בוקר טוב פורום - יום א'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א' ../images/Emo183.gif

שבוע טוב לכולם. בוקר גשום וקר. הלילה ישנו "טוב". נתתי כדור שינה בחצות וישנו רצוף עד 06:30. ממש לוקסוס. אני מרגישה הרבה יותר טוב היום. בעלי כבר יצא למרכז היום. הבוקר לא יכולתי להתחבר לאינטרנט משום מה עד עכשיו. חשבתי שיש תקלה ברשת בגלל מזג האוויר, אבל לא היתה. בסופו של דבר הצלחתי להתחבר. מקווה שלכולכם יהיה יום טוב ושבוע טוב, בלי אקשן ובלי דרמות. אגב, דיברת עם העו"ס של בעלי ושאלתי אותה על ה-3 שעות הנוספות שהביטוח הלאומי מוסיף לחולי האלצהיימר. היא אמרה שההוספה בינתיים היא רק בתקשורת. הם עוד לא קיבלו שום עדכון על כך. ברגע שיקבלו, יודיעו לנו. בכל אופן, היא אומרת, זה יתעדכן מעצמו באופן אוטומטי... אז אני מקווה שזה יקרה בהקדם. בוקר טוב ישראל!

zs1957

New member
בוקר טוב נילי וכל חברי הפורום

אני מקווה שכולכם בקו הבריאות, למרות החיידקים שנמצאים בכל מקום. נילי מה שלומך? האם חלפה הסחרחורת? אני לא מבינה מדוע אינך נותנת לבעלך כדור שינה בלילה כדי שישן טוב ולא יתעורר ויעיר אותך כל לילה? ידוע כי חולי אלצהיימר סובלים מנדודי שינה גם אנשים מבוגרים שלא לוקים בשטיון נוטלים כדור שינה כאשר יש להם בעיות. היקיצות שלך בלילה פוגעות בתפקודך ביום. אפשר להתחיל מכדור שינה קל כמו ואבן זה לא כדור ממכר. השינה חשובה יותר מאוכל. בדרך כלל אנשים החולים במחלות איכות השינה שלהם נפגעת. אתן לך דוגמא בפורום שלי ישנם חולים שסובלים מטינטון ,וורטיגו,ומחלת מנייר צעירים ונוטלים כדורי שינה ויש כאלה שנוטלים כדורים נוגדי חרדה. נכון שאפשר להתמכר לתרופות ויש להן תופעות לוואי.אבל מתחילים בתרופות קלות ולא ממכרות. שינה זה איכות חיים. אדם ללא שינה לא מרוכז, יש לו בעיות בזיכרון, עצבני ועייף. מעבר לכך זה גורם להשמנה שזו מחלה בפני עצמה. סליחה שאני מתערבת ונשמעת פסימית אבל כל מה שכבתי נכון והוא מתוך דאגה אלייך. שיהיה יום טוב לכולם. ולך נילי תרגישי טוב ותשמרי על עצמך. שולחת לך חיבוק גדול. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif זהבה יקרה

תודה לך על תגובתך ועל דאגתך. אני מרגישה היום ממש בסדר, כרגיל. כאילו כל האפיזודה של ליל שבת עברה לה בלי להשאיר סימנים...
תראי, היתה תקופה שנתתי לבעלי כדור שינה כל לילה בחצות. אחרי 3 שעות הוא כבר היה מתעורר, קם לשירותים וחוזר לישון. כשהגדלתי לו את הריספרדל ונתתי אותו בערב, ראיתי שהוא ישן יותר טוב והפסקתי עם כדורי השינה. לאחרונה, השינה שוב מופרעת ואני נותנת לו כדור שינה לפי הצורך. לא בכל לילה. בלילות, כשהוא קם לשירותים וחוזר לישון, בדרך כלל אני לא נותנת לו כדור. גם אני התרגלתי כבר להפסקות בשינה כל שעתיים. אבל כשהוא לא מצליח להירדם ומתחיל לקום כל 5 דקות אני חייבת לתת לו כדור שינה. בלילה האחרון היה משהו יוצא מן הכלל. נתתי כדור שינה בחצות כי ראיתי שהוא כבר ער לחלוטין ורוצה לצאת לסלון ולראות טלוויזיה בדיוק כשאני כבר הלכתי לישון, אז נתתי את הבונדרומיל ושנינו ישנו עד 06:30 בבוקר. שזה משהו לא רגיל. יכול להיות שאני באמת אחזור לתת לו את הכדור שינה בחצות. מקווה שהוא לא יתמכר ויוכל לישון גם בלי. הבעיה שכשהוא קם אחרי הכדור, אחרי 3 שעות גג, הוא די מבולבל ובאמת חוזר לישון עוד שעה. בימים רגילים זה לא תמיד אפשרי בגלל שצריך לקום למרכז היום, אבל בששי שבת, הלוואי והיה ישן עוד שעה בבוקר. זהבה יקירתי, אני מודה לך על התעניינותך ועל תגובתך המלומדת. זה מחזק את דעתי לחזור לכדורי השינה, פשוט יש לי מין רתיעה מלתת לו אותם באופן שוטף אבל בלית ברירה אאלץ להתחיל איתם שוב. גם הרופא שלו אמר לי לא להסס ולתת את הכדורים האלה. מאחלת לך ולכל חברי הפורום היקרים המשך יום נעים ורגוע. שולחת לך חיבוק אמיץ

למעלה