../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום א' שבוע טוב
לילה ממש שקט עבר על כוחותינו. יוד ישן כל הלילה רצוף. משמונה בערב ועד שש בבוקר. הוא לא התעורר אפילו פעם אחת...הללויה! אני, לעומת זאת, שהלכתי לישון בחצות, ישנתי כמו תינוק, כלומר התעוררתי ב-02:30 וב-05:00, כל שעתיים וחצי, מתוך הרגל כנראה... בכל אופן, זה אירוע ראוי לציון. הוא עשה את זה פעם קודמת לפני כ-10 ימים ביום ההולדת שלי ואז אמרתי שזו מתנת יום הולדת נהדרת. אז גם היום קיבלתי ממנו 'מתנה'. נקווה שזה יימשך ככה, למרות שאני די סקפטית... עברנו סוף שבוע ארוך וקשה. הישיבה בבית באפס מעשה די קשה לשנינו. יוד לא מוכן לעשות שום פעילות בבית. בבוקר הוא נמנם די הרבה מול הטלוויזיה. את הארוחות הוא לא מפספס בשום אופן, אחה"צ היה עירני למדי אך התחיל לדעוך ולכבות אחרי ארוחת הערב שמתקיימת אצלנו ב18:30. בשמונה בערב הוא כבר היה במיטה. שבוע חדש לפנינו. מחר יש לנו ביקורת במרפאת הזיכרון בתל-השומר. מעניין מאוד מה תהיה תוצאת הבדיקה הזו כי לדעתי יוד ירד מאוד בחצי שנה האחרונה מאז הבדיקה הקודמת... גם מבחינה פיזית הוא מתקשה מאוד בהליכה וכמובן שמהבחינה המנטלית, חבל על הזמן... אז שיהיה שבוע טוב לכל החולים ולכל המטפלים ולכל חברי הפורום ולכל בני המשפחות, ויום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!