../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום א' שבוע טוב
עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי בימים האחרונים, אבל אני מעדיפה לחזור על 'לילה שקט' מאשר על 'לילה לא שקט'. אז כרגיל בימים האחרונים, אחרי סוף שבוע שקט ורגוע, אחרי ש'בילינו' ביחד כל היום, יוד הלך לישון כרגיל קצת אחרי השעה שמונה בערב. ישן רצוף עד השעה אחת וחצי בלילה, התעורר, ירד לשירותים, קיבל את כדור השינה והמשיך לישון עד ארבע וחצי לפנות בוקר. הלך שוב לשירותים, חזר למיטה והמשיך לישון עד שש וחצי. וגם אני, כמובן. זה ממש דפוס שינה 'נורמלי' בשבילנו. הלוואי שרק יימשך ככה. עברנו סוף שבוע די שקט ונוח. הרבה טלוויזיה, מעט מאוד דו-שיח. אדישות לגבי כל מה שקורה מסביב, כולל האסון הגדול במדבר יהודה שקרה אתמול. פשוט הכל עובר לו ממול, שום דבר לא נוגע. אבל את זה כבר ידעתי מזמן ואין לי יותר מדי ציפיות... מזג האוויר ממש קריר הבוקר, אז הלבשתי לו חולצה ארוכת שרוולים ומכנסיים ארוכים. בימים החמים האחרונים הוא החל ללבוש קצר, כי היה מאוד חם, אבל הבוקר נראה לי שיהיה לו קריר בקצר. עכשיו הוא כבר ערוך ומוכן לצאת, אנחנו רק ממתינים שנהג ההסעה יבוא לאסוף אותו לקראת תחילתו של שבוע חדש. אז שבוע טוב לכל חברי הפורום ולחולים ולמטפלים ולבני המשפחה, שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול. בוקר טוב ישראל!