באיזור היריכיים שגרם לי להיראות הרבה יותר עגלגלה ממה שאני. (החבר אומר שזה רק לטובה..)

Capelli Neri

New member
קצת כבד

גם בשילוב הנעליים והצבעים האפרוריים. החצאית יפה, אל תוותרי, פשוט כבר ראיתי שילובים טובים יותר אצלך.

innocence

New member
תודה על הביקורת:)

החצאית אכן קצת כבדה, כנראה שזה גם המרקמים והקטיפה שהיא כבדה וחורפית בשילוב עם הצבעים הכהים. טוב, מה אני אעשה? אני אוהבת כהה P: אולי בפעם הבאה אשלב אותה קצת שמח יותר:) תודה!

Capelli Neri

New member
אני גם אוהבת כהה, מאוד

אולי לא ניסחתי נכון - זה דווקא האפור שמפריע לי שם, לא השחורים. האפור הופך את זה לקצת משעמם. אפשר היה אפור, אבל אולי בגוון קצת יותר כהה, דווקא.

innocence

New member
יכול להיות,

אני יכולה להבין למה את מתכוונת, אפור תמיד מזכיר לי חורף ודכדוף כזה, בעוד ששחור מבחינתי הוא ניטרלי, אולי משם זה מגיע?

Capelli Neri

New member
לא בדיוק

מבחינה רגשית, עבורי - שחור הוא חזק, ישיר, בעל נוכחות. גוונים רבים של אפור הם "רכרוכיים", חלשים. אם היית לובשת שחור עם שחור, שחור עם צבע/אפור מסוים, או שחור עם צבע "רומנטי" פסטלי כלשהו - הייתי מחבבת את המראה. האפור הספציפי הזה הוא חסר אופי לטעמי, וגם לא מסתדר לי עם מה שאת מקרינה כאישיות.

innocence

New member
תודה רבה לכולכן!!

זה תמיד מצחיק ומעניין אותי איך דווקא השמלה הזו, מכל השמלות שיש לי בסגנון, תופסת את תשומת הלב של אנשים שלא בהכרח מכירים/אוהבים לוליטה. אולי זה משהו בהדפס הפרחוני?:)

שאפולי

New member
בהחלט.

גם בגלל שפרחוני היה טרנד חזק בשנה האחרונה גם כי פרחים תמיד יפה חי ומושך את העין וגם ברגע שזה לא "טוטאלוק שחור" את מוציאה את הגותיקה מהסגנון וזה הופך אוטומטית לפחות אלטרנטיבי אולי?

innocence

New member
אבל יש לי גם שמלות אחרות לא בשחור,

ועדיין, נראה שזאת האהובה ביותר על כולן. גם אני מאוד אוהבת אותה, שלא תביני לא נכון, זה סתם מעניין אותי - למה דווקא זו?אולי כי היא קצרה יותר מהאחרות ועל כן נראית פחות "בובתית"? ואולי זה אכן הפרחוני שהיה טרנדי מאוד בשנה החולפת?ואולי זה כישוף בלתי נראה שחודר אפילו דרך מסכי מחשב? ;)

למעלה