בוקר טוב לכל תושבי פנינת השרון

ארזS

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב לכל תושבי פנינת השרון../images/Emo20.gif

לנוהגים ברכב : סעו בזהירות כפולה ומכופלת והמנעו מהחלקה בכביש הרטוב. להולכי הרגל : תזהרו על מעברי החצייה החלקלקים ! ותבינו גם שלנוהגים לוקח יותר זמן להגיב בנסיעה בתנאים הגרועים השוררים.

qrst האחת

New member
אדוני ה"שוטר"...אתה כאן על תקן המרגיזן?!

מצד אחד אתה מצדיק את הוראות ההפעלה של חנה...ומצד שני אתה שוכח...?! אם זה אינו בשליטתך - אז תודה בזה...ותרוחם... ואם לאו...אז תחדל!!!

ארזS

New member
סליחה ?????

אנא הזכירי לי את הוראות ההפעלה שהזכרת. אבל לפני שאת מזכירה אותן תבדקי טוב טוב את ההוראות ולאחר מכן אני ממתין להתנצלותך.

ארזS

New member
וכדי לעזור לך במשהו

[מכיוון שבטוחני שאינך בקיאה בהוראות ההפעלה או שיש בעייה קלה בהבנת הנקרא...] הנה ההוראות המדוברות. ודרך אגב, אני לא שוטר ולא "שוטר". אני מתנדב במשטרת התנועה ואך ורק בשעת ההתנדבות, כשאני חתום ביומן ההפעלה יש לי סמכויות של שוטר ולא של "שוטר"...

a r t h e m i s

New member
ארז- כמה ילדים יש לך?

כי אולי יש עוד כמה בדרך לחיתון?? הי ששששששששקט (ונעים וידידותי וענייני) כאן כשלא היית !! לא אוהבת את הסגנון שלך (השתדלתי מאוד לא להתערב אתמול בשיח עם חנה אבל אתה ב-א-מ-ת עובר את גבולות הטעם הטוב) ולא את ההתנצחויות הבלתי פוסקות. כן שוטר לא שוטר- תזכור מה אמרו לך כאן לפני כמה זמן : אם כמה אנשים אומרים לך שאתה שיכור- תכנס למיטה. ויפה שעה אחת קודם.

ארזS

New member
שתהיו לי בריאים

הבן אדם מברך בבוקר טוב, יורדים עליו שלא בצדק, מגיב באיפוק ומסביר את הדרוש הסבר וזה מה שמגיע לו ? המון תודה.

למעלה