בוקר טוב פורום - יום א'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א' ../images/Emo188.gif

לילה שגרתי עבר על כוחותינו, לאחר שנתתי כדור שינה ישנו שנינו טוב עד הבוקר. עכשיו "כוחותינו" כבר רחוצים ומגולחים, לבושים וערוכים ומוכנים לקראת היום והשבוע החדש... בוקר טוב ושבוע טוב לכל חברי הפורום היקרים. מזג האוויר התחיל סוער וגשום, אני מקווה שיתבהר במשך היום ושיהיה יום נאה בהמשך לכולנו. מאחלת רפואה שלמה לשלמה של אסתר ולכל החולים היקרים שלנו ומקווה לשמוע רק בשורות טובות. יום עגול לכולנו. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo151.gifנילי ,מה זה יום עגול?

איפה הפינה שלנו ? איפה המנוחה שלנו? יום עגול , האם זהו היום שאנו מתגלגלים עם האנחות שלנו, או מתגלגלים עם בן זוגינו כל היום לכל מקום. חה חה חה .יום בלי הפסקה, איך שם הספר 36 שעות בלי הפסקה?

נילי41

New member
../images/Emo20.gif הי אריאלה יקירתי

טוב לראות אותך שוב בפורום אחרי "פגרת סוף השבוע" שלך... "יום עגול" זה כמו שכבר הסברתי לזהבה, יום בלי "שפיצים", יום שיעבור חלק בלי היתקלויות, בלי זוויות חדות, בלי בעיות. בקיצור, יום טוב... אני מאחלת לכולנו שנעבור חלק את השבוע, וכמו שאת אומרת, משנכנס אדר מרבין בשמחה, אז שתהיה קצת שמחה. אגב שמחה, היום הודיעו לי שקיבלתי מהביטוח הלאומי את 18 השעות המובטחות, החל מ-1 במרץ. בגלל שבעלי מבקר במרכז היום Cכל יום, יישארו לי מספיק שעות למטפלת ביום ששי ול-60 מכנסונים סופגים בחודש. הללויה! רק המכנסונים הסופגים עלו לי 320 ש"ח בחודש עד עכשיו. אז הנה, גם זו שמחה, אמנם שמחת עניים, אבל מי אמר ששמחת עניים פחות חשובה???

ronnyw

New member
ההורוסקופ של ביטוח לאומי

כנראה חיובי השבוע,,, גם אני קיבלתי מכתב (בעצם שניים, אחד לאבא, אחד לאימא - הכל אצלי בזוגות) שהעלו לי את הניקוד לכל אחד מהם. זה מתקשר כנראה למה שנכתב פה, על העלאת נקודות הזכות. כמובן שלא עשיתי שום דבר ביוזמתי, והינה הופתעתי ושמחתי. יפה שהביטוח הלאומי פעל במוד "פוש" ולא נאלצתי לפעול במוד "פול".

../images/Emo151.gifהיי נילי,אני שמחה בשמחתך

איך לא הבנתי , יוסיפו לך כסף לחשבון שלך? שבזה תקני מכנסונים? היינו במזכירות של בי"ח גהה כדי לקבל מכתב מהרופא הפסיכייטר למסור לבית לבינשטיין. שילמתי עבור המכתב 68 ש"ח , המכתב יהיה מוכן במשך השבוע , וישלחו אותו בפקס ישירות לבית לוינשטיין. ביקשתי העתק, אמרה לי המזכירה תתקשרי מחר לרופא שיאשר לך. אולי מחר אצטרך ללכת לשם לקחת העתק אם יהיה מוכן.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

לא יוסיפו לי שום כסף לחשבון. קצבת הסיעוד הרי לא מתבטאת בכסף אלא בשעות סיעוד. מתרגמים את השעות גם למוצרי ספיגה. תמורת 3/4 שעה אפשר לקבל 30 מכנסונים סופגים בחודש. אז תמורת 1.5 ש' שבועיות אוכל לקבל 60 מכנסונים סופגים שזה כמעט 4 חבילות, כשעבור כל חבילה הייתי משלמת 80 ש"ח. את המכנסונים מקבלים מחברת הסיעוד אני חושבת, עם שליח עד הבית... עכשיו לא אצטרך לקנות אותם בכספי וזה בשבילי רווח של 300 ש"ח בחודש. מקווה שהבנת. אם לא, נדבר על זה מחר במפגש הדו-שבועי שלנו שיתקיים בקניון אבנת בשעה 09:30, בשטח שליד בית הקולנוע.

למעלה