בוקר-ושבת שלום לכולם

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifבוקר-ושבת שלום לכולם../images/Emo48.gif

סוף שבוע נפלא לכל הפורום שיחות לתוך הלילה . אובבת אותכם מאוד. זהו הסתימה לה התחרות הקדם פורומית,עדין אין תוצאות סופיות. בהצבעה על גבי הפורום אני מובילה,אבל!!!ספירת ההצבעה במסרים, היא הקובעת, לי יש תחושה ואני כמעט בטוחה,ואפילו מייחל לי...מקום שני. לזכות במקום השני,זה מספיק לי,וזה אחלה מכובד.

danistar

New member
בוקר טוב גם לך ולכולם ..

אני זכיתי בתחרות בפורום "אהבה ורומנטיקה" !!
. התלבטתי קשות היכן להתמודד אבל בסוף שמרתי חסד נעורי לפורום ממנו התחלתי . את הסיפור הראשון שלי "הטלפון" ( מפורסם בדף מאמרי הפורום המוקדש לרבים מסיפורי בפורום אהבה ורומנטיקה , היחידי מבין סיפורי שהוא אמיתי אגב למעט השמות ) הטלפון שבו סיפרתי סיפור אמיתי שקרה לי על מה שנקרא "בליינד דייט" ושזכה שם להדים רבים היה למעשה הדבר הראשון שכתבתי . מאז כתבתי שם שירים וסיפורים רבים וזכיתי לאוזן קשבת ולתמיכה נפלאה שם. כמה חודשים לאחר מכן לאחר מכן הכרתי ( באמצאות חן
) את הפורומים החדשים הכל מ "תקוות גדולות" הנפלא דרך "45 אומנותי" שלצערי הרבה נסגר וכלה כאן בפורום "שיחות אל תוך הלילה" ( שאליו אני הבאתי את לן .. ) .. לצערי הרב פורום אהבה ורומנטיקה משנה את אופיו והופך לצעיר מאוד . שמתי לב שאני נתקל שם בהמון בני טיפשעשרה ושנות העשרים הראשונות ולכן הבנתי לאט לאט שאני כבר לא כל כך מסוגל למשתלב שם , הפרשי הדעות עצומים ואני מרגיש ממש אאוטסיידר . למרות זאת החלטתי לכתוב שם את סיפורי ובכך להודות למנהלו בארי על כל הפירגון והאוזן התומכת והקשת שקיבלתי שם לאורך תקופה ארוכה וקשה שעברתי בעבר . זהו ידידי .. טקילה חביבתי אני מאמין ומקווה שתזכי בתחרות בפורום שבו הצגת את סיפורך ( אגב איך מצביעים שם ?? למי שולחים מסר ?? ) ולהתראות בפיינל ..

טאKילה

New member
דניסטאר בהצלחה..../images/Emo140.gif

אני שמחה לשמוע על הזכיה שלך,אחלה. סוף שבוע נפלא לך. התחרות הגדולה תתבצע בפורום נשואים, שם יהיו 20 סיפורים של כל הפורומים, ההצבעה תתבצע במסרים,בטח כבר יסבירו לכולם. בהצלחה.

danistar

New member
פורום נשואים נשואות ??

אבעוונותי אני עדיין רווק .. השאלה אם קולי יתקבל שם ??

טאKילה

New member
יאמי אני מקום שני וזה אחלה..

חומד אים בדיקת תעודות זהות יש שם גם רווקים. והתחרות הבין פורומים תתקים שם. גם קולך יתקבל,אתה חלק מהתחרות.

חן (*_*)

New member
בוקר-טוב לכולם,ומזל טוב לדני וטאקי

על זכייתכם בתחרות בפורומים. מאחלת המון הצלחה בתחרות הסופית. מה שבטוח, אצלי זכיתם. סיפוריכם מדהימים.

איזה כייף לכם: דניסטאר, וטאקי......

מאחלת לכם סופר בהצלחה!!!
אני אישית סומכת עליכם! איפה אפשר לראות את הסיפורים שלכם?

טאKילה

New member
חוף חומד אני במקום שני..../images/Emo9.gif

אני לא ממשיכה לשלב הגמר,דניסטאר כן ימשיך הוא במקום ראשון. ועל זה כולנו נתמוך בדניסטאר,הוא חלק מהפורום שלנו.

Mוניk

New member
מזל טוב לסופרים הדגולים../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לדניסטר
לטאקילה
מ ז ל ט ו ב
על הזכיה בתחרות הסיפור המובחר
קראתי את הסיפור של כל אחד מכם בנפרד סיפורים יפים, כתובים בצורה קולחת ומרתקים כל הכבוד לסופרים המוכשרים מוניק

גם אני השתתפתי..../images/Emo9.gif

בתחרות הבין פורומית בכתיבת סיפור בפורום פונדקאות עדין לא ניסגרה שם התחרות כלומר הספירת קולות כי לא כולן עדין הצביעו, מקווה שאצליח, וגם אם לא כתבתי את מה שכתבתי שם מכל לבי
במיוחד על כל מה שעובר עלי בימים אילו עם הריוני.. שבת שלום לכולם\ן נ.ב MMMMMM מה שלומך?..

טאKילה

New member
דרדסית בהצלחההההההה../images/Emo25.gif

מהר צלצלי ינעלמת חחחחחחחחח מתה עליך.

Mוניk

New member
דרדסיתתתתתת../images/Emo25.gif

אני בסדר דרדי תודה נסמה}{ נכון הבטחתי לחייג ולא יצא לי יום ראשון תשמעי את קולי. בנתיים מאחלת לך הצלחה וכוחות להמשך ההריון המקסים הזה אפרופו סיפור הפונדקאות שלך אין לי ספק שהוא יזכה במקום הראשון ואת ממושית שמרי על עצמך עד שיותר לך לסתולללל
יו נואו דרדיייי
שבת שלום ממושית}{ וסוף שבוע קסום ורגוע צ'או מוניק

למעלה