3>
F Fun Fair New member 7/2/11 #146 אצלי, שוב, משעמם ../images/Emo4.gif מגפיים שחורים, מכנסי סיגר שחורים, צעיף/של מנומר, עגילי טיפה זהובים ודומיננטיים, מעיל אדום בוהק. האיפור- זית/מטאלי מעושן. אוי, זה היה יום ארוך
אצלי, שוב, משעמם ../images/Emo4.gif מגפיים שחורים, מכנסי סיגר שחורים, צעיף/של מנומר, עגילי טיפה זהובים ודומיננטיים, מעיל אדום בוהק. האיפור- זית/מטאלי מעושן. אוי, זה היה יום ארוך
F Fun Fair New member 7/2/11 #161 ../images/Emo6.gif זהו, חולצה שחורה../images/Emo13.gif הטוטל לוק היה נחמד, אבל קצת משמים (אולי כן הייתי צריכה לוותר על החולצה )
../images/Emo6.gif זהו, חולצה שחורה../images/Emo13.gif הטוטל לוק היה נחמד, אבל קצת משמים (אולי כן הייתי צריכה לוותר על החולצה )
C Capelli Neri New member 7/2/11 #164 יש ימים כאלה טוב, אצלי זה רוב החורף...מודה. יכול להיות שאם היית מוותרת על חולצה היה לך פחות משמים, וגם לסובבים אותך. אני אזכור את הטריק הזה
יש ימים כאלה טוב, אצלי זה רוב החורף...מודה. יכול להיות שאם היית מוותרת על חולצה היה לך פחות משמים, וגם לסובבים אותך. אני אזכור את הטריק הזה
S Shmex New member 8/2/11 #184 שלי, מלפני כמה שעות לפאב באיזור. התמונה מהאייפון אז תסלחו לי אם היא לא יצאה משהו..